Return to site

Príprava na letnú sezónu

Naši hráči sa v rámci prípravy na letnú sezónu zúčastnili sústredení v Chorvátsku, Lieskovci a Prievidzi. Sústredenia sa zameriavali na prípravu na antukových dvorcoch. Hráči pracovali na technike, kondičnej príprave, regenerácií a zápasových situáciach.

broken image
broken image

 

broken image
broken image

POSLEDNĚ TURNAJE HALOVEJ SEZÓNY

DETI DO 10 ROKOV

BANSKÁ BYSTRICA
V Banskej Bystrici bojovali Viliam Vrábel, Lukáš Holinec a Anabela Šimová. Všetci postúpili z druhého miesta v skupine do hlavného pavúka. Chlapci prehrali v prvom kole. Anabela sa prebojovala do semifinále.

PÚCHOV
V Púchove odohrali turnaj 4 naši hráči a všetci odohrali tú istú skupinu. Bruno Podhradský obsadil prvé miesto v skupine, Gregor Šlachta druhé miesto, Viliam Vrábel štvrté miesto a Lukáš Holinec piate miesto. Bruno vyhral jedno kolo v hlavnom pavúku a obsadil tak tretie miesto a Gregor prehral v prvom kole.

DÚBRAVKA
Anabela Šimová bojovala na turnaji v Dúbravke. Prebojovala sa do semifinále hlavného pavúka.

MLADŠIE ŽIACTVO

KYSUCKÉ NOVÉ MESTO "C"
Turnaja sa zúčastnili 4 naši hráči. Patrik Sádecký prehral v prvom kole. Lukáš Holinec a Viliam Vrábel sa dostali do osemfinále. Jáchym Juríček sa prebojoval do štvrťfinále vo dvojhre a semifinále vo štvorhre.

KYSUCKÉ NOVÉ MESTO "C"
Opäť sa turnaja zúčastnili 4 naši chlapci. Jáchym Juríček sa dostal do štvrťfinále. Gregor Šlachta vyhral jedno kolo. Viliam Vrábel a Bruno Podhradský prehrali v úvodnom kole turnaja.

PETRŽALKA "B"
V Petržalke sa do štvrťfinále prebojoval Richard Paluga vo dvojhre a vo štvorhre obsadil tretie miesto. Jáchym Juríček vyhral jedno kolo.

BRATISLAVA "C"
V Bratislave bojoval len Jáchym Juríček, prebojoval sa do semifinále vo dvojhre.

broken image

BOHUNICE "C"
Zoe Janáková vyhrala jedno kolo.

PIEŠŤANY "B"
Nina Čaplovičová sa na turnaji kategórie "B" prebojovala do semifinále vo dvojhre aj štvorhre.

broken image
broken image

BANSKÁ BYSTRICA "C"
V Banskej Bystrici sa celý turnaj podarilo vyhrať Nine Čaplovičovej vo dvojhre aj štvorhre, keď si udržala pozíciu favoritky, ako prvej nasadenej. Zoe Janáková sa dostala do štvrťfinále. Sofia Koščová prehrala v prvom kole.

broken image
broken image

BRATISLAVA "C"
Na turnaji v Bratislave bojovala len Nina Ukropová, prehrala v prvom kole.

VRSAR, CHORVÁTSKO
Na medzinárodnom turnaji do 12 rokov bojovala Lilien Kubalová. V prvom kole hlavnej súťaže porazila slovinskú hráčku, v druhom kole prehrala s hráčkou z Veľkej Británie. Vo štvorhre sa prebojovali do štvrťfinále.

STARŠIE ŽIACTVO

DÚBRAVKA "B"
Alexandra Capandová prehrala v prvom kole turnaja.

PIEŠŤANY "C"
Turnaja sa zúčastnila Alexandra Capandová, prehrala v prvom kole turnaja.

RIJEKA, CHORVÁTSKO
Lujza Zimenová odohrala medzinárodný turnaj do 14 rokov. Vo dvojhre sa cez taliansku a tri chorvátske hráčky prebojovala do semifinále. Tam prehrala s ruskou hráčkou 4/6 4/6. Vo štvorhre sa prebojovali do štvrťfinále.

broken image

BANSKÁ BYSTRICA
Matúš Petráško bojoval na medzinárodnom turnaji do 14 rokov v Banskej Bystrici. V prvom kole hlavnej súťaže porazil českého hráča, následne prehral so Slovákom 5/7 3/6.

DORAST

LIESKOVEC "A"
V Lieskovci bojoval len Andrej Kompiš, vyhral jedno kolo vo dvojhre a obsadil tretie miesto vo štvorhre.

broken image

PREŠOV "C"
Kristína Kubalová sa dostala do štvrťfinále. Miriam Morháčová prehrala v úvodnom kole.

HRIŇOVÁ "C"
V Hriňovej sa do finále prebojovala Kristína Kubalová.

DOSPELÍ
PÚCHOV "B"
Michal Čurlej a Maxim Mazák sa dostali do semifinále vo dvojhre. Andrej Kompiš vyhral jedno kolo a obsadil tretie miesto vo štvorhre.

INGRID VOJČINÁKOVÁ
Ingrid bojovala na medzinárodnom ženskom turnaji v španielskom Manacore. Cez kvalifikáciu sa dostala do hlavnej súťaže. V prvom kole porazila tureckú hráčku. V druhom kole prehrala so švajčiarskou hráčkou 3/6 4/6. Ďalej bojovala na turnaji vo Francúzsku. Opäť sa jej podarilo dostať cez kvalifikáciu, kde porazila dve francúzske hráčky a následne prehrala v prvom kole v hlavnej súťaže. Na poslednom turnaji bola Inga v Slovinsku, kde prehrala v prvom kole kvalifikácie na 40 000 dolárovom turnaji. Vo štvorhre obsadila Inga tretie miesto aj vo Francúzsku aj v Španielsku.