Return to site

Viaceré turnaje v rukách našich zverencov

Deti do 8 rokov

Sofia Koščová bojovala na turnaji detí do 8 rokov. Získala pekné druhé miesto.

broken image

Majstrovstvá regiónu detí do 10 rokov

V Slovenskej Ľupči organizovali Majstrovstvá regiónu detí do 10 rokov. Matúš Petráško dominoval chlapčenským pavúkom a vyhral celý turnaj vo dvojhre. Lujza Zimenová zase dominovala dievčenským pavúkom, kde taktiež celý turnaj vyhrala. Matúš Petráško a Sebko Kostolný vyhrali celý turnaj vo štvorhre. Lujza Zimenová spolu so svojou spoluhráčkou vyhrali celú štvorhru. Takže prvenstvá Žilinčanov pre dvojhru aj štvorhru. Sebko Kostolný sa prebojoval do štvrťfinále dvojhry a Alenka Uherčiková prehrala v úvodnom kole turnaja a získala tretie miesto vo štvorhre.

broken image
broken image
broken image

Mladšie žiactvo "D"

V Prešove organizovali turnaj mladšieho žiactva karegórie "D". Eli Madarová celý turnaj vo dvojhre vyhrala. Jelka Čerňanová prehrala v prvom kole. Vo štvorhre Eli spolu s Jelkou obsadili druhé miesto.

broken image
broken image

Mladšie žiactvo "D"

V Ružomberku bojovali viacerí naši zverenci. Medzi chlapcami sa najlepšie umiestnil Kristián Žikla, ktorému sa podarilo získať tretie miesto vo dvojhre. Adam Frátrik sa prebojoval do štvrťfinále a Richard Pleško prehral v prvom kole. Medzi dievčatami štartovalo až 5 našich hráčok. Mirka Morháčová a Kristínka Kubalová sa prebojovali do štvrťfinále. Jelka Čerňanová, Paulínka Čajková a Eli Madarová prehrali v prvom kole. Eli a Kristínka sa prebojovali do semifinále štvorhry. Riškovi a Adamovi sa tiež podarilo získať tretie miesto vo štvorhre.

broken image

Dorast "A"

V Prievidzi sa uskutočnil turnaj kategórie "A". Medzi chlapcami štartovali Ivo Verčik, Filip Fajth, Mazák Maxim. Ivo skrečoval a Maxim prehral v prvom kole. Filip jedno kolo vyhral, potom však nestačil na svojho súpera. Medzi dievčatami Alexandra Barčíková a Zuzana Vancelová vyhrali jedno kolo. Barbora Garguláková prehrala v úvodnom kole.

Dorast D

V Kysuci sa niekoľko našich hráčov zúčastnilo turnaja kategórie "D". Filip Fajth sa prebojoval do semifinále dvojhry. Matúš Dubeň a Tomáš Kompiš sa dostali do štvrťfinále. Lukáš Kličimunka prehral v prvom kole.

Muži "D"

Peter Uherčik skončil na peknom treťom mieste vo dvojhre na turnaji mužov kategórie "D".

broken image

Ženský 25 tisíc dolárový turnaj

Ingrid Vojčináková bojovala na 25 tisíc dolárovom turnaji v Roehamptone. V prvom kole kvalifikácie prehrala s Litovkov 2/6 1/6. Ale aj napriek tomu to bol úspešný turnaj, pretože získala takúto parádnu fotku.

broken image