Return to site

Naši zverenci bojovali na turnajoch

Juniorský medzinárodný J4 turnaj, Maribor Slovinsko

Mia Chudejová bojovala na medzinárodnom juniorskom turnaji kategórie J4. V hlavnej súťaži sa jej podarilo prebojovať do štvrťfinále. Tam nestačila na Češku a prehrala v troch setoch 6/4 3/6 3/6. Na turnaji však porazila hráčky zo Slovinska, Poľska a Srbska. Vo štvorhre sa spolu so svojou spoluhráčkou prebojovali do semifinále. Tam prehrali so slovinskou dvojicou.

Juniorský medzinárodný J4 turnaj, Zagreb Chorvátsko

O týždeň neskôr bojovala Mia na turnaji v Zagrebe. Po prebojovaní sa cez kvalifikáciu a hráčok z Rumunska, Srbska a Kazachstanu, v hlavne súťaži v prvom kole prehrala s Ruskou 3/6 2/6.

Ženský medzinárodný W15 turnaj, Jablonec nad Nisou, Česká Republika

Ingrid Vojčináková bojovala na ženskom turnaji, nestačila však na svoju súperku v úvodnom kole turnaja a prehrala s Češkou 4/6 6/7.

Majstrovstvá regiónov mužou a žien v Banskej Bystrici 

V mužskom pavúku štartovali v našich farbách Peter Bača, Ivo Verčík a Filip Fajth. Peter a Filip prehrali v úvodnom kole turnaja. Ivovi sa jedno kolo v dvojhre podarilo vyhrať. Medzi ženami štartovali naše dorastenky Alexandra Barčíková, Tereza Zelinová, Sofia Svitková.  Alexandra aj Sofia prehrali v úvodnom kole turnaja. Tereze sa podarilo vyhrať jedno kolo. 

Dorast "C", Kysucké Nové Mesto

Zuzana Vancelová vyhrala celý turnaj v Kysuci. Tereza Zelinová sa prebojovala do semifinále. Barbora Garguláková sa dostala do štvrťfinále.  Nina Surovčíková prehrala v úvodnom kole turnaja. 

broken image

Dorast "C" Púchov

Niekoľko našich dorastencov sa zúčastnilo na turnaji "C" v Púchove. Maxim Mazák sa prebojoval do semifinále. Tomáš Kompiš sa dostal do štvrťfinále a Andy Kompiš vyhral jedno kolo. 

Majstrovstvá regiónu starších žiačok

Cez víkend sme organizovali Majstrovstvá regiónu starších žiačok. Nina Surovčíková sa stala dvojnásobnou majsterkou regiónu, keď vyhrala celý turnaj aj vo dvojhre aj vo štvorhre. Na turnaji ďalej štartovalo niekoľko našich mladších žiačok. Najlepšie sa umiestnila Kristína Kubalová, ktorá sa prebojovala do štvrťfinále. Miriam Morháčová, Eli Madarová prehrali v úvodnom kole turnaja. Sofia Portašíková prehrala takisto v úvodnom kole turnaja.

broken image

Tento víkend budú Majstrovstvá regiónov dorastu a mladšieho žiactva. Niekoľko našich zverencov bude na turnaji bojovať. Všetkým držíme palce.