Return to site

Slovenské a medzinárodné turnaje našich hráčov

MLADŠIE ŽIACTVO
Na domácich dvorcoch sme odohrali turnaj mladšieho žiactva kategórie "A" DERMAPOINT CUP 2024. Turnaj prebehol veľmi dobre ako každý rok. Ďakujeme veľmi pekne za krásne ceny Márii a Jurajovi Petrášovcom. Chlapčenského pavúka sa podarilo vyhrať prvému nasadenému, Martin Adamča (TK Kúpele Piešťany). Dievčenský pavúk vyhrala tiež prvá nasadená Ella Bartáková (TK Slávia STU Bratislava). Na turnaji nás reprezentovali štyria naši hráči. Z chlapcov štartoval len Jáchym Juríček, ktorý prehral v úvodnom kole proti neskoršiemu víťazovi. Medzi dievčatami sa nepodarilo prejsť cez úvodné kolo ani jednej z dievčat, Nina Ukropová, Anabela Šimová a Nikol Novotná.

broken image
broken image
broken image

PIEŠŤANY "A"
V Piešťanoch vyhrala jedno kolo Anabela Šimová. Nikol Novotná, Viliam Vrábel aj Adam Nemec prehrali v prvom kole turnaja.

PIEŠŤANY "B"
Anabela Šimová aj Nina Ukropová vyhrali jedno kolo vo dvojhre. Viliam Vrábel aj Adam Nemec prehrali v úvodnom kole turnaja.

PARTIZÁNSKE "D"
V Partizánskom sa do semifinále vo dvojhre aj štvorhre podarilo prebojovať Anabele Šimovej. Nina Ukropová sa dostala do štvrťfinále vo dvojhre a vyhrala celý turnaj vo štvorhre so svojou spoluhráčkou. Michal Varnai vyhral jedno kolo.

broken image
broken image

PETRŽALKA "D"
Nikol Novotná sa prebojovala do štvrťfinále vo dvojhre a spolu so svojou spoluhráčkou vyhrali celý turnaj vo štvorhre. Michal Varnai prehral v prvom kole.

broken image

JASLOVSKÉ BOHUNICE "C"
Nina Ukropová aj Nikol Novotná vyhrali jedno kolo. Nina obsadila tretie miesto vo štvorhre.

BANSKÁ BYSTRICA "B"
Anabela Šimová vyhrala jedno kolo.

STARŠIE ŽIACTVO
SZCZAWNO ZDÓJ CUP
Lilien Kubalová bojovala na turnaji v Poľsku. V prvom kole porazila poľskú hráčku, v osemfinále nestačila na kanadskú hráčku a prehrala v dvoch setoch. Vo štvorhre sa spolu so svojou spoluhráčkou prebojovali do štvrťfinále.

BANSKÁ BYSTRICA "C"
Jáchym Juríček a Nina Čaplovičová sa prebojovali do štvrťfinále. Simonka Ružičková vyhrala jedno kolo. Sara La Rosa prehrala v prvom kole.

RUŽOMBEROK "D"
Simonka Ružičková obsadila druhé miesto vo dvojhre. Amia Holienková a Sara La Rosa sa dostali do štvrťfinále. Viliam Vrábel a Nina Ukropová vyhrali jedno kolo. Alex Šlachta, Gabriela Purašiková, Nela Podhradská prehrali v prvom kole turnaja. Simonka s Amiou obsadili druhé miesto vo štvorhre. Sara obsadila tretie miesto vo štvorhre spolu so svojou spoluhráčkou.

BETLIAR "C"
Jáchym Juríček prehral v úvodnom kole turnaja.

 

STUPAVA "C"
Amia Holienková prehrala v úvodnom kole vo dvojhre a vo štvorhre obsadila tretie miesto.

broken image

 

SKALICA "B"
Richard Paluga sa prebojoval do štvrťfinále vo dvojhre a obsadil druhé miesto vo štvorhre. Amia Holienková vyhrala jedno kolo.

broken image

LIESKOVEC "D"
Jáchym Juríček sa dostal do štvrťfinále a tretie miesto vo štvorhre.

DORAST
PREŠOV "A"
Kristína Kubalová a Matúš Petráško sa prebojovali do osemfinále. Lilien Kubalová vyhrala jedno kolo. Richard Pleško prehral v úvodnom kole.

POPRAD "B"
Matúš Petráško a Alenka Uherčiková sa prebojovali do štvrťfinále. Miriam Morháčová prehrala v prvom kole. Mirka obsadila druhé miesto vo štvorhre so svojou spoluhráčkou.

PEPAS CUP 2024

Matúš Petráško a Lilien Kubalová bojovali na medzinárodnom turnaji do 16 rokov v Slovenskej Ľupči. Matúš vybojoval druhé miesto vo dvojhre a Lilien nestačila v hlavnej súťaži v prvom kole na rumunskú hráčku a prehrala v dvoch setoch. Vo štvorhre sa prebojovala do štvrťfinále.

PÚCHOV "D"
Alenka Uherčiková obsadila tretie miesto vo dvojhre. Alexandra Capandová sa dostala do štvrťfinále.

KYSUCKÉ NOVÉ MESTO "C"
Alexandra Capandová sa dostala do štvrťfinále. Simonka Novotná vyhrala jedno kolo. Lilien Kubalová prehrala v prvom kole. Lilien a Alexandra spolu obsadili tretie miesto vo štvorhre. Richard Pleško sa dostal do semifinále vo dvojhre a finále vo štvorhre.

broken image

DOSPELÍ
PIEŠŤANY "A"
Andrej Kompiš sa prebojoval do štvrťfinále.

INGRID VOJČINÁKOVÁ
Ingrid odohrala posledné ženské medzinárodne turnaje v Maďarsku, Nemecku a Portugalsku. V Portugalsku na 50 000 dolárovom turnaji sa prebojovala cez kvalifikáciu cez brazilskú a portugalskú hráčku. V hlavnej súťaži prehrala s Portugalčankou. V Nemecku na 15 000 dolárovom turnaji sa tiež prebojovala cez kvalifikáciu do hlavnej súťaže, tam nestačila v prvom kole na poľskú hráčku. V Maďarsku prehrala v prvom kole kvalifikácie.

MIA CHUDEJOVÁ
Mia odohrala posledné turnaje v Chorvátsku (15 000 dol.) a v Tunise (15 000 dol.). V Chorvátsku sa prebojovala cez kvalifikáciu. V hlavnej súťaži prehrala v prvom kole. V Tunise vyhrala jedno kolo v hlavnej súťaži, potom prehrala proti Američanke na dva sety. V Tunise sa Mii darilo vo štvorhre a obsadila tretie miesto.

DETI
RUŽOMBEROK
Natálka Novotná odohrala turnaj detí do 8 rokov v Ružomberku. Po vyhratí skupiny sa dostala do hlavnej súťaže, kde obsadila tretie miesto.

broken image