Return to site

Regionálne majstrovstvá

Posledný víkend sa odohrali regionálne majstrovstvá mladšieho žiactva a dorastu. Viacerí naši hráči si z turnajov odnášajú trofeje. 

MLADŠIE ŽIACTVO

Dievčatá odohrali turnaj v Lieskovci, z našich hráčok turnaj odohralo 6 dievčat. Najviac sa darilo Simonke Novotnej, ktorá sa stala majsterkou regiónu vo dvojhre aj štvorhre spolu s klubovou spoluhráčkou Ninkou Čaplovičovou. Lilien Kubalová a Nina Čaplovičová obsadili ako prvý rok mladšie žiačky pekné tretie miestá vo dvojhre. Alexandra Capandová sa prebojovala do osemfinále dvojhry. Sofia Koščová vyhrala jedno kolo. Simonka Ružičková prehrala v úvodnom kole vo dvojhre. Tretie miesto vo  štvorhre obsadili Simonka Ružičková so spoluhráčkou a Alexandra Capandová so svojou spoluhráčkou. 

broken image
broken image
broken image
broken image

Chlapci bojovali na turnaji v Slovenskej Ľupči. Turnaja sa zúčastnili iba dvaja naši chlapci. Richard Paluga tiež ako prvý rok mladší žiak obsadil pekné tretie miesto vo dvojhre a skončil druhý vo štvorhre spolu so svojim spoluhráčom. Filip Reynolds vyhral jedno kolo vo dvojhre. 

broken image
broken image

DORAST

Medzi dorastencami sa stal majster regiónu vo dvojhre aj štvorhre Michal Čurlej, vo štvorhre spolu s Maximom Mazákom. Maxim a Andrej Kompiš sa prebojovali do štvrťfinále vo dvojhre. Matúš Dubeň prehral v prvom kole. 

broken image
broken image

Dorastenky odohrali turnaj v Dubnici. Najďalej vo dvojhre sa prebojovala ešte staršia žiačka Kristína Kubalová, ktorá sa dostala do štvrťfinále va obsadila tretie miesto vo štvorhre. Elizabeth Madarová vyhrala jedno kolo. Miriam Morháčová prehrala v prvom kole. Miriam a Barborka Garguláková obsadili tretie miesto vo štvorhre. 

broken image
broken image

 DRUŽSTVÁ 

Počas víkendu sme organizovali turnaj družstiev detí do 10 rokov v sobotu a v nedeľu detí do 8 rokov

DETI DO 10 ROKOV

Zmiešané družstvo TK ŽILINA 1.miesto

TK ŽILINA vs. Čadca 6/0

TK ŽILINA vs. Púchov 6/0

broken image

 DETI DO 8 ROKOV

TK ŽILINA zmiešané do 8 rokov 2. miesto

TK ŽILINA vs. Benet LTC Bytča 4/1

TK ŽILINA vs. TK ZZO Čadca 3/2

TK ŽILINA vs. TK NOvá Dubnica 1/4

broken image

 Nasledujúci víkend budeme organizovať regionálne majstrovstvá starších žiačok. Naši zverenci budú bojovať na regionálnych majstrovstvách staršieho žiactva a dievčatá a chlapci do 10 rokov odohrajú svoje zápasy v regionálnych zápasoch družstiev. Držíme palce.