Return to site

Prázdninové turnaje

DRUŽSTVÁ
Cez víkend absolvovali naše mladšie žiačky Majstrovstvá Slovenská družstiev. Obsadili veľmi pekné druhé miesto. V prvom kole si poradili s TJ Sokol Prešov 7:0.
Klára Kutejová 6/0 6/1
Alexandra Janošková 6/0 6/0
Nina Čaplovičová 6/0 6/0
Aaliyah Moussa 6/0 6/0
Lilien Kubalová 6/1 6/4
Čaplovičová, Moussa 6/1 6/3
Kubalová, Janošková 6/0 6/0

V druhom kole dievčatá porazili TK Slovan Bratislava 5:2
Klára Kutejová 6/1 2/6 0/6
Alexandra Janošková 6/1 6/3
Nina Čaplovičová 6/2 2/6 6/1
Aaliyah Moussa 6/0 6/4
Lilien Kubalová 4/6 7/6 6/1
Janošková, Moussa 6/3 2/6 10/5
Janáková, Kutejová 3/6 3/6

Vo finále prehrali proti TK Slávia STU Bratislava 2:5
Klára Kutejová 1/6 6/0 7/5
Alexandra Janošková 4/6 6/2 6/3
Nina Čaplovičová 2/6 0/6
Aaliyah Moussa 0/6 0/6
Lilien Kubalová 1/6 1/6
Čaplovičová, Moussa 3/6 0/6
Kubalová, Janošková 6/7 4/6

broken image
broken image

Dorastenky odohrali Majstrovstvá Slovenská v Trnave.
Prvé kolo prehrali proti Tenisovej akadémii Prešov 2:5.
Miriam Morháčová 3/6 4/6
Sofia Pauková 6/2 6/2
Lujza Zimenová 6/1 6/0
Kristína Kubalová 7/6 1/6 2/6
Lara Margočová 6/3 3/6 3/6
Pauková, Zimenová 2/6 1/6
Margočová, Kubalová 0/6 6/4 9/11

Druhé kolo porazili TK HSC Piešťany 4/3
Miriam Morháčová 6/2 6/1
Sofia Pauková 4/6 4/6
Lujza Zimenová 6/0 6/1
Kristína Kubalová 6/2 6/4
Lara Margočová 2/6 1/6
Margočová, Zimenová 6/3 6/0
Morháčová, Kubalová 0/6 2/6

O 5. a 6. miesto hrali proti TK Mladosť Košice 1:5
Miriam Morháčová 1/6 4/6
Sofia Pauková 2/6 1/6
Lujza Zimenová 4/6 1/6
Kristína Kubalová 2/6 2/6
Lara Margočová 3/6 6/3 6/2
Garguláková, Morháčová 0/6 2/6

broken image

TURNAJE V NAŠOM KLUBE
Počas prázdnin sme organizovali dva medzinárodné turnaje. Medzinárodný turnaj do 14 rokov sme organizovali prvýkrát. Medzinárodný turnaj do 18 rokov organizujeme už niekoľko rokov, no tento rok počasie neprialo asi najviac.

MEDZINÁRODNÝ TURNAJ DO 14 ROKOV
Turnaja sa zúčastnili hráči z rôznych krajín sveta. Dievčenský pavúk vyhrala Slovenka Viktória Nováková. V chlapčenskom pavúku sa tiež najviac darilo Slovákovi Jozefovi Karasovi. V hlavnej súťaži štartoval Matúš Petráško, vyhral jedno kolo, potom skrečoval. Medzi dievčatami bojovali v hlavnej súťaži Lujza Zimenová, ktorá sa dostala do finále. V hlavnej súťaži bojovala aj Simonka Novotná, prehrala v prvom kole proti druhej nasadenej. Alenka Uherčiková prehrala v druhom kole kvalifikácie.

