Return to site

Turnaje v novej sezóne

Síce nie všetky turnaje mohli začať, tak ako sa plánovalo. Ale predsa pár turnajov sa podarilo odohrať.

Majstrovstvá regiónu mladších žiačok

Medzi dievčatami dominovala Lujza Zimenová, ktorá sa stala majsterkou regiónu bez straty jediného setu. Do štvrťfinále sa prebojovala Alenka Uherčiková. Cez prvé kolo prešla Simonka Novotná, Alexandra Capandová a Rebeka Mikuličková. V prvom kole na súperku nestačila Simonka Ružičková.

broken image

Majstrovstvá regiónu mladších žiakov

Spomedzi mladších žiakov sa najďalej prebojoval Sebastián Kostolný, prebojoval sa do štvrťfinále. Prvým kolom prešiel Filip Reynolds. V prvom kole nestačil na svojho súpera Peter Uherčik.

Majstrovstvá regiónu dorasteniek

Medzi dorastenkami sa najďalej prebojovala Zuzana Vancelová, obsadila tretie miesto. Cez prvé kolo sa prebojovala Barbora Garguláková, Sofia Svitková a Kristína Kubalová.

Majstrovstvá regiónu dorastencov

Ivo Verčik sa prebojoval do semifinále turnaja. Vo štvrťfinále porazil Michala Čurleja. Cez prvé kolo sa dostal Matúš Dubeň, Andrej Kompiš a Max Mazák. V prvom kole prehral Tomáš Kompiš.

J5 Pszczyna, Poľsko

V Poľskej v Pszczyne sa Mia Chudejová prebojovala do semifinále J5 medzinárodného juniorského turnaja vo dvojhre. V prvým dvoch kolách porazila poľské hráčky vo štvrťfinále vyhrala nad Slovenkou. V semifinále nestačila na ruskú hráčku. Vo štvorhre prehrala v úvodnom kole turnaja. Zuzana Vancelová prehrala v úvodnom kole turnaja aj vo dvojhre aj vo štvorhre.

J3 Sobota, Poľsko

Na juniorskom medzinárodnom turnaji v Poľsku sa Mii Chudejovej podarilo poraziť v prvom kole turnaja poľskú hráčku, potom však v ďalšom kole podľahla v troch setoch nemeckej hráčke. Vo štvorhre sa prebojovala spolu so svojou spoluhráčkou do štvrťfinále. V Sobote bojovala aj Zuzana Vancelová, prehrala však v úvodnom kole kvalifikácie.