Return to site

Turnaje, ktorých sa zúčastnili naši hráči

 

MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA DORASTU

Počas týždňa sme organizovali Letné majstrovstvá Slovenska dorastu 2022. Turnaja sa zúčastnilo 96 najlepších slovenských juniorov. Majstrami Slovenska vo dvojhre sa stali Salma Drugdová (Fresh Club Zvolen) a Norbert Marošík (Lieskovský tenisový klub LTC). Majstrami Slovenska vo štvorhre sú Norbert Marošík (Lieskovský LTC) a Samuel Kyjaci (TC Empire Trnava) a medzi dorastenkami sa majsterkami stali Sára Šarinová (TK Profitennis Academy Prešov) a Salma Drugdová (Fresh Club Zvolen). Z našich hráčov sa najďalej prebojoval Michal Čurlej, vo dvojhre sa dostal do štvrťfinále. Andy Kompiš vyhral jedno kolo. Maxim Mazák a Richard Pleško prehrali v úvodnom kole turnaja. Medzi dorastenkami vyhrali jedno kolo vo dvojhre Lujza Zimenová a Kristína Kubalová. Miriam Morháčová prehrala v prvom kole.

broken image
broken image

MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA MLADŠIEHO ŽIACTVA

Majstrovstvá Slovenska mladšieho žiactva odohrali naši hráči v Piešťanoch. Richardovi Palugovi a Nine Čaplovičovej sa podarilo vyhrať úvodné kolo, potom prehrali.  Filip Reynolds, Alexandra Capandová a Lilien Kubalová prehrali v úvodnom kole turnaja. Simonka Novotná sa prebojovala do osemfinále vo dvojhre.

REGIONÁLNE MAJSTROVSTVÁ STARŠIEHO ŽIACTVA

Regionálne majstrovstvá staršieho žiactva sa odohrali v Žiline a v  Banskej Bystrici. V Žiline odohrali región staršie žiačky. Tretie miesto vo dvojhre obsadila Kristína Kubalová. Majsterkami regiónu vo štvorhre sa stala tiež Kristínka spolu so svojou spoluhráčkou. Alenka Uherčiková, Simonka Ružičková, Miriam Morháčová a Lilien Kubalová vyhrali jedno kolo. Simonka Novotná, Elizabeth Madarová, Sofia Koščová, Nina Čaplovičová, Rebeka Mikuličková, Šmáriková Lilien a Capandová Alexandra prehrali v úvodnom kole turnaja. 

broken image

V Banskej Bystrici bojovali starší žiaci. Sebastián Kostolný, Richard Paluga vyhrali jedno kolo. Richard Pleško sa prebojoval do štvrťfinále. Vo štvorhre sa Sebastián s Richardom Pleškom umiestnili na treťom mieste.

TEJT 1, U14 PIEŠŤANY

V Piešťanoch organizovali medzinárodný turnaj do 14 rokov. Matúš Petráško porazil v prvom kole ukrajinského hráča 6/3 6/3, potom prehral proti 13. nasadenému z Českej Republiky 3/6 3/6. Lujza Zimenová v prvom kole porazili poľskú nasadenú hráčku, následne porazila českú hráčku. V osemfinále prehrala s 5. nasadenou českou hráčkou 1/6 1/6.

TEJT 2, U14 BUDAPEŠŤ

V Budapešti bojoval na medzinárodnom turnaji Matúš Petráško. Prvom kole si poradil s maďarským hráčom, v druhom kole narazil na prvého nasadeného a prehral 1/6 2/6. Matúšovi sa spolu s jeho spoluhráčom podarilo vyhrať celý turnaj vo štvorhre.

broken image