broken image
broken image

MEDZINÁRODNÝ TURNAJ DO 18 ROKOV
ITF turnaj sa podarilo dohrať v plánovanom termíne aj napriek nepriazni počasia. Veľa zápasov sa muselo odohrať v hale. Medzi chlapcami bol najlepší Slovák Simon Norrman, ktorý si vo finále poradil s českým hráčom. V dievčenskom pavúku vyhrala šiesta nasadená Ukrajinka Adriana Tkachenko nad poľskou hráčkou. Vo štvorhre sa darilo najviac bratom Frohlichovcom (CZE), ktorí vo finále porazili Andreja Kompiša so spoluhráčom. Medzi dievčatami vyhral štvorhru slovenský pár Tamara Šramková a Lucia Hradecká, ktoré vo finále porazili český pár. Z našich hráčov si hlavnú súťaž zahral Andrej Kompiš, prehral v prvom kole proti Bulharovi. Kristína Kubalová prehrala tiež v prvom kole v troj-setovom zápase proti Nemke. Lujza Zimenová prehrala tiež v troj-setovom zápase prvého kola proti Polke. Miriam Morháčová prehrala v prvom kole kvalifikácie proti Nemke. Matúš Petráško tiež prehral v prvom kole kvalifikácie.

broken image
broken image

YONEX CUP, DORAST "B"
Tradične ako každý rok, tak aj tento, sme organizoval Yonex Cup, kde si hráči mohli vyhrať vecné ceny od Yonexu, za čo ďakujeme Michalovi Grancovi. Chlapčenského pavúka sa podarilo vyhrať Samuelovi Melagovi (Lieskovský LTC) a dievčatá Karolína Krajmer (Madunice). Z našich hráčov sa turnaja zúčastnil Andrej Kompiš (štvrťfinále), Richard Pleško (prvé kolo). Andrej obsadil druhé miesto vo štvorhre. Miriam Morháčová (prvé kolo) a Alenka Uherčiková (prvé kolo).

broken image
broken image
broken image

TURNAJE NAŠICH HRÁČOV
MLADŠIE ŽIACTVO
JASLOVENSKÉ BOHUNICE "B"
Do štvrťfinále vo dvojhre sa prebojoval Jáchym Juríček a semifinále vo štvorhre.

PARTIZÁNSKE "D"
Traja naši hráči bojovali na turnaji v Partizánskom. Všetci traja (Viliam Vrábel, Bruno Kiss, Patrik Sádecký) prehrali v prvom kole turnaja. Medzi dievčatami sa do semifinále prebojovali Sara La Rosa a Anabela Šimová. Nina Ukropová vyhrala jedno kolo. Vo štvorhre sa Anabela spolu so Sarou dostali do finále.

broken image

PRIEVIDZA "C"
Jáchym Juríček sa dostal do semifinále vo dvojhre. Sara La Rosa sa tiež dostala do semifinále. Amia Holienková sa dostala do štvrťfinále. Anabela Šimová vyhrala jedno kolo. Nina Ukropová prehrala v úvodnom kole.

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ "C"
V Mikuláši prehrali v úvodnom kole Viliam Vrábel, Bruno Kiss, Patrik Sádecký, Nina Ukropová a Amia Holienková.

PREŠOV "A"
V Prešove sa do štvrťfinále prebojoval Jáchym Juríček, do osemfinále Richard Paluga. Vo štvorhre sa Riškovi so spoluhráčom podarilo prebojovať do finále. Medzi dievčatami sa do semifinále vo dvojhre aj štvorhre prebojovali Lilien Kubalová a Nina Čaplovičová.

broken image
broken image
broken image
broken image

LEVOČA "B"
Jáchym Juríček vyhral jedno kolo.

POPRAD "C"
V Poprade sa do osemfinále dostal Viliam Vrábel.

TOPOĽČANY "B"
Richard Paluga sa prebojoval do finále vo dvojhre aj štvorhre. Nina Čaplovičová sa dostala do štvrťfinále a finále vo štvorhre.

broken image

PEZINOK "C"
Zoe Janáková sa dostala do štvrťfinále.

LIESKOVSKÝ "C"
Na turnaji hrali Amia Holienková a Anabela Šimová, obe prehrali v úvodnom kole. Spolu sa prebojovali do finále vo štvorhre.

TRNAVA "D"
V Trnave sa do finále prebojovala Sara La Rosa, do osemfinále sa dostala Amia Holienková.

