Return to site

 

 

Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna

 

broken image

Posledné dni sme organizovali jeden z piatich turnajov zo série Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna. Na turnaji sme mali možnosť vidieť množstvo vyrovnaných zápasov. Turnaj odohrali daviscupoví, fedcupoví reprezentanti a juniorská špička. Všetkým hráčom a hráčkam ďakujeme za odvedené bojovné výkony, čo potešilo nie len oko diváka, ale aj nás organizátorov. Takisto ďakujeme všetkým, ktorí sa podieľali na organizovaní turnaja: rozhodcom, organizátorom, zberačom. Veľká vďaka patrí aj Vám divákom za príjemnú atmosféru. A v neposlednom rade by sme radi poďakovali sponzorom: Peugeot, Fortuna, Slovenský tenisový zväz a Mesto Žilina, vďaka ktorým bol turnaj možný zorganizovať na tak vysokej úrovni.

Víťazom mužského pavúka dvojhry sa stal Lukáš Klein, keď vo finále zdolal Filipa Horanského v pomere 6/4 6/3.

broken image
broken image

V ženskom pavúku dominovala Anna Karolína Schmiedlová , keď vo finále zdolala Rebeccu Šramkovú 6/2 6/3.

broken image
broken image

Na treťom mieste sa umiestnili Andrej Martin a Tomáš Líška.

broken image

Medzi ženami sa treťou stala Eszter Méri a Chantal Škamlová.

broken image

V mužskej štvorhre sa najúspešnejším párom stali Tomáš Líška a Miloš Karol. Vo finále zdolali pár Michal Novanský a Lukáš Pokorný.

broken image

V ženskej štvorhre sa víťazkami stali Chantal Škamlová a Romana Čisovská. Vo finále porazili pár Bianca Behúlová a Radka Zelničková.

broken image

Na peknom treťom mieste vo štvorhre sa umiestnili Mia Chudejova s Martinou Marušinovou, Adam Kulich s Jakubom Novákom, Krištof Minárik s Jánosom Feketem a Salma Drugdová s Irinou Balus.

broken image
broken image
broken image

Z našich zverencov sa prostredníctvom voľnej karty podarilo na turnaj dostať Mii Chudejovej a Ivovi Verčíkovi. Obaja prehrali v úvodnom kole. Mia mala náročný zápas, ktorý nakoniec skončil v rukách súperky. Výsledok zápasu bol 4/6 6/4 6/7 (2) . Ivo Verčík hral v úvodnom kole proti neskoršiemu víťazovi turnaja Lukašovi Kleinovi. Ivo prehral v kvalitnom zápase 3/6 2/6. Mii sa vo štvorhre podarilo prebojovať spolu so svojou spoluhráčkou do semifinále, a tak obsadila pekné tretie miesto. Ivo so svojim spoluhráčom prehrali v úvodnom kole turnaja.

broken image
broken image