Return to site

 

 

 

 

Naši zverenci bojovali na turnajoch aj počas prázdnin

 

 

 

 

Deti do 10 rokov, Lieskovec

V Lieskovci organizovali turnaj detí do 10 rokov. Riško Paluga, Simonka Novotná a Ninka Čaplovičová vyhrali svoje skupiny a postúpili tak z prvého miesto do pavúka hlavnej súťaže. Riško Paluga sa prebojoval do finále hlavnej súťaže a získal pekné druhé miesto. Ninka Čaplovičová vo štvrťfinále porazila Simonku Novotnú a prebojovala sa do semifinále a získala pekné tretie miesto. Filip Reynolds skončil v tabuľke na treťom mieste a následne bez problémov vyhral pavúka útechy.

broken image
broken image

Deti do 10 rokov, Banská Bystrica

V Banskej Bystrici štartovali tri naše dievčatá. Simonka Novotná, Simonka Ružičková a Sofia Ružičková. Simonky postúpili zo skupiny z druhého miesta. Sofia skončila na 4. mieste a dostala sa do pavúka útechy. Simonka Novotná sa v hlavnej súťaži prebojovala do štvrťfinále. Simonka Ružičková nestačila na svoju súperku v úvodnom kole hlavnej súťaže.

Mladšie žiactvo "C", Topoľčany

V Topoľčanoch organizovali turnaj mladšieho žiactva kategórie "C". Matúš Petráško vyhral celý turnaj vo dvojhre a v štvorhre získal pekné druhé miesto. Kristián Žikla sa prebojoval do semifinále turnaja. Adam Frátrik vyhral jedno kolo. Medzi dievčatami bojovali Elizabeth Madarová, ktorá sa prebojovala do štvrťfinále a Miriam Morháčová vyhrala jedno kolo. Kristína Kubalová prehrala v úvodnom kole turnaja s neskoršou víťazkou. Kika a Eli spolu vyhrali štvorhrového pavúka.

broken image
broken image
broken image

Mladšie žiačky "C", Slovenská Ľupča

Naše mladšie žiačky bojovali na turnaji kategórie "C". Najlepšie sa umiestnila Kristína Kubalová, ktorá sa prebojovala do semifinále. Elizabeth Madarová sa dostala do štvrťfinále. Miriam Morháčová prehrala v úvodnom kole. Vo štvorhre Kika spolu so svojou spoluhráčkou vyhrali celý turnaj.

broken image
broken image

Staršie žiačky "C", Kysucké Nové Mesto

Naše mladšie žiačky bojovali na turnaji starších žiačok v KnM. Elizabeth Madarová a Kristína Kubalová vyhrali jedno kolo a Miriam Morháčová prehrala v úvodnom kole turnaja. Staršia žiačka Jela Čerňanová takisto nestačila na svoju súperku v úvodnom kole turnaja.

Halové Majstrovstvá SR starších žiačok

V Prešove organizovali Majstrovstvá Slovenska starších žiačok. Naša jediná reprezentantka bola Nina Surovčíková, ktorá však prehrala v úvodnom kole turnaja.

Dorastenci "C", Lieskovec

V Lieskovci sa na turnaji zúčastnilo niekoľko našich hráčov. Filip Fajth sa prebojoval do štvrťfinále. Tomáš Kompiš vyhral jedno kolo, Andrej Kompiš prehral v prvom kole s Filipom Fajthom. 

Dorastenci "C", Madunice

V Maduniciach bojoval len Filip Fajth, ktorý celý turnaj vyhral a získal tak pekné prvé miesto aj vo dvojhre aj v štvorhre.

broken image

Všetkým zverencom ďakujeme za výbornú reprezentáciu klubu aj počas Vianočných sviatkov.