Return to site

Naši zverenci v plnom nasadení

Dermapoint Cup 2020

Minulý týždeň sme odohrali na našich dvorcoch Dermapoint Cup 2020. Z našich zverencov turnaj odohralo 11 hráčov a hráčok. Medzi chlapcami sa cez úvodné kolo turnaja prebojoval Sebastián Kostolný a Matúš Petráško. Kristián Žikla a Richard Pleško prehrali v prvom kole. Medzi dievčatami sa najďalej prebojovala Kristína Kubalová, ktorá sa dostala do osemfinále. Cez prvé kolo sa prebojovala Alenka Uherčiková, Elizabeth Madarová, Júlia Májková, Rebeka Mikuličková. V prvom kole turnaja prehrali Lujza Zimenová a Miriam Morháčová. Matúš Petráško sa spolu so svojim spoluhráčom prebojovali až do finále štvorhry a získali druhé miesto. Elizabeth Madarová spolu so svojou spoluhráčkou skončili na peknom treťom mieste.

broken image
broken image

Chlapčenský pavúk vyhral Martin Matunák (TK Slovan Bratislava) vo finále s Dylanom Bairom ( TC Empire Trnava.

broken image

Medzi dievčatami sa stala víťazkou Mia Pohánková (TK Slávia SPU Nitra) a finalistkou Nikol Sevald (OZ Talent NiZa Bratislava).

broken image

Deti do 10 rokov

Na TK Slovan Bratislava bojoval Riško Paluga. Vo dvojhre sa prebojoval do štvrťfinále a vo štvorhre získal tretie miesto spolu so svojim spoluhráčom.

broken image

Deti do 10 rokov

Vo Fresh Club Zvolen niekoľko našich dievčat odohralo turnaj. Alexandra Capandová sa prebojovala do finále. Simonka Novotná sa dostala do štvrťfinále. Lilien Šmáriková vyhrala jedno kolo. Lilien Kubalová prehrala v hlavnom pavúku v úvodnom kole a nakoniec vyhrala celého pavúka útechy.

broken image

Deti do 10 rokov

Sestry Ružičkové bojovali na turnaji v TK Červeníku. Obe prehrali v úvodnom kole turnaja.

Mladšie žiačky "D"

V TK MŠK Žiar nad Hronom odohrali mladšie žiačky turnaj kategórie "D". Víťazkou sa stala Kristína Kubalová. Alenka Uherčiková a Miriam Morháčová sa prebojovali do štvrťfinále.

broken image

Starší žiaci "D"

V TK Nová Dubnica odohrali turnaj Richard Pleško a Jela Čerňanová. Obaja prehrali v úvodnom kole turnaja.

Dorast "B"

V Ružomberku bojovalo niekoľko našich hráčov na turnaji kategórie "B". Najďalej sa prebojovala Alexandra Barčíková, ktorá sa dostala do štvrťfinále. Zuzana Vancelová a Tereza Zelinová sa prebojovali do osemfinále. Barbora Garguláková a Nina Surovčíková prehrali v prvom kole. Zuzana Vancelová vo štvorhre celý turnaj vyhrala. Alexandra Barčiková a Tereza Zelinová spoločne obsadili tretie miesto vo štvorhre. Michal Čurlej a Andrej Kompiš vyhrali jedno kolo. Tomáš Kompiš prehral v prvom kole a Ivo Verčik skrečoval zápas v prvom kole.