Return to site

 

 

 

Kondičné sústredenie v Malej Fatre

 

 

 

 

 

Minulý víkend sa naši hráči zúčastnili kondičného sústredenia, ktoré organizovali naši tréneri. Všetci hráći si dobre zamakali a zabavili sa. Sústredenia sa zúčastnili hráči od 10 do 18 rokov, prišli nás pozrieť niektoré dni aj bývalí hráči. 

Prvý deň sme absolvovali túru cez Tiesňavy na Zbojnický chodník do sedla Príslop. 

broken image

Druhý deň, naši hráči absolvovali doobeda náročný fartleg, poobede absolvovali túru cez Boboty na Podžiar cez Janošíkové diery do Štefanovej. 

broken image
broken image

Tretí deň sme mali okružnú a náročnú jazdu cez Príslop-Baraniarky-Žitné-Kraviarské-Chrapáky-Sedlo Bublen-Kriváň-Chata pod Chlebom. Najstarší chalani mali ešte veľa energie, tak pokračovali ešte na Hrebeňovku-Poludňový Grúň a dole na chatu. Po náročnej turistike sme sa zregenerovali v saune a vírivke. 

broken image
broken image

Štvrtý deň sme sa vybrali cez Štefanovú na Chatu na Gruni, kde sme si zahrali rôzne športové hry a niektorí vybehli na Poludňový Grúň. 

broken image
broken image

A posledný rozlúčkový deň sme vybehli na Medziholie, spravili sme si peknú fotku pod Veľkým Rozsutcom a niektorí, ktorí ešte po štyroch náročných dňoch vládali, vybehli na Veľký Rozsutec.

broken image

Všetci naši hráči si 5 dní kondičného sústredenia naozaj odmakali. Boli to náročné dni a všetci to zvládli na perfektnú. Ďakujeme každému za účasť a k prispieniu dobrej atmosféry a tešíme sa na Vás opäť o rok. Všetky fotky nájdete tu.