Return to site

Naši hráči na slovenských aj medzinárodných turnajoch

DORAST

ŽILINA "A"

Predminulý víkend sme po dlhej dobe organizovali turnaj. Turnaja sa zúčastnilo 32 dievčat. Víťazkou dvojhry sa stala Tamara Šramková (TK Jednotka Bratislava) a štvorhru sa podarilo vyhrať prvému nasadenému páru Tamara Šramková a Adela Gemzická (TK Slovan Bratislava). Z našich hráčok sa turnaja zúčastnili 3 ešte staršie žiačky. Júlia Májkova a Kristína Kubalová prehrali v úvodnom kole. Miriam Morháčová vyhrala jedno kolo. 

broken image

LIESKOVEC "A"

V Lieskovci bojoval len Michal Čurlej a Andrej Kompiš. Michal sa ako prvý nasadený na turnaji prebojoval do semifinále dvojhry a obsadil druhé miesto vo štvorhre. Andrej Kompiš prehral v prvom kole.  

broken image

MLADŠIE ŽIACTVO

LIESKOVEC "C"

V Lieskovci bojoval Richard Paluga, ktorému sa podarilo prebojovať do finále dvojhry a štvorhru sa mu podarilo vyhrať celý turnaj so svojim štvorhrovým spoluhráčom. 

broken image
broken image

KOŠICE "C"

V Košiciach odohral turnaj Filip Reynolds. Prehral v úvodnom kole turnaja. Medzi dievčatami bojovali Lilien Kubalová, ktorá vyhrala jedno kolo a Sofia Koščová, ktorá prehrala v prvom kole. 

LEVICE "B"

Na turnaji kategórie "B" bojoval Richard Paluga. Prehral v prvom kole proti tretiemu nasadenému. Vo štvrorhre obsadil tretie miesto so svojim spoluhráčom. 

TOPOĽČANY "B"

Tri naše dievčatá bojovali na turnaji v Topoľčanoch. Simonka Novotná prehrala v prvom kole turnaja. Lilien Kubalová vyhrala jedno kolo a Alexandra Capandová prehrala v prvom kole turnaja. Lilien obsadila tretie miesto vo štvorhre. 

broken image

 BANSKÁ BYSTRICA "C"

V Banskej Bystrici bojovalo niekoľko našich dievčat aj chlapcov. Najviac sa darilo Richardovi Palugovi, ktorý vyhral celý turnaj vo dvojhre a obsadil tretie miesto vo štvorhre. Takisto sa darilo aj Lilien Kubalovej, ktorá sa vo dvojhre prebojovala do finále a vo štvorhre obsadila tretie miesto spolu s Alexandrou Capandovou. Filip Reynolds sa dostal do štvrťfinále. Simonka Ružičková sa takisto prebojovala do štvrťfinále v dvojhre a obsadila tretie miesto vo štvorhre. Nina Čaplovičová vyhrala jedno kolo vo dvojhre. Alexandra Capandová prehrala v prvom kole vo dvojhre. 

broken image
broken image
broken image
broken image
broken image

STARŠIE ŽIACTVO

SPIŠSKÁ NOVÁ VEC "C"

V Spišskej bojovali dve naše hráčky. Alenka Uherčiková vyhrala dve kolá a dostala sa do štvrťfinále. Miriam Morháčová vyhrala jedno kolo. Alenka s Mirkou obsadili spolu tretie miesto vo štvorhre. 

TEJT 2 U 14, BANSKÁ BYSTRICA

Na medzinárodnom turnaji v Banskej Bystrici bojoval Matúš Petráško prehral v prvom kole turnaja proti ukrajinskému hráčovi. Lujza Zimenová prehrala tiež v prvom kole proti rumunskej hráčke. 

TEJT 3 U14, PREŠOV

V Prešove organizovali medzinárodný turnaj. Matúš Petráško prehral v prvom kole opäť proti ukrajinskému hráčovi. Lujza Zimenová v prvom kole porazila ukrajinskú hráčku a následne prehrala proti Slovenke. 

 

DOSPELÍ

PÚCHOV "B" 

V Púchove bojovali 4 naši hráči. Ivo Verčík sa ako 6 nasadený prebojoval až do finále. Andrej Kompiš vyhral jedno kolo. Michal Čurlej a Tomáš Kompiš prehrali v prvom kole turnaja. Ivo s Michalom obsadili tretie miesto vo štvorhre a Andrej spolu so svojim spoluhráčom vyhrali celý turnaj vo štvorhre. 

MARRAKECH, MAROKO

Ingrid Vojčináková bojovali na turnaji v Maroku. Prehrala v prvom kole proti americkej hráčke. 

DETI DO 10 ROKOV

POPRAD

V Poprade bojovala len Zoe Janáková, ktorá vyhrala jedno kolo vo dvojhre. 

BRATISLAVA 

V Bratislave odohrala turnaj Zoe Janáková a Sára La Rosa. Zoe vyhrala jedno kolo. Sára sa prebojovala do štvrťfinále. 

DETI DO 8 ROKOV

POPRAD

Na turnaji v Poprade obsadila tretie miesto Nikolka Novotná.

broken image