Return to site

Výsledky z posledných turnajov

MLADŠIE ŽIACTVO

MICHALOVCE "A"

V Michalovciach bojoval len jeden z našich mladších žiakov, Richard Paluga. Vo dvojhre sa mu podarilo vyhrať jedno kolo a potom narazil na druhého nasadeného. Vo štvorhre si Richard so svojim spoluhráčom vybojovali druhé miesto. 

broken image

PETRŽALKA "B"

Richard Paluga prehral v úvodnom kole turnaja. 

LIESKOVEC "A"

V Lieskovci sa najďalej prebojovala Simonka Novotná, ktorá narazila na premožiteľku vo štvrťfinále. Lilien Kubalová a Nina Čaplovičová prehrali v prvom kole turnaja. 

PREŠOV "B"

V Prešove bojovali naše tri mladšie žiačky. Vo dvojhre sa najďalej prebojovala Simonka Novotná, dostala sa do štvrťfinále. Lilien Kubalová a Sofia Koščová prehrali v úvodnom kole vo dvojhre. Vo štvorhre obsadila pekné tretie miesto Lilien Kubalová spolu so svojou spoluhráčkou. 

broken image

 BRATISLAVA "C"

Filip Reynolds bojoval ako jediný mladší žiak na turnaji v Bratislave. Prehral v prvom kole turnaja. Medzi žiačkami bojovali tri dievčatá. Najviac sa darilo Lilien Kubalovej, ktorá sa vo dvojhre prebojovala do štvrťfinále. Simonka Ružičková a Alexandra Capandová prehrali v prvom kole turnaja. Lilien a Alexandra obsadili pekné tretie miesto vo štvorhre. 

broken image

STARŠIE ŽIACTVO

TRENČIANSKÉ TEPLICE "C"

V Trenčianských Tepliciach bojoval Richard Pleško a Sebastián Kostolný. Richard sa prebojoval do semifinále vo dvojhre. Sebastián prehral v prvom kole. 

BRATISLAVA "C"

Kristína Kubalová bojovala ako jediná zo starších žiačok na turnaji v Bratislave. Prebojovala sa do štvrťfinále. 

TOPOĽČANY "C"

Miriam Morháčová vyhrala jedno kolo na turnaji v Topoľčanoch. 

ETA 14 SOBOTA, POĽSKO

V Poľsku bojovala Lujza Zimenová na medzinárodnom turnaji do 14 rokov. Vo dvojhre narazila v prvom kole na prvú nasadenú a prehrala. Vo štvorhre sa Lujza spolu so svojou spoluhráčkou umiestnili na peknom 2. mieste ako nenasadený pár. 

broken image

 LIESKOVEC "D" 

V Lieskovci sa do finále dvojhry prebojoval Richard Pleško a vo štvorhre obsadil tretie miesto. Medzi žiačkami štartovala Alenka Uherčiková, ktorá prehrala v prvom kole turnaja. Simonka Novotná vyhrala jedno kolo. Alenka spolu so svojou spoluhráčkou obsadili tretie miesto vo štvorhre. 

DORAST

J.BOHUNICE "B"

Na dorasteneckom turnaji kategórie "B" bojoval len Michal Čurlej, obsadil tretie miesto vo dvojhre aj štvorhre. 

BANSKÁ BYSTRICA "C"

V Banskej Bystrici bojoval Andrej Kompiš, vo dvojhre sa prebojoval do štvrťfinále. Vo štvorhre spolu so spoluhráčom vyhrali celý turnaj. 

DETI DO 10 ROKOV

BRATISLAVA

V Dúbravke bojovala Zoe Janáková, prehrala v prvom kole turnaja. Medzi chlapcami bojoval Jáchym Juríček prebojoval sa do semifinále. 

LEVICE 

V Leviciach bojovala Sára La Rosa,ktorá obsadila pekné druhé miesto. V semifinále vyradila Zoe Janákovú. Jáchym Juríček postúpil zo skupín z prvého miesta, potom v hlavnom pavúku prehral v prvom kole. 

broken image
broken image

 SLOVENSKÁ ĽUPČA

V Ľupči bojovali tri dievčatá. Sára La Rosa obsadila pekné druhé miesto. Anabela Šimová sa prebojovala do semifinále.  Medzi chlapcami sa Jáchym Juríček neprebojoval do hlavného pavúka, ale obsadil druhé miesto v skupine.

broken image
broken image
broken image

DOSPELÍ

W15 VILLENA, ŠPANIELSKO

Mia Chudejová bojovala na medzinárodnom ženskom turnaji v Španielsku. V prvom kole kvalifikácie si poradila s dánskou hráčkou, potom prehrala so Španielkou. Vo štvorhre prehrala v prvom kole.