RUŽOMBEROK "C"
Zoe Janáková sa dostala do štvrťfinále, Jáchym Juríček vyhral jedno kolo. Amia Holienková osemfinále, Sara La Rosa, Nela Podhradská, Nina Ukropová, Lukáš Holinec, Bruno Podhradský, Viliam Vrábel prehrali v úvodnom kole turnaja. Nina s Nelou sa prebojovali do finále vo štvorhre. Jáchym vyhral celý turnaj vo štvorhre.

KYSUCKÉ NOVÉ MESTO "D"
Do štvrťfinále sa dostali Sara La Rosa a Anabela Šimová. Nela Podhradská a Nina Ukropová prehrali v úvodnom kole, spolu obsadili tretie miesto vo štvorhre. Anabela so Sarou vyhrali celý turnaj. Medzi chlapcami sa celý turnaj podarilo vyhrať Jáchymovi Juríčkovi. Do semifinále sa prebojoval Viliam Vrábel. Jedno kolo vyhral Lukáš Holinec. V prvom kole nestačili na svojho súpera Mark Kozák, Bruno Podhradský, Bruno Kiss, Sádecký Patrik a Várnai Michal. Bruno P. a Patrik sa dostali do finále vo štvorhre. Lukáš a Viliam obsadili tretie miesto.

broken image
broken image

STARŠIE ŽIACTVO
BRATISLAVA "A"
V Bratislave vyhral jedno kolo Richard Paluga. Lilien Kubalová sa dostala do štvrťfinále a Alexandra Capandová prehrala v prvom kole.

DÚBRAVKA "B"
Richard Paluga sa prebojoval do osemfinále a semifinále vo štvorhre.

TRENČIANSKÉ TEPLICE "D"
Na turnaji bojovala z našich hráčov len Simonka Ružičková, vo dvojhre prehrala v úvodnom kole. Vo štvorhre sa dostala do finále.

PREŠOV "A"
V Prešove odohrali turnaj Simonka Novotná a Lilien Kubalová. Simonka vyhrala jedno kolo. Lilien prehrala v prvom kole.

ŽIAR NAD HRONOM "D"
Amia Holienková a Gabriela Purašiková prehrali v prvom kole. Amia obsadila tretie miesto vo štvorhre.

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ "C"
Alexandra Capandová sa dostala do finále. Sofia Koščová obsadila tretie miesto. Amia Holienková skončila vo štvrťfinále a Gabriela Purašiková prehrala v prvom kole. Sofia s Alexandrou vyhrali celý turnaj vo štvorhre. Amia obsadila tretie miesto vo štvorhre.

NOVÁ DUBNICA "D"
V Dubnici bojovalo 6 našich hráčok. Simonka Ružičková sa dostala do štvrťfinále. Sofia Koščová vyhrala jedno kolo. Amia Holienková, Alexandra Capandová, Nikol Křížová a Gabriela Purašiková prehrali v úvodnom kole turnaja. Simonka, Alexandra a Sofia obsadili tretie miesto vo štvorhre.

TRENČÍN "D"
V Trenčíne sa cez úvodné kolo nepodarilo prebojovať Simonke Ružičkovej, Sofii Koščovej, Alexandre Capandovej, Gabriele Purašikovej, Nikol Křížovej a Amii Holienkovej. Simonka obsadila druhé miesto vo štvorhre.

broken image

BANSKÁ BYSTRICA "B"
V Banskej Bystrici bojovala len Alenka Uherčiková, prebojovala sa do štvrťfinále a vo štvorhre do semifinále.

PRIEVIDZA "A"
Alenka Uherčiková aj Simonka Novotná prehrali v úvodnom kole turnaja. Alenka obsadila tretie miesto vo štvorhre.

PIEŠŤANY "B"
Na turnaji bojovali Alenka Uherčiková, ktorá sa dostala do štvrťfinále vo dvojhre a vyhrala celý turnaj vo štvorhre. Simonka Novotná prehrala v úvodnom kole vo dvojhre a obsadila druhé miesto vo štvorhre.

broken image

POPRAD "D"
Do semifinále vo dvojhre aj štvorhre sa dostala Simonka Ružičková. V úvodnom kole prehrali Gabriela Purašiková a Amia Holienková.

broken image
broken image

DORAST
RUŽOMBEROK "B"
Andrej Kompiš sa prebojoval do semifinále vo dvojhre a finále vo štvorhre. Kristína Kubalová sa dostala do osemfinále. Miriam Morháčová vyhrala jedno kolo.

