Return to site

Posledné turnaje letnej sezóny

DETI DO 8 ROKOV
BYTČA
Radko Paluga sa v skupine umiestnil na druhom mieste a postúpil do hlavného pavúka, tam prehral v prvom kole. Aneta Holubková obsadila tretie miesto v skupine. Valéria Podhradská skončila na štvrtom mieste v skupine. Natália Novotná obsadila druhé miesto v skupine a postúpila do hlavného pavúka, tam prehrala v prvom kole. Adela Lofflerová skončila štvrtá v skupine. Melánia Podhradská skončila na šiestom mieste v skupine. Viktória Zara Vydrová skončila na piatom mieste v skupine.

DETI DO 10 ROKOV
TRNAVA
Adam Nemec prehral v úvodnom kole turnaja.

MALINOVO
Daniel Kholodnyak vyhral jedno kolo. Adam Nemec a Marián Mihalčatin prehrali v prvom kole turnaja. Daniel s Mariánom obsadili tretie miesto vo štvorhre.

MLADŠIE ŽIACTVO

WIENKRA KRAKOW CUP, POĽSKO
Vo dvojhre sa v hlavnom pavúku cez dve kola prebojovala Lilien Kubalová. Vo štvrťfinále nestačila na poľskú hráčku.

KRŠKO OPEN, SLOVINSKO
Na medzinárodnom turnaji v Slovinsku sa darilo Lilien Kubalovej. Cez tri zápasy v skupine sa dostala do hlavného pavúka, tam sa prebojovala do semifinále, kde prehrala s rumunskou hráčkou. Vo štvorhre sa jej podarilo vyhrať celý turnaj.

broken image

TEJT 1 U12, HUMENNÉ
Richard Paluga sa prebojoval cez dve kolá v hlavnom pavúku. Vo štvrťfinále si neporadil s rumusnkým hráčom a prehral na tri sety.

SLOVAN "A"
Na Slovane sa podarilo prebojovať do semifinále Richardovi Palugovi. Jáchym Juríček vyhral jedno kolo. Do finále sa podarilo dostať Lilien Kubalovej. Nina Čaplovičová a Zoe Janáková vyhrali jedno kolo. Lilien vyhrala celý turnaj vo štvorhre. Nina obsadila tretie miesto.

broken image
broken image


PIEŠŤANY
Mark Kozak sa v Piešťanoch prebojoval do štvrťfinále. Viliam Vrábel prehral úvodné kolo turnaja. Nina Ukropová sa dostala do osemfinále. Anabela Šimová vyhrala jedno kolo.

POPRAD "D"
V Poprade bojovali Mark Kozak, Patrik Sádecký a Viliam Vrábel, všetci traja sa prebojovali do osemfinále. Patrik s Markom obsadili tretie miesto vo štvorhre.

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ "D"
Michal Varnai prehral v prvom kole. Nina Ukropová a Sara La Rosa sa prebojovali do štvrťfinále. Sara obsadila tretie miesto vo štvorhre.

BRATISLAVA "B"
Jáchym Juríček prehral v úvodnom kole. Lilien Kubalová obsadila pekné druhé miesto vo dvojhre a vyhrala celý turnaj vo štvorhre. Zoe Janáková prehrala v úvodnom kole.

broken image
broken image

NOVÁ DUBNICA "D"
Bruno Podhradský sa dostal do štvrťfinále. Michal Varnai a Lukáš Holinec prehrali v prvom kole. Bruno s Lukášom obsadili tretie miesto vo štvorhre. Sara La Rosa, Nela Podhradská a Anabela Šimová vyhrali jedno kolo. Nina Ukropová prehrala v úvodnom kole. Nela s Ninou sa vo štvorhre dostali do finále. Anabela obsadila tretie miesto vo štvorhre.

LIESKOVSKÝ "C"
Zoe Janáková obsadila tretie miesto vo dvojhre.

KOMÁRNO "D"
Sara La Rosa sa prebojovala do finále vo dvojhre a vyhrala celý turnaj vo štvorhre.

DÚBRAVKA "C"
Nina Ukropová prehrala v prvom kole.

DUNAJSKÁ STREDA "C"
Zoe Janáková prehrala v prvom kole.

