Return to site

Prázdniny začínajú a slovenské turnaje pokračujú

Turnaj detí do 8 rokov

Minulý víkend sme organizovali turnaj detí do 8 rokov. Z našich detí sa turnaja zúčastnilo 10 hráčov a hráčok. Do hlavného pavúka a z prvého miesta v skupine sa prebojovali Michael Šustek a Lukáš Fehér, ktorí získali konečné tretie miesto. Do pavúka útechy sa dostali Stella Vnuková, Jakub Maar, Gregor Šlachta, Zoe Janáková, Jonáš Fabičovic, Lukáš Holínec, Sára La Rosa a Lukáš Majcher. Tretie miesto v úteche obsadil Lukáš Majcher.

broken image
broken image
broken image

Víťazkou turnaja sa stala Alexandra Janošková (Považská Bystrica) a finalistkou Giulia Luchetti (Bratislava).

broken image

Víťazom útechy sa stal Marko Šupica (Martin).

broken image

Deti do 10 rokov

V Lieskovskom organizovali turnaj detí do 10 rokov. Richard Paluga obsadil pekné druhé miesto. Do hlavného pavúka sa ďalej dostali Lilien Kubalová, Simonka Novotná, Alexandra Capandová a Sofia Koščová. Simonka sa prebojovala do štvrťfinále, Alexandra, Lilien a Sofia prehrali v prvom kole. Do pavúka útechy sa dostali sestry Ružičkové. Simonka obsadila tretie miesto a Sofia prehrala v úvodnom kole.

broken image
broken image

Mladšie žiactvo kategória "A"

V Piešťanoch organizovali turnaj mladšieho žiactva. Medzi chlapcami bojoval len Matúš Petráško, ktorý obsadil pekné tretie miesto vo dvojhre. Medzi dievčatami štartovali: Kristiná Kubalová a Elizabeth Madarová, ktoré prehrali v úvodnom kole turnaja.

broken image

Mladšie žiactvo "C"

V Púchove bojovali naši zverenci na turnaji kategórie "C". Medzi chlapcami bojovali: Kristián Žikla, ktorý sa prebojoval do štvrťfinále a Richard Pleško, ktorý prehral v úvodnom kole turnaja. Richard obsadil druhé miesto vo štvorhre so svojim spoluhráčom. Júlia Májková a Elizabeth Madarová sa prebojovali do štvrťfinále vo dvojhre a Kristína Kubalová a Miriam Morháčová prehrali v úvodnom kole turnaja. Kristína so svojou štvorhrovou spoluhráčkou vyhrali celý turnaj. Elizabeth skončila vo štvorhre na druhom mieste.

broken image
broken image
broken image

Mladšie žiactvo kategórie "B"

V Humennom odohrali naše mladšie žiačky turnaj kategórie "B". Alenka Uherčiková a Miriam Morháčová prehrali v úvodnom kole turnaja. Lujza Zimenová sa prebojovala do semifinále a obsadila tak pekné tretie miesto aj vo dvojhre aj štvorhre.

Mladšie žiactvo "D"

V Ružomberku organizovali turnaj kategórie "D".Richard Pleško sa prebojoval do štvrťfinále a vo štvorhre obsadil tretie miesto. Kristína Kubalová prehrala v prvom kole. Miriam Morháčová a Júlia Májková skončili na peknom treťom mieste. Alenka Uherčiková vyhrala dve kolá. Dominika Šandorová prehrala v úvodnom kole turnaja.

broken image

Dorast "A"

V Humennom odohralo turnaj niekoľko našich dorastencov a dorasteniek. Mia Chudejová získala striebornú medailu. Zuzana Vancelová obsadila pekné tretie miesto. Barborka Garguláková vyhrala jedno kolo. Mia obsadila tretie miesto vo štvorhre. Medzi chlapcami sa najďalej prebojoval Michal Čurlej, ktorý sa dostal do štvrťfinále. Ivo Verčik sa dostal do osemfinále. Matúš Dubeň prehral v prvom kole.

broken image

Dorast "A"

Dorastenecký turnaj triedy "A" odohrali v Bratislave. Mia Chudejová vyhrala celý turnaj vo dvojhre aj štvorhre. Zuzana Vancelová skončila vo štvrťfinále. Michal Čurlej vyhral jedno kolo.

broken image
broken image

Dorast "C"

V Banskej Bystrici odohrali turnaj kategórie "C". Matúš Dubeň, Tomáš Kompiš prehrali v úvodnom kole turnaja. Andrej Kompiš sa dostal do osemfinále. Barbora Garguláková vyhrala jedno kolo vo dvojhre a celý turnaj vo štvorhre.

broken image