Return to site

Náročný víkend pre našich zverencov

Tohtoročné halové majstrovstvá regiónov boli pre našich zverencov veľmi úspešné. Skoro v každej juniorskej kategórii naši zverenci získali cenné trofeje na víťazných priečkach. Spolu získali až 15 medailí.

REKAPITULÁCIA:
Mladší žiaci:
🥈 dvojhra Matúš Petráško
🥇 štvorhra Matúš Petráško

Mladšie žiačky:
🥇 dvojhra Lujza Zimenová
🥉 dvojhra Elizabeth Madarová
🥈 štvorhra Lujza Zimenová
Staršie žiačky:
🥇 dvojhra Nina Surovčíková
🥇 štvorhra Nina Surovčíková

Dorastenky:
🥇 dvojhra Zuzana Vancelová
🥈 dvojhra Alexandra Barčíková
🥇 štvorhra Zuzana Vancelová
🥈 štvorhra Alexandra Barčíková

🥉🥉 štvorhra Barbora Garguláková/ Tereza Zelinová
Dorastenci:
🥉 dvojhra Ivo Verčík
🥈 štvorhra Ivo Verčík

Deti do 10 rokov, Lieskovec

V Lieskovci organizovali turnaj detí do 10 rokov. Traja naši zverenci bojovali na turnaji. Nina Čaplovičová si vybojovala pekné tretie miesto. Alexandra Capandová získala tretie miesto v úteche. Richard Paluga takisto získal pekné tretie miesto v hlavnom pavúku.

broken image
broken image

Majstrovstvá regiónu mladších žiačok, Slovenská Ľupča

V Slovenskej Ľupči organizovali majstrovstvá regiónu mladších žiačok. Až šesť našich hráčok bojovalo na turnaji. Júlia Májková a Miriam Morháčová prehrali v úvodnom kole turnaja. Alenke Uherčíkovej sa podarilo vyhrať jedno kolo. Kristína Kubalová sa prebojovala do štvrťfinále. Eli Madarová si vybojovala tretie miesto. Lujza Zimenová vyhrala celý turnaj a stala sa majsterkou regiónu. Vo štvorhre sa jej podarilo získať druhé miesto.

broken image

Majstrovstvá regiónu mladších žiakov, Lučenec

V Lučenci štartovalo 5 našich chlapcov. Richard Pleško a Kristián Žikla prehrali úvodné kolo. Adam Frátrik a Sebastián Kostolný vyhrali jedno kolo. Matúš Petráško sa prebojoval najďalej z našich chlapcov a obsadil pekné druhé miesto. Vo štvorhre sa stal majstrom regiónu.

broken image
broken image

Majstrovstvá regiónu dorasteniek, Kysucké Nové Mesto

6 našich zverenkýň bojovalo na turnaji. Nina Surovčíková a Sofia Portašíková obe ešte ako posledný rok staršie žiačky prehrali v úvodnom kole turnaja. Tereza Zelinová vyhrala jedno kolo. Barbora Garguláková prehrala v úvodnom kole turnaja. Alexandra Barčíková a Zuzana Vancelová si proti sebe zahrali finále dvojhry. Nakoniec titul majstra regiónu ostal v rukách Zuzky. Finálový boj proti sebe si zopakovali aj vo štvorhre a víťazstvo získala opäť Zuzka spolu so svojou spoluhráčkou. A tak sa stala dvojnásobnou majsterkou regiónu. Barbora Garguláková a Tereza Zelinová sa umiestnili vo štvorhre na treťom mieste.

broken image
broken image

Majstrovstvá regiónu dorastencov, Púchov

V Púchove bojovalo 7 našich chlapcov. Max Mazák, Matúš Dubeň a Filip Fajth prehrali v úvodnom kole turnaja. Andy a Tomáš Kompišovci vyhrali jedno kolo. Michal Čurlej sa prebojoval do štvrťfinále. Ivo Verčík sa prebojoval do semifinále a vo štvorhre získal striebornú medailu.