Return to site

Zverenci opäť bojovne na turnajoch

Dievčatá do 8 rokov

V Banskej Bystrici štartovali naše dievčatá na turnaji deti do 8 rokov. Nina Čaplovičová vyhrala celý turnaj. Sofia Koščová skončila na peknom treťom mieste.

broken image

Chlapci do 9 rokov

Filip Reynolds hral na turnaji v Českej Republike. Po opäť náročnom finálovom zápase nakoniec získal pekné druhé miesto. 

broken image

Chlapci do 10 rokov

Matúš Petráško opäť víťazne na turnaji do 10 rokov v Bratislave. Na celom turnaji stratil len dva gémy.

broken image

Chlapci do 10 rokov

V Lieskovci organizovali turnaj deti do 10 rokov. Riško Paluga, ktorý hral o kategóriu vyššie postúpil do hlavnej súťaže, tam však nezvládol ťažký súboj v prvom kole. Rebeka Mikuličková takisto prešla do hlavnej súťaže, prehrala v úvodnom kole. Nikol Křížová skončila tretia v tabuľkách a nepostúpila do hlavnej súťaže, v úteche skončila na treťom mieste.

Mladšie žiactvo "D"

Naši zverenci sa zúčastnili turnaja v Trnave. Kristián Žikla získal druhé miesto. Adam Frátrik obsadil pekné tretie miesto. Richard Pleško prehral v úvodnom kole. Adam s Kristiánom získali aj tretie miesto vo štvorhre.

broken image
broken image

Mladšie žiactvo "D"

Adam Frátrik a Richard Pleško absolvovali turnaj kategórie "D" v Liptovskom Mikuláši. Obidvaja sa prebojovali do štvrťfinále dvojhry a finále štvorhry. A tak získali pekné druhé miesto. Na turnaji štartovali aj naše tri dievčatá Jela Čerňanová a Paulína Čajková prehrali úvodné kolo, Nina Švábiková sa dostala do štvrťfinále.

broken image

Mladšie žiactvo "C"

V Lieskovci organizovali turnaj mladšieho žiactva. Medzi dievčatami sa najďalej prebojovala Kristínka Kubalová, ktorá sa dostala do semifinále. Mirka Morháčová sa dostala do štvrťfinále. Júlia Májková prehrala v úvodnom stretnutí turnaja. Medzi chlapcami sa Richard Pleško prebojoval do štvrťfinále a Kristián Žikla nestačil na svojho súpera v úvodnom kole.

broken image

Medzinárodný ITF J5 Menton, Fracúzsko

Mia Chudejová bojovala na turnaji v Mentone vo Francúzsku. Po náročných zápasoch sa prebojovala až do finále dvojhry. Podarilo sa jej zdolať dievčatá z Francúzska, Slovinska, Dánska a Talianska. Vo finále však nestačila na chorvátsku súperku a prehrala v troch setoch. Vo štvorhre sa Mii takisto podarilo prebojovať do finále turnaja spolu so svojou dánskou spoluhráčkou.

broken image

Medzinárodný ITF J5 Bratislava

V Bratislave organizovali medzinárodný turnaj do 18 rokov kategórie J5. Ivo Verčík porazil v prvom kole Bulhara 6/0 6/2, potom však prehral so Slovákom 6/7 3/6.

Dorast "C"

V Prešove organizovali turnaj dorastencov. Tomáš Kompiš prehral v úvodnom kole turnaja.

Ženský 15 000 dolárový turnaj

Ingrid Vojčináková bojovala na turnaji v Tunise, Tabarka. Vo dvojhre prehrala s Taliankou v prvom kole v hlavnej súťaži. Vo štvorhre sa prebojovala do semifinále.

broken image