Return to site

Prvé turnaje zimnej sezóny

Od 17.1. sa nám opäť rozbehla aj turnajová sezóna. Niektorí naši zverenci sa hneď pustili do turnajového napätia. Prinášame výsledky z posledných turnajov. 

DETI DO 9 ROKOV

Anabela Šimová  a Viliam Vrábel bojovali na turnaji detí do 9 rokov v Českej republike. Vilko obsadil pekné druhé miesto a Anabela 4. miesto. 

broken image

DETI DO 10 ROKOV

BRATISLAVA

Jáchym Juríček sa prebojoval cez dva vyhraté zápasy do štvrťfinále. Následne prehral s následným víťazom turnaja. 

ZVOLEN

Sára La Rosa skončila na peknom treťom mieste.  Zoe Janáková prehrala v prvom kole s neskoršou víťazkou.

broken image

MLADŠIE ŽIACTVO

J. BOHUNICE

Richard Paluga vyhral v prvom kole v napínavom zápase, potom nestačil v druhom kole na prvého nasadeného hráča.  Vo štvorhre obsadil tretie miesto. 

broken image

SPIŠSKÁ NOVÁ VES

Lilien Kubalová vyhrala jedno kolo, potom prehrala s druhou nasadenou. Simonka a Sofia Ružičkové prehrali v úvodnom kole turnaja vo dvojhre. Lilien obsadila spolu so svojou spoluhráčkou pekné prvé miesto vo štvorhre. 

broken image

 STARŠIE ŽIACTVO

PÚCHOV "A"

V Púchove sa najviac darilo Lujze Zimenovej, ktorá vyhrala celý turnaj vo dvojhre. Vo finále si poradila so svojou rivalkou, ktorú ešte nikdy neporazila. Vo štvorhre skončili na peknom druhom mieste so svojou spoluhráčkou. Matúš Petráško sa prebojoval do štvrťfinále vo dvojhre. Vo štvorhre vyhral celý turnaj spolu so svojim spoluhráčom. 

broken image
broken image
broken image

DORAST

J2 BRATISLAVA

Michal Čurlej odohral medzinárodný turnaj v Bratislave. V prvom kole kvalifikácie porazil Rakúšana a potom prehral s Ukrajincom.  Vo štvorhre sa prebojoval do semifinále spolu so svojim spoluhráčom. 

DOSPELÍ

W25 MANACOR

Mia Chudejová bojovala na turnaji na Malorke. V prvom kole kvalifikácie porazila Španielku a potom prehrala s filipínskou hráčkou na dva sety. 

 W15 ANTALYA

Ingrid Vojčináková bojovala na turnaji v Turecku. Vo dvojhre sa prebojovala do semifinále, vo štvorhre prehrali spolu so spoluhráčkou v prvom kole..