Return to site

Posledné turnaje sezóny

Radomlje a Kranj (ITF 4) , Slovinsko

Mia Chudejová bojovala na dvoch ITF turnajoch v Slovinsku. Na prvom v Radomlje sa prebojovala do druhého kola vo dvojhre a podarilo sa jej získať víťazstvo turnaja vo štvorhre spolu so svojou spoluhráčkou. Na druhom turnaji v Kranj sa Mii podarilo vyhrať celý turnaj vo dvojhre aj štvorhre.

broken image
broken image
broken image

Mladšie žiactvo "A"

V Bratislave organizovali posledný z kategórie "A" turnajov tejto sezóny. Veľmi sa darilo Matúšovi Petráškovi, ktorý sa prebojoval do finále dvojhry a spolu so svojim spoluhráčom vyhrali celú štvorhru. Z chlapcov na turnaji bojoval aj Sebastián Kostolný, ktorému sa podarilo vyhrať jedno kolo. Medzi dievčatami sa darilo Lujze Zimenovej, ktorá sa umiestnila na treťom mieste vo dvojhre aj štvorhre.

broken image
broken image

Majstrovstvá regiónu detí do 10 rokov

V Slovenskej Ľupči každoročne organizujú Majstrovstvá regiónu detí do 10 rokov. Tento rok sa z našich zverencov zúčastnili 3 chlapci a 8 dievčat. Z detí sa podarilo získať medailovú pozíciu vo dvojhre len Richardovi Palugovi, ktorý sa umiestnil na treťom mieste a Nine Čaplovičovej, ktorá sa stala majsterkou regiónu. Vo štvorhre získali medailovú bronzovú pozíciu Richard Paluga a Filip Reynolds. Medzi dievčatami sa vo štvorhre stali majsterkami Lilien Kubalová a Sofia Koščová, keď vo finále porazili pár Nina Čaplovičová a Simona Novotná. Bronzovú medailu vo štvorhre sa podarilo získať aj Lilien Šmárikovej spolu s jej spoluhráčkou.

Medzi chlapcami bojovali vo dvojhre aj Filip Reynolds, ktorý vyhral jedno kolo. Peter Uherčik vypadol hneď v prvom kole. Medzi dievčatami sa do štvrťfinále podarilo prebojovať Simone Novotnej a Lilien Šmárikovej. Do osemfinále sa dostali Sofia Koščová, Alexandra Capandová, Lilien Kubalová a Simona Ružičková. Cez prvé kolo sa tentokrát nepodarilo prebojovať Sofii Ružičkovej.

broken image
broken image
broken image
broken image
broken image

Mladšie žiactvo "D"

V Kysuckom Novom Meste organizovali turnaj kategórie "D". Kristíne Kubalovej a Richardovi Pleškovi sa podarilo celý turnaj vo dvojhre vyhrať. Miriam Morháčová sa prebojovala do finále. Júlia Májková sa dostala do štvrťfinále. Nikol Křížová vyhrala jedno kolo. Rebeka Mikuličková a Alenka Uherčiková prehrali v úvodnom kole turnaja. Miriam a Alenka vyhrali celú štvorhru, Júlia a Rebeka obsadili tretie miesto.

Mladší žiaci "D"

V Bratislave odohral turnaj len Richard Pleško. Obsadil pekné druhé miesto vo dvojhre.

Staršie žiačky "C"

Vo Veľkých Kostolanoch bojovali Kristína Kubalová a Elizabeth Madarová. Eli prehrala v prvom kole. Kika vyhrala jedno kolo.

Dorast "C"

V Petržalke bojoval Michal Čurlej, ktorý obsadil tretie miesto vo dvojhre

Dorast "A"

V Prievidzi sa takisto odohral posledný turnaj z kategórie "A" tejto sezóny. Darilo sa Michalovi Čurlejovi, ktorý obsadil pekné tretie miesto vo dvojhre. Zuzana Vancelová a Barbora Garguláková vyhrali úvodné kolo vo dvojhre. Sofia Svitková prehrala v prvom zápase. Zuzana spolu so svojou spoluhráčkou získali druhé miesto vo štvorhre.

Dorast "C"

Ako posledný turnaj sezóny odohrali v Betliari. Barbora Garguláková vyhrala jedno kolo. Sofia Svitková prehrala v prvom kole. Spolu získali tretie miesto za štvorhru.