Return to site

LETNÉ MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA

Aj tento rok sme organizovali letné majstrovstvá Slovenska dorastu. Bol to pre náš klub už štrnásty ročník. Majstrom Slovenska sa stal druhý nasadený Jakub Medveď (LTC Lieskovec) a majsterkou sa stala tretia nasadená Soňa Depešová (TK Kúpele Piešťany). Z našich hráčov sa na MSR prebojovalo 7 hráčov . Matúš Petráško prehral v druhom kole vyrovnaný zápas proti neskoršiemu finalistovi. Richard Pleško prehral v prvom kole. Medzi dorastenkami sa prvé kolo podarilo prejsť Lujze Zimenovej, Mirke Morháčovej a Kike Kubalovej. Alenka Uherčiková a Nina Čaplovičová prehrali v prvom kole.

broken image

MLADŠIE ŽIACTVO
Mladšie žiactvo odohralo MSR v Bratislave. Medzi chlapcami bojoval Jáchym Juríček, prehral v úvodnom kole turnaja. Medzi dievčatami vyhrala jedno kolo Sara La Rosa. Anabela Šimová prehrala v prvom kole.

STARŠIE ŽIACTVO
Medzi žiakmi bojovali Pavol Lisko a Richard Paluga. Richard sa prebojoval do štvrťfinále vo dvojhre a obsadil tretie miesto vo štvorhre so svojim spoluhráčom. Pavol Lisko vyhral jedno kolo vo dvojhre a získal titul vicemajstra vo štvorhre spolu so svojim spoluhráčom. Medzi dievčatami sa najďalej prebojovala Lilien Kubalová, ktorá sa dostala do štvrťfinále vo dvojhre a obsadila tretie miesto vo štvorhre so svojou spoluhráčkou. Nina Čaplovičová vyhrala jedno kolo. Simonka Novotná prehrala v prvom kole.

broken image
broken image

MLADŠÍ DORAST
Medzi mladšími dorastenkami v Humennom nás reprezentovali dve dievčatá. Lujza Zimenová sa prebojovala do semifinále vo dvojhre a vo štvorhre jej patrí titul vicemajsterky. Kristína Kubalová sa prebojovala do osemfinále vo dvojhre a obsadila tretie miesto vo štvorhre. Medzi chlapcami turnaj odohral len Richard Pleško, vyhral jedno kolo.

broken image

DOSPELÍ
V kategórii dospelých bojoval len Andrej Kompiš. Prehral v prvom kole vo dvojhre.