NITRA "A"
V Nitre sa do osemfinále dostal Andrej Kompiš a obsadil tretie miesto vo štvorhre. Kristína Kubalová sa prebojovala do štvrťfinále a Miriam Morháčová prehrala v prvom kole.

TRNAVA "B"
V Trnave sa darilo Andrejovi Kompišovi, ktorý vyhral celý turnaj vo dvojhre a obsadil druhé miesto vo štvorhre. Kristína Kubalová prehrala úvodné kolo.

KYSUCKÉ NOVÉ MESTO "C"
Matúš Petráško aj Kristína Kubalová vyhrali celý turnaj vo dvojhre. Richard Pleško prehral v prvom kole vo dvojhre a obsadil tretie miesto vo štvorhre. Kike sa podarilo vyhrať turnaj aj vo štvorhre spolu s Miriam Morháčovou. Alenka obsadila tretie miesto vo štvorhre.

DETI DO 8 ROKOV
NOVÁ DUBNICA
V Dubnici odohralo turnaj niekoľko našich hráčov. Najviac sa darilo Radkovi Palugovi, ktorý postúpil z prvého miesta v skupine a obsadil tretie miesto v hlavnom pavúku. Do hlavného pavúka sa cez druhé postupové miesto v skupine prebojovali Melánia Podhradská a Adela Lofflerová, obe prehrali v prvom hlavného pavúka. Pavúka útechy si zahrali Švaňová Nela (semifinále), Kubalová Vivien (semifinále), Novotná Natália (štvrťfinále), Podhradská Valéria (štvrťfinále), Červencová Sofia (prvé kolo).

PIEŠŤANY
V Piešťanoch prehrali v prvom kole Vydrová Viktória Zara a Holúbková Aneta.

DO 10 ROKOV
PÚCHOV
V Púchove sa najviac darilo Gregorovi Šlachtovi, z prvého miesta v skupine obsadil tretie miesto v hlavnom pavúku. Bruno Podhradský a Lukáš Holinec postupovali z druhého miesta v skupine a prehrali v prvom kole hlavného pavúka. Adam Nemec obsadil štvrté miesto v skupine. Marián Mihalčatin obsadil tretie miesto v skupine. Medzi dievčatami sa do hlavného pavúka z prvého postupového miesta v skupine podarilo dostať Anabele Šimovej, ktorá v hlavnom pavúku obsadila druhé miesto. Nikol Novotná skončila druhá v skupine a tretia v hlavnom pavúku.

broken image
broken image

ZVOLEN
Vo Zvolene sa do finále prebojoval Lukáš Holinec. Adam Nemec prehral v prvom kole. Spoločne sa prebojovali do semifinále vo štvorhre.

BANSKÁ BYSTRICA
Novotnej Nikol sa podarilo vyhrať celý turnaj.

broken image

NITRA
Novotná Nikol sa dostala do štvrťfinále.

MALINOVO
Adam Nemec skončil na piatom mieste v skupine. Marián Mihalčatin skončil štvrtý v skupine. Spolu obsadili tretie miesto vo štvorhre.

LIESKOVEC
Nikol Novotná vyhrala aj dvojhrového aj štvorhrového pavúka.

broken image
broken image

DOSPELÍ
PÚCHOV "B"
Michal Čurlej sa dostal do štvrťfinále. Andrej Kompiš vyhral jedno kolo.

SLIAČ "C"
Na Sliači odohral turnaj len Peter Uherčik, prehral v prvom kole.

MIA CHUDEJOVÁ
Mia odohrala jeden turnaj vo Fínsku (15 000 dol.) a v Nemecku (40 000 dol.). Na oboch prehrala v prvom kole.

INGRID VOJČINÁKOVÁ
Inga absolvovala štyri 25 000 dolárové turnaje v Nemecku. Na jednom z nich sa dostala do hlavnej súťaže, tam prehrala v prvom kole. Posledný turnaj odohrala Inga vo Fínku, 15 000 dolárový, prehrala v prvom kole hlavnej súťaže.