Return to site

 

 

 

 

 

 

Zimná sezóna pokračuje

 

 

 

 

Nočné sústredenie

Cez víkend sme opäť organizovali nočné sústredenie. Spolu s deťmi sme si to naplno užili. Víkend plný súťaži, zápasov, vedomostných hier, večerného premietania, vody, sĺz z prehier a radosť z tenisu. Ďakujeme všetkým deťom, ktoré sa zúčastnili, už teraz sa tešíme na ďalšie sústredenie s Vami :)

broken image
broken image
broken image

Deti do 10 rokov, Slovenská Ľupča

Simonka Novotná bojovala na turnaji v Slovenskej Ľupči. Nakoniec obsadila pekné tretie miesto.

broken image

Mladší žiaci "B", Piešťany

Kristián Žikla a Richard Pleško prehrali v úvodnom kole, keď hneď narazili na 2. a 3. nasadeného. Matúš Petráško sa prebojoval do semifinále dvojhry. V ťažkom trojsetovom zápase nakoniec prehral a obsadil tak pekné tretie miesto. Vo štvorhre skončil takisto na treťom mieste spolu so svojím spoluhráčom.

broken image

Mladšie žiačky "C", Bratislava

V Bratislave organizovali turnaj mladšieho žiactva kategórie "C". Za náš klub hrala jedine Kristína Kubalová, ktorá po náročnom zápase prehrala v prvom kole. Vo štvorhre vyhrali celý turnaj.

broken image

Starší žiaci "C", Spišská Nová Ves

V Spišskej Novej Vsi bojoval na turnaji Jozef Kmetík. Prehral však v úvodnom kole s druhým nasadeným. 

Staršie žiačky "B", Piešťany

V Piešťanoch bojovala Nina Surovčíková. Prehrala však v úvodnom kole s druhou nasadenou. Vo štvorhre sa so spoluhráčkou prebojovali do semifinále.

Dorastenci "B", Lieskovec

V Lieskovci bojovali traja naši dorastenci. Filip Fajth prehral v úvodnom kole. Michal Čurlej sa prebojoval cez jedno kolo. Ivo Verčík skončil vo štvrťfinále. 

Dorastenky "B", Madunice

V Maduniciach hrali tri naše dorastenky. Tereza Zelinová a Barbora Garguláková prehrali v prvom kole turnaja. Alexandra Barčíková prešla prvým kolom. Vo štvorhre sa podarilo Barborke získať druhé miesto. 

broken image