STARŠIE ŽIACTVO

SORI CUP U14, MAĎARSKO
V Maďarsku sa na medzinárodnom turnaji cez prvé kolo podarilo prejsť Matúšovi Petráškovi, v druhom kole nestačil na rumunského súpera.

TEJT 1 U14, HUMENNE
Na medzinárodnom turnaji Lujza Zimenová vyhrala jedno kolo vo dvojhre. Vo štvorhre sa Lujza spolu so spoluhráčkou prebojovali do štvrťfinále.

TEJT 2 U14, HUMENNÉ
Na ďalšom medzinárodnom turnaji v Humennom sa Lujze Zimenovej podarilo prebojovať do semifinále vo dvojhre a finále vo štvorhre.

TEJT 3 ,U14 BANSKÁ BYSTRICA
Simonka Novotná prehrala na turnaji v prvom kole kvalifikácie proti českej hráčke.

TEJT 3 U14, SLOVENSKÁ ĽUPČA
Simonka Novotná vyhrala jedno kolo hlavnej súťaže, potom prehrala.

MAISTRA CUP, CHORVÁTSKO
Simonka Novotná prehrala v prvom kole hlavnej súťaže proti chorvátskej hráčke 3/6 2/6.
TRNAVA "D"
V Trnave sa podarilo vyhrať celý turnaj vo dvojhre aj štvorhre Alexandre Capandovej. Gabriela Purašiková prehrala v prvom kole.

POPRAD "C"
Simonka Ružičková aj Amia Holienková prehrali v úvodnom kole turnaja. Simonka vyhrala celý turnaj vo štvorhre.

broken image

LIESKOVSKÝ "D"
Nina Čaplovičová vyhrala celý turnaj. Amia Holienková prehrala v prvom kole. Nina skončila tretia vo štvorhre.

broken image
broken image

TOPOĽČANY "B"
Simonka Novotná vyhrala jedno kolo a obsadila tretie miesto vo štvorhre.

LIESKOVSKÝ "C"
Alexandra Capandová vyhrala jedno kolo. Simonka Novotná skrečovala.

DORAST

J30 TRNAVA
Lujza Zimenová vyhrala jedno kolo na juniorskom medzinárodnom turnaji. V druhom kole nestačila na slovenskú hráčku a prehrala v troch setoch.

BRATISLAVA "A"
Andrej Kompiš a Kristína Kubalová sa dostali do osemfinále vo dvojhre. Miriam Morháčová vyhrala jedno kolo.

PÚCHOV "B"
V Púchove sa podarilo vyhrať celý turnaj Andrejovi Kompišovi vo dvojhre aj štvorhre. Richard Pleško prehral v prvom kole.

broken image
broken image

PRIEVIDZA "A"
Andrej Kompiš sa prebojoval do semifinále. Kristína Kubalová prehrala v úvodnom kole.

BOHUNICE "C"
Kristína Kubalová prehrala v prvom kole.

TRENČIANSKÉ TEPLICE "D"
Nikol Křžová prehrala v úvodnom kole.

BANSKÁ BYSTRICA "C"
Kristína Kubalová sa prebojovala do semifinále vo dvojhre a vyhrala celý turnaj vo štvorhre.

TRNAVA "D"
Nikol Křížová prehrala v prvom kole.

DÚBRAVKA "C"
Kristína Kubalová sa dostala do štvrťfinále. Miriam Morháčová prehrala v úvodnom kole. Kika s Mirkou vyhrali celý turnaj vo štvorhre.

DOSPELÍ
MIA CHUDEJOVÁ 
Mia odohrala dva medzinárodné turnaje. Jeden v Českej Republike (25 000 dol.) a druhý v Srbsku (15 000 dol.). Na oboch prehrala v prvom kole.

INGRID VOJČINÁKOVÁ
Inga odohrala dva medzinárodné turnaje v Azerbajdžane, oba 15 000 dolárové. Na prvom sa dostala do štvrťfinále, porazila austrálsku a indickú hráčku. Potom prehrala 6/7 4/6. Na druhom turnaji prehrala v prvom kole hlavnej súťaže. Posledný turnaj Inga odohrala v Srbsku, 15 000 dolárový. Cez dva zápasy sa dostala do hlavnej súťaže , tam však prehrala v prvom kole proti tureckej hráčke 2/6 2/6.