Return to site

Naši zverenci opäť bojovne na viacerých turnajoch

Posledný týždeň bol v našom klube veľmi hektický. Po úspešnom ukončení letného sústredenia, sme hneď organizovali turnaj staršieho žiactva kategórie "B". Súčasne s finálovými zápasmi tohto turnaja sme začali aj turnaj dorastu kategórie "B".

Staršie žiactvo "B"

Na turnaji štartovalo našich 6 žiakov a žiačok. Medzi chlapcami bojoval len Richard Pleško, ktorého hneď vyradil prvý nasadený turnaja. Medzi dievčatami sa cez úvodné kolo turnaja prebojovali Lujza Zimenová a Júlia Májková. Svoj úvodný zápas turnaja prehrali Kristína Kubalová, Sofia Portašíková a Nina Surovčíková. Medzi chlapcami dominoval prvý nasadený Marek Naňo (TC Empire Trnava) a druhé miesto obsadil Patrik Chren (TK Slávia STU Bratislava).

broken image

V dievčenskom pavúku sa najviac darilo Mĺkvej Tereze ( TK Kúpele Piešťany) a finalistkou sa stala Tamara Šramková (TK Jednotka Bratislava).

broken image

Dorast "B" YONEX CUP 2020

Na dorasteneckom turnaji štartovalo niekoľko našich dorastencov. Medzi dorastencami sa do osemfinále prebojoval Michal Čurlej. Andrej Kompiš vyhral jedno kolo. Tomáš Kompiš, Matúš Dubeň a Maxim Mazák prehrali v úvodnom kole turnaja. Ivo Verčik svoj prvý zápas skrečoval. Medzi našimi dorastenkami sa najďalej prebojovala Zuzana Vancelová, ktorá na svoju premožiteľku narazila už v osemfinále. Alexandra Barčíková, Barbora Garguláková, Nina Surovčíková a Sofia Portašíková prehrali v úvodnom kole turnaja. Tereza Zelinová svoj prvý zápas turnaja skrečovala. Zuzana Vancelová spolu so svojou spoluhráčkou celý pavúk štvorhry vyhrali.

broken image

Vo dvojhre medzi dorastencami sa víťazom stal prvý nasadený Peter Naď (TK Mladosť Košice) a finalista Jakub Krošlák (TK Slávia STU Bratislava).

broken image

Medzi dorastenkami sa víťazkou dvojhry stala takisto prvá nasadená Ema Baraniaková (TK Kúpele Piešťany) a finalistkou Karolína Krajmer (Benet LTC Bytča).

broken image

Mladšie žiačky "B"

V Bratislave organizovali turnaj mladšieho žiactva "B". Turnaja sa zúčastnili len naše 2 dievčatá. Elizabeth Madarová sa dostala do osemfinále dvojhry. Kristína Kubalová prehrala v úvodnom kole turnaja.

Mladší žiaci "C"

V Prievidzi sa zúčastnilo turnaja niekoľko našich zverencov. Kristián Žikla obsadil druhé miesto, Richard Pleško získal tretie miesto. Elizabeth Madarová obsadila taktiež tretie miesto vo dvojhre aj štvorhre. Miriam Morháčová skončila v osemfinále a Alenka Uherčiková vyhrala jedno kolo.

broken image
broken image
broken image

Staršie žiačky "A"

Na turnaji bojovala z našich hráčok len Nina Surovčíková, ktorá sa dostala do osemfinále.

Dorast "B"

V Pezinku štartoval len Michal Čurlej. Vyhral jedno kolo dvojhry a spolu so svojim spoluhráčom obsadili druhé miesto vo štvorhre.

broken image

Dorast "C"

V TK Kúpele Piešťany bojovali naši 3 zverenci. Tomáš a Andrej Kompiš prehrali v úvodnom kole turnaja. Maxim Mazák vyhral jedno kolo.

Deti do 9 rokov

Nina Čaplovičová absolvovala turnaj v Českej Republike vo Frýdlante a obsadila pekné tretie miesto.

broken image

Deti do 10 rokov

V TC Topoľčany bojoval Richard Paluga. Cez tabuľku postúpil do baráže. Tam však nestačil na svojho súpera.

Deti do 10 rokov

V TK HSC Piešťany bojoval opäť Richard Paluga. Prebojoval sa do štvrťfinále dvojhry.

Deti do 10 rokov

V JH Tenis Akadémia bojovala len Sofia Koščová. Prehrala v úvodnom kole.