Return to site

Majstrovstvá regiónov

Majstrovstvá regiónu starších žiakov

Počas víkendu sme organizovali regionálne majstrovstvá starších žiakov. Majstrom sa stal prvý nasadený Matej Markovič (OZ ŠK Odema Púchov). Spomedzi našich chlapcov sa najviac darilo Matúšovi Petráškovi, ktorý sa prebojoval do štvrťfinále. Richard Pleško a Kristián Žikla vyhrali jedno kolo. Filip Reynolds, Adam Frátrik a Sebastián Kostolný prehrali v úvodnom kole.

Majstrovstvá regiónu starších žiačok

Na turnaji v Lučenci štartovalo 6 našich hráčok. Najviac sa darilo najmladšej Lujze Zimenovej, ktorá ako ešte mladšia žiačka a nenasadená hráčka turnaja, nakoniec celý turnaj vyhrala a tak sa stala majsterkou regiónu aj starších žiačok. Kristína Kubalová porazila druhú nasadenú, ale vo štvrťfinále nestačila na svoju súperku. Júlia Májková vyhrala jedno kolo. Alenka Uherčiková, Miriam Morháčová a Elizabeth Madarová prehrali v úvodnom kole turnaja.

broken image

Majstrovstvá regiónu mužov a žien

Majstrovstvá regiónu dospelých sa odohrali v Banskej Bystrici. Medzi mužmi štartoval len náš dorastenec Michal Čurlej, ktorý narazil hneď v prvom kole na prvého nasadeného. Medzi ženami sa najďalej prebojovala Ingrid Vojčináková, ktorá skončila na treťom mieste. Tereza Zelinová vyhrala jedno kolo.