Return to site

Naši zverenci opäť zbierali body

Medzinárodný turnaj J5 Slovenská Ľupča

V Slovenskej Ľupči organizovali medzinárodný turnaj do 18 rokov kategórie J5. Medzi našimi zverencami nakoniec štartovali len traja Mia Chudejová, Ivo Verčík a Tereza Zelinová. Ivo a Mia prehrali v úvodnom kole v kvalifikácii. Tereza vyhrala prvé kolo, v nasledujúcom kole kvalifikácie však prehrala. Mia sa prebojovala až do finále štvorhry a spolu so svojou spoluhráčkou získali pekné druhé miesto, kde vo finále prehrali tesne 10:8 v rozhodujúcom tiebreaku.

broken image

Medzinárodný ženský 25 000 dolárový turnaj

Ingrid Vojčináková bojovala na ženskom 25 000 dolárovom turnaji v Leipzigu. V prvom kole kvalifikácie nestačila na uzbeckú súperku a prehrala 4/6 2/6.

Dorast "B"

V Prešove organizovali dorastenecký turnaj kategórie B. Z našich hráčov tam štartovali 3 dievčatá a 1 chlapec. Alexandra Barčíková a Zuzana Vancelová sa prebojovali medzi štyri najlepšie a obsadili tak obidve tretie miesto. Barbora Garguláková prehrala v prvom kole turnaja. Zuzana získala aj tretie miesto vo štvorhre a Alexandra sa umiestnila na druhom mieste vo štvorhre. Filip Fajth vyhral prvé kolo, potom nestačil na súpera v ďalšom kole.

broken image
broken image

Dorast "B"

Zuzana Vancelová a Tereza Zelinová bojovali na turnaji dorastu v Dúbravke. Zuzka sa prebojovala medzi prvé tri najlepšie. Terezka sa dostala do štvrťfinále. Medzi chlapcami štartovali Filip Fajth, Ivo Verčík a Matúš Dubeň. Filip aj Ivo vyhrali jedno kolo a Matúš prehral v prvom kole turnaja.

broken image

Staršie žiactvo "B"

V Piešťanoch organizovali turnaj staršieho žiactva kategórie "B". Andrej Kompiš sa prebojoval do semifinále dvojhry a finále štvorhry. Nina Surovčíková prehrala v prvom kole turnaja.

broken image

Staršie žiačky "D"

V Kysuckom Novom Meste bojovali naše staršie žiacky. Nina Suorvčíková vyhrala celý turnaj vo dvojhre. Sofia Portašíková a Lea Miháliková prehrali v prvom kole turnaja.

Staršie žiactvo "A"

Andrej Kompiš sa na turnaji v Prievidzi prebojoval až do semifinále dvojhry. Nina Surovčíková sa dostala do štvrťfinále.

broken image

Mladšie žiactvo "D"

V Dubnici organizovali turnaj mladšieho žiactva kategórie "D". Medzi dievčatami sa najďalej prebojovali Kristína Kubalová a Eli Madarová, ktoré získali pekné tretie miesto vo dvojhre a spolu získali aj prvé miesto vo štvorhre. Júlia Májková a Nina Švábiková sa prebojovali do štvrťfinále. Miriam Morháčová vyhrala prvé kolo. Jela Čerňanová prehrala úvodné kolo turnaja.

broken image

Chlapci do 10 rokov Banská Bystrica

Matúš Petráško bojoval na turnaji kategórie do 10 rokov v Banskej Bystrici. Opäť bez ťažkosti vyhral ďalší turnaj. Na turnaji štartoval aj Jakub Jadlovský, ktorý vyhral jedno kolo.

broken image

Dievčatá do 10 rokov Nová Dubnica

V Novej Dubnici štartovalo niekoľko našich dievčat v kategórii do 10 rokov. Simona Novotná vyhrala jedno kolo. Sofia Koščová prehrala v úvodnom kole turnaja. Alexandra Capandová a Rebeka Mikuličková sa prebojovali do štvrťfinále. Simonka Novotná získala so svojou spoluhráčkou pekné tretie miesto vo štvorhre.

broken image

Chlapci do 9 rokov Frýdek-Místek

Filip Reynolds bojoval na turnaji vo Frýdku-Místku. Získal pekne tretie miesto vo dvojhre, kde v semifinále tesne v tiebreaku prehral s víťazom turnaja.

broken image

Dievčatá do 8 rokov

Nina Čaplovičová dominovala na turnaji deti do 8 rokov v Lieskovskom. Bez väčších problémov vyhrala celý turnaj.

broken image

Všetkým našim zverencom ďakujeme za bojovné zápasy a pekné úspechy. Držíme Vám všetkým palce aj naďalej.