Return to site

Turnaje v plnom prúde

Medzinárodný ženský 15 000 dolárový turnaj, Monastir, Tunis

Ingrid Vojčináková bojovala na ženskom turnaji v Tunise. V prvom kole sa dostala rýchlym zápasom cez Rakúšanku 6/0 6/2. Následne však prehrala s uzbeckou hráčkou 1/6 4/6. Vo štvorhre Ingrid spolu so svojou spoluhráčkou prehrali v úvodnom kole.

Medzinárodný juniorský J5 turnaj, Puszczykowo, Poľsko

Mia Chudejová bojovala na juniorskom turnaji v Poľsku. Nestačila však na svoju súperku a prehrala dvojhru v úvodnom kole. Vo štvorhre sa prebojovala do štvrťfinále.

Medzinárodný juniorský J5 turnaj, Siroke Brijeg, Bosna a Hercegovina

Zuzana Vancelová odohrala turnaj v Bosne a Hercegovine. V kvalifikácii sa prebojovala cez Chorvátku a Slovinku. V hlavnej súťaži porazila Chorvátku v troch setoch, potom však prehrala so Slovinkou 4/6 4/6. Štvorhru prehrali v úvodnom kole.  

Medzinárodný juniorský J4 turnaj, Oberpullendorf, Rakúsko

Mia Chudejová a Ivo Verčik bojovali na medzinárodnom turnaji v Rakúsku. Ivovi sa podarilo prebojovať v prvom kole kvalifikácie cez Rakúšana, ďalší Rakúšan ho však zastavil 14/12 v rozhodujúcom tiebreak-u. Mia Chudejová prehrala v úvodnom kole aj v dvojhre aj vo štvorhre.

Dorast "C", Bohunice

Kompišovci odohrali turnaj v Bohuniciach. Tomášovi sa podarilo prejsť jedno kolo. Andrej nestíhal na 4. nasadeného v prvom kole.

Starší žiaci "D", Kysucké Nové Mesto

V Kysuckom Novom Meste bojovali naši dvaja hráči. Kristián Žikla a Jozef Kmetík obaja prehrali v prvom kole turnaja.

Mladšie žiačky "D", Piešťany

Alenka Uherčíková vybojovala prvé kolo na turnaji v Piešťanoch, potom prehrala so 4. nasadenou. 

Mladšie žiačky "B", Púchov

V Púchove odohralo niekoľko našich zverenkýň turnaj kategórie "B". Kristína Kubalová, Lujza Zimenová a Elizabeth Madarová vyhrali jedno kolo. Miriam Morháčová prehrala v prvom kole. 

Mladší žiaci "B", Lieskovec

V Lieskovci bojovali Richard Pleško, ktorý narazil hneď v prvom kole na neskoršieho víťaza. Adam Frátrik prehral v prvom kole. 

Deti do 10 rokov, Topoľčany

Richard Paluga vyhral svoju skupinu a postúpil do hlavnej súťaže. Tam však v úvodnom kole prehral. Jakub Jadlovský skončil druhý v tabuľke a zahral si tak pavúka útechy. 

Deti do 9 rokov, Rožnov pod Radhoštem

V Čechách bojovala Ninka Čaplovičová na turnaji do 9 rokov. Nakoniec obsadila pekné druhé miesto. Vo finálovom zápase jej prvé miesto ušlo len o kúsok, keď prehrala až v tiebreak-u proti chlapcovi.

broken image