Return to site

Individuálne turnaje

Sezóna individuálnych turnajov sa nám viac menej len začína. Viacero našich zverencov bojovalo na turnajoch za posledný týždeň. V článku nájdete prehľad.

Dorast C

V Levoči sa odohral turnaj dorastu kategórie C. Barborka Garguláková ako posledný rok staršia žiačka sa prebojovala až do semifinále medzi dorastenkami.

broken image

V chlapčenskom pavúku bojoval z našich hráčov len Richard Mucha, ktorý sa prebojoval do najlepšej osmičky.

Dorast B

V Trnave štartovali len dve naše hráčky. Zuzke Vancelovej ani Terezke Zelinovej sa nepodarilo prejsť prvým kolom.

Dorast A

V Humennom sa odohráva turnaj kategórie dorast A. V chlapčenskej kategórii štartoval len Ivo Verčik, ktorý vo svojom boji o štvrťfinále podľahol svojmu súperovi 7/6 2/6 4/6. V dievčenskej kategórii Mia Chudejová, Tereza Zelinová a Zuzana Vancelová stále bojujú o postup do štvrťfinále.

Staršie žiačky D

V Liptovskom Mikuláši sa odohral turnaj starších žiakov kategórie D. Z našich hráčov štartovala Lea Miháliková, ktorá po náročnom vyhratom boji v prvom kole nestačila na svoju súperku v druhom kole. A Sofia Portašíková, ktorá si taktiež vybojovala postup do druhého kola, potom prehrala.

Starší žiaci B

V Bratislave sa odohráva turnaj kategórie B starší žiaci. Andrej Kompiš sa dostal do štvrťfinále, kde však nezvládol súboj o postup do semifinále.

Mladšie žiactvo B

Na turnaji v Púchove štartovali z našich hráčok: Kristína Kubalová, Júlia Májková, Nina Švábiková, Elizabeth Madarová. Všetko sú to dievčatá, ktoré hrajú prvý rok kategóriu mladšie žiactvo. Do druhého kola sa podarilo prebojovať Kristíne a Elizabeth. Ostatné dievčatá nestačili na svoje súperky hneď v prvom kole.

V chlapčenskej kategórii štartovali Richard Pleško, Kristián Žikla a Adam Frátrik. Richard sa ako jediný prebojoval do druhého kola.

Mladšie žiačky A

V Piešťanoch sa odohráva turnaj najvyššej kategórie A. Kristínke Kubalovej sa podarilo vyhrať prvé kolo, v druhom kole nestačila na svoju o rok staršiu súperku, kde podľahla vo vyrovnanom súboji 4/6 6/4 2/6