Return to site

Majstrovstvá

V uplynulých dvoch týždňoch sa na našich dvorcoch odohrali dva turnaje. Majstrovstvá regiónu dorasteniek a Majstrovstvá Slovenska dorasteniek a dorastencov.

MAJSTROVSTVÁ REGIÓNU DORASTENIEK
Na domácich dvorcoch bojovali 4 naše hráčky. Kristína Kubalová sa prebojovala do štvrťfinále. Alenka Uherčiková a Miriam Morháčová vyhrali jedno kolo. Simonka Novotná prehrala v prvom kole. Vo štvorhre sa na treťom mieste umiestnili Kika s Mirkou.

broken image

MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA ⁹DORASTU
Na turnaj v Žiline sa nominovali Lujza Zimenová, Kristína Kubalová a Miriam Morháčová dostala voľnú kartu. Kika aj Mirka prehrali v prvom kole. Lujza vyhrala jedno kolo. Majsterkou Slovenska sa stala Tamara Šramková (TK Jednotka Bratislava) vo dvojhre aj vo štvorhre spolu so spoluhráčkou Luciou Hradeckou (TK Slávia SPU NItra). Medzi našimi chlapcami sa turnaja zúčastnili Andrej Kompiš a Matúš Petráško. Obaja uhrali jedno kolo vo dvojhre. Majstrom Slovenska sa stal Michal Krajčí (TK Mladosť Košice) vo dvojhre aj vo štvorhre spolu so svojim spoluhráčom Marekom Naňom (TC Empire Trnava).

broken image

MAJSTROSVTVÁ REGIÓNU DORASTENCOV
Dorastenci odohrali turnaj v Púchove. Najlepšie sa umiestnil Andrej Kompiš, ktorý sa dostal do finále vo dvojhre a obsadil tretie miesto vo štvorhre. Richard Pleško prehral v prvom kole.

broken image

MAJSTROVSTVÁ REGIÓNU MLADŠIEHO ŽIACTVA
Región mladších žiakov sa odohral v Ružomberku. Richard Paluga si udržal rolu favorita ako prvého nasadeného a vyhral celý turnaj vo dvojhre aj štvorhre. Jáchym Juríček vyhral jedno kolo, potom prehral s neskorším finalistom turnaja. Medzi dievčatami sa turnaja zúčastnilo až 7 našich hráčok. Lilien Kubalová sa stala vice majsterkou regiónu vo dvojhre aj štvorhre. Nina Čaplovičová obsadila tretie miesto vo dvojhre a stala sa majsterkou regiónu vo štvorhre. Zoe Janáková, Nina Ukropová a Amia Holienková prehrali v úvodnom kole turnaja. Sofia Koščová a Sára La Rosa vyhrali jedno kolo.

broken image
broken image
broken image

MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA MLADŠIEHO ŽIACTVA
Turnaj sa odohral v Prešove, v chlapčenskom pavúku sme mali dvoch hráčov. Richard Paluga sa prebojoval do štvrťfinále vo dvojhre a obsadil tretie miesto vo štvorhre. Jáchym Juríček prehral v prvom kole vo dvojhre. Medzi dievčatami sa na turnaj nominovali dve naše hráčky: Lilien Kubalová a Nina Čaplovičová. Lilien sa dostala do štvrťfinále a Nina do osemfinále vo dvojhre. Lilien aj Nina obsadili tretie miesto vo štvohre spolu so svojimi spoluhráčkami.

broken image

MAJSTROVSTVÁ REGIÓNU STARŠIEHO ŽIACTVA
Chlapci odohrali turnaj v Slovenskej Ľupči. Turnaja sa opäť zúčastnili len Richard Paluga a Jáchym Juríček. Richard vyhral jedno kolo vo dvojhre a Jáychym prehral v prvom kole. V Lieskovci odohrali turnaj dievčatá, až 6 našich dievčat odohralo turnaj. Najďalej sa prebojovala Simonka Novotná, ktorá obsadila tretie miesto vo dvojhre aj štvorhre. Lilien Kubalová a Alenka Uherčiková sa dostali do štvrťfinále. Alexandra Capandová a Nina Čaplovičová vyhrali jedno kolo. Zoe Janáková prehrala v prvom kole.

broken image
broken image

MAJSTROVTVÁ SLOVENSKA STARŠIEHO ŽIACTVA
V Piešťanoch odohrali turnaj naši starší žiaci. Medzi chlapcami sa turnaja zúčastnil len Matúš Petráško a stal sa vicemajstrom. Medzi dievčatami sa na turnaj nominovali 4 naše hráčky. Najlepšie sa umiestnila Lujza Zimenová, ktorá sa dostala do štvrťfinále a stala sa majsterkou Slovenska vo štvorhre. Simonka Novotná vyhrala jedno kolo. Alenka Uherčiková a Lilien Kubalová prehrali v prvom kole turnaja.

broken image
broken image

 

MAJSTROVSTVÁ REGIÓNU DOSPELÝCH
V Prievidzi odohrali región muži a ženy. Medzi mužmi štartoval Lukáš Janoška, ktorý sa prebojoval do štvrťfinále. Medzi ženami sa do štvrťfinále dostala Kika Kubalová. Mirka Morháčová prehrala v prvom kole. Mirka spolu s Barborkou Gargulákovou obsadili druhé miesto vo štvorhre.

broken image

MAJSTROVSTVÁ REGIÓNU DETI DO 10 ROKOV
V Dubnici odohrali región dve naše hráčky. Nikol Novotná sa prebojovala do semifinále vo dvojhre a Anabela Šimová vyhrala jedno kolo. Medzi chlapcami bojoval len Viliam Vrábel a obsadil pekné tretie miesto.

broken image
broken image