Return to site

Uplynulý týždeň

Počas uplynulého týždňa sa viacero našich zverencov zúčastnilo individuálnych turnajov a takisto sme organizovali prvý turnus letného sústredenia za účasti 35 deti. Letné sústredenie finančne podporil Žilinský samosprávny kraj.

broken image

Letné tenisové sústredenie

broken image
broken image

Viac foto nájdete tu.

Individuálne turnaje

Turnaj deti do 10 rokov

Na turnaji v Prievidzi štartovali 4 dievčatá a 1 chlapec. Do hlavného pavúka sa prebojovali Rebeka Mikuličková a Alexandra Capandová, kde nezvládli úvodný súboj v prvom kole. Simonka Novotná a Simonka Ružičková si zahrali napínavé finále útechy. Kde Simonka Novotná nakoniec vyhrala 7/6. Jediný chlapec z našich hráčov, ktorý štartoval na turnaji bol Jakub Jadlovský. Neprebojoval sa do hlavného pavúka.

broken image

Mladšie žiačtvo "C"

V Ružomberku sa odohral turnaj mladších žiakov. Medzi dievčatami sa najlepšie umiestnila Kristínka Kubalová, ktorá obsadila pekné tretie miesto. Mirka Morháčová sa prebojovala do najlepšej osmičky. Elizabeth Madarová vyhrala prvé kolo, potom však nestačila na svoju súperku - Kristínku Kubalovú. Kristínka a Eli hrali spolu štvorhru a získali pekné druhé miesto. Medzi chlapcami štartoval len Kristián Žikla, ktorý však nezvládol boj proti súperovi v prvom kole.

broken image
broken image

Staršie žiactvo "A"

V Trnave sa odohral turnaj starších žiakov. Andrej Kompiš sa prebojoval do osmičky. Barborke Gargulákovej sa nepodarilo prejsť prvým kolom.

Dorast "A"

V Bratislave sa odohral turnaj dorastu. Medzi chlapcami hral Ivo Verčík, ktorému sa podarilo prejsť prvým kolom, v ďalšom kole však nezvládol boj proti skúsenejšiemu a staršiemu súperovi. Medzi dievčatami sa najlepšie umiestnila Mia Chudejová, ktorá sa prebojovala do najlepšej osmičky. Alexandra Barčíková sa prebojovala do 16-ky. Tereza Zelinová prešla prvým kolom a Zuzana Vancelová nestačila na svoju súperku v úvodnom kole turnaja. Mia Chudejová sa spolu so svojou spoluhráčkou prebojovali do semifinále štvorhry.

Dorast "D"

V Liptovskom Mikuláši sa odohral turnaj kategórie "D". Najďalej sa prebojoval Tomáš Kompiš, ktorý zdolal vo štvrťfinále Lukáša Kličimunku. Richard Mucha sa prebojoval do štvrťfinále.