Return to site

 

 

 

 

Rebríčky jednotlivcov v sezóne

2018-2019

 

 

 

Mladšie žiactvo

broken image
broken image

Medzi mladším žiactvom sa najlepšou hráčkou stala Kristína Kubalová, ktorá sa ako prvý rok mladšia žiačka umiestnila na 36. mieste a na 15. mieste v ročníku. Kristína vyhrala niekoľko turnajov v sezóne vo dvojhre aj vo štvorhre. Za Kristínou sa umiestili tesne za sebou Júlia Májková a Elizabeth Madarová, ktorým sa počas sezóny takisto podarilo vyhrať viacero cenných trofeji.

broken image

Staršie žiactvo

broken image
broken image

Medzi starším žiactvom sa najlepšou hráčkou stala Irina Balus, ktorá získala dve medaile na majstrovstvách Slovenska. Vyhrala niekoľko turnajov, získala tretie miesto vo svojej vekovej kategórii a je na 32. mieste v medzinárodnom rebríčku do 14 rokov. Irina je však hráčka z Banskej Bystrice a u nás bola len na prestup na tento rok. A tak sa najlepším našim hráčom v staršom žiactve stal Andrej Kompiš, ktorý sa umiestnil na peknom 11. mieste ako posledný rok starší žiak. Andrej sa takisto umiestnil na niekoľkých turnajoch na víťazných priečkach.

broken image

Dorast

broken image
broken image

V dorasteneckej kategórii máme niekoľko hráčov, ktorí sa umiestnili do 10 miesta v ročníku. Našou najlepšou hráčkou sa stala Mia Chudejová, ktorá sa umiestnili ako druhý rok dorastenka na 9. mieste celkového rebríčka. Vo svojom ročníku sa umiestnila na výbornom 5. mieste. Mia je takisto držiteľkou 4 medailí z majstrovstiev Slovenska. Mii sa podarilo umiestniť na víťazných priečkach na medzinárodných turnajoch. Alexandra Barčíková sa ako prvý rok dorastenka prebojovala na 24 priečku a na výborné 4. miesto vo svojej vekovej kategórii. Alexandra získala jednu medailu na majstrovstvách Slovenska. V chlapčenskej kategórii nás úspešne reprezentoval Ivo Verčík, ktorý nakoniec skončil na 27. mieste a obsadil 8 priečku vo svojom ročníku. Ivo je držiteľom dvoch medailí z majstrovstiev Slovenska. Zuzane Vancelovej sa tento rok prvýkrát podarilo prebojovať medzi 10 najlepších v ročníku, keď vyhrala niekoľko dôležitých zápasov a získala cenné body. Barbora Garguláková sa takisto dostala do 10. miesta vo svojej vekovej kategórii a na 71. priečku v celkovom dorasteneckom rebríčku ešte ako posledný rok staršej žiačke.

broken image

Dospelí

broken image
broken image

V kategórii dospelých sa na najvyššiu priečku v celoslovenskom rebríčku prebojovala Ingrid Vojčináková. Ingrid sa podarilo zabojovať vo dvojhre aj vo štvorhre na medzinárodných ženských turnajoch. Získala tak za túto sezónu WTA rebríček vo dvojhre aj štvorhre. Ingrid sa takisto stala britskou univerzitnou majsterkou vo dvojhre, štvorhre aj tímovej súťaži.

broken image

Všetkým našim zverencom ďakujeme za bojovné výkony a za výbornú reprezentáciu nášho klubu. Dúfame, že naši hráči budú na sebe aj naďalej tvrdo trénovať, aby bola budúca sezóna pre nich ešte úspešnejšia a aby si tenis a súťaženie ešte viac užívali.