Return to site

MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA

MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA
STARŠIE ŽIACTVO
Starší žiaci odohrali svoje majstrovstvá v Bratislave. Pavol Lisko sa prebojoval do štvrťfinále a získal titul majstra Slovenska vo štvorhre. Richard Paluga prehral v prvom kole. Staršie žiačky odohrali svojho pavúka v Poprade. Turnaja sa zúčastnila len Lilien Kubalová, dostala sa do semifinále vo dvojhre.

broken image
broken image

MLADŠÍ DORAST
Cez víkend sme v našom klube organizovali turnaj mladších dorasteniek. Majsterkou Slovenska vo dvojhre sa stala Timea Gross (TK Mladosť Košice). Majsterkami vo štvorhre sú Petríková Dominika (TC Baseline Banská Bystrica) a Farkašová Nikola (TA Edmund Pavlík Banská Bystrica). Z našich hráčok sa turnaji zúčastnili Simonka Novotná a Alenka Uherčiková prehrali v prvom kole. Miriam Morháčová sa prebojovala do štvrťfinále a Kristína Kubalová vyhrala jedno kolo. Medzi mladšími dorastencami sme zastúpenie na MSR nemali.

broken image

MLADŠIE ŽIACTVO
Na MSR mladších žiakov a žiačok sa nominovali len dvaja naši hráči. Jáchym Juríček a Sofia Clarisse Mabouka. Obaja prehrali v prvom kole dvojhry.

TURNAJE
MLADŠIE ŽIACTVO
KYSUCKÉ NOVÉ MESTO "C"
V Kysuckom bojovali 4 naši hráči. Do štvrťfinále sa prebojoval Jáchym Juríček. Bruno Podhradský a Viliam Vrábel vyhrali jedno kolo. Bruno Kiss prehral v prvom kole. Jáchym obsadil tretie miesto vo štvorhre.

TRENČÍN "C"
Bruno Podhradský vyhral jedno kolo. Gregor Šlachta a Viliam Vrábel prehrali v úvodnom kole.

SKALICA "C"
V Skalici vyhrala jedno kolo Sara La Rosa, Anabela Šimová prehrala v úvodnom kole.

STARŠIE ŽIACTVO
LIESKOVEC "C"
V Lieskovci bojovala len Nina Čaplovičová . Vo dvojhre vyhrala jedno kolo.

DORAST
DUNAJSKÁ STREDA "C"
Kubalová Kristína sa prebojovala do štvrťfinále vo dvojhre a semifinále vo štvorhre.

DOSPELÍ
PÚCHOV "A"
V Púchove bojoval Andrej Kompiš. Vo dvojhre vyhral jedno kolo. Vo štvorhre obsadil druhé miesto.

broken image