Return to site

Sezóna napreduje

ŽILINA "B"
Cez víkend sme organizovali turnaj dorasteniek kategórie "B". Medzi našimi hráčkami sa turnaja zúčastnili Kristína Kubalová a Miriam Morháčová. Vyžrebovali sa na seba hneď v prvom kole. Vyhrala Kristína, no ďalšie kolo tiež prehrala. Turnaj vyhrala Beláňová Ela (TK Jednotka Bratislava) aj vo dvojhre aj vo štvorhre spolu s Borguľovou Sandrou (TC Baseline BB).

DETI DO 10 A 8 ROKOV

PIEŠŤANY
Viliam Vrábel odohral turnaj v Piešťanoch, prebojoval sa do štvrťfinále vo dvojhre.

TRNAVA
Na turnaji deti do 8 rokov bojoval Radko Paluga, v skupine vyhral jeden zápas a dva prehral a obsadil tretie miesto v skupine. Nela Šváňová prehrala v prvom kole v hlavnom pavúku aj v úteche.

TOPOĽČANY
Anabela Šimová bojovala na turnaji v Topoľčanoch. V skupine sa umiestnila na druhom mieste, potom v baráži o postup do hlavného pavúka prehrala.

MLADŠIE ŽIACTVO

BOHUNICE "C"
Na turnaji bojoval Jáchym Juríček, vyhral dve kolá vo dvojhre, následne prehral s druhým nasadeným.

LIESKOVEC "A"
Na turnaji triedy "A" sa Richard Paluga prebojoval do štvrťfinále vo dvojhre a obsadil druhé miesto vo štvorhre spolu so svojim spoluhráčom.

broken image

PIEŠŤANY "B"
V Piešťanoch odohral turnaj Jáchym Juríček. Vo dvojhre prehral v úvodnom kole turnaja a v štvorhre sa mu so spoluhráčom podarilo obsadiť tretie miesto.

broken image

LIESKOVEC "B"
Nine Čaplovičovej sa podarilo prebojovať do semifinále vo dvojhre a vyhrali celý turnaj vo štvorhre. Lilien Kubalová sa prebojovala do štvrťfinále vo dvojhre a obsadila tretie miesto vo štvorhre.

broken image
broken image

MICHALOVCE "A"
Lilien Kubalová sa prebojovala do štvrťfinále a vo štvorhre obsadila tretie miesto. Nina Čaplovičová prehrala v prvom kole turnaja.

POPRAD "B"
V Poprade sa Nina Čaplovičová prebojovala do štvrťfinále vo dvojhre a so spoluhráčkou obsadili druhé miesto vo štvorhre. Zoe Janáková prehrala v prvom kole turnaja.

STARŠIE ŽIACTVO

BANSKÁ BYSTRICA "B"
Richard Paluga prehral v úvodnom kole na turnaji.

BANSKÁ BYSTRICA "C"
Alexandra Capandová vyhrala jedno kolo vo dvojhre. Simonka Ružičková a Gabriela Purašiková prehrali v úvodnom kole turnaja.

POPRAD "B"
V Poprade sa najviac darilo Alenke Uherčikovej, ktorá sa dostala do štvrťfinále vo dvojhre. Lilien Kubalová a Simonka Ružičková sa prebojovali do druhého kola.

LIESKOVEC "C"
Na turnaji sa Simonka Novotná prebojovala do semifinále vo dvojhre. Lilien Kubalová sa prebojovala do štvrťfinále. Simonka Ružičková a Gabriela Purašiková prehrali v úvodnom kole turnaja. Simonka Novotná so svojou spoluhráčkou obsadili druhé miesto vo štvorhre. Lilien so Simonkou Ružičkovou obsadili tretie miesto vo štvorhre.

broken image

TARBES, FRANCÚZSKO
Lujza Zimenová bojovala na turnaji vo Francúzsku. Prehrala v úvodnom kole kvalifikácie proti tureckej hráčke 1/6 4/6.

DORAST

MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA DORASTU
V Banskej Bystrici odohrali Majstrovstvá Slovenska dorastu. Náš jediný zástupca Andrej Kompiš vyhral jedno kolo vo dvojhre a získal tretie miesto vo štvorhre.

broken image

PÚCHOV "C"
Andrej Kompiš obsadil pekné druhé miesto vo dvojhre. Matúš Petráško sa dostal do štvrťfinále. Richard Pleško vyhral jedno kolo. Andrej so svojim spoluhráčom vyhrali celý turnaj vo štvorhre.

BOHUNICE "B"
Na turnaji bojoval len Matúš Petráško, prebojoval sa do štvrťfinále vo dvojhre a semifinále vo štvorhre.

DOSPELÍ

INGRID VOJČINÁKOVÁ
Ingrid bojovala na turnaji v Glasgowe. Prehrala v úvodnom kole kvalifikácie na 25 000 dolárovom turnaji. Ingrid momentálne bojuje na turnaji v Španielsku, kde sa jej podarilo dostať z kvalifikácie do hlavnej súťaže.