Return to site

Cenné prvenstvá pre našich zverencov

Deti do 8 rokov

Riško Paluga opäť dominoval na turnaji na TC Empire v Trnave. Po viacerých vyrovnaných zápasoch nakoniec vyhral celý turnaj.

broken image

Deti do 10 rokov

V Ružomberku organizovali turnaj deti do 10 rokov. Matúš Petráško bez problémov vyhral ďalší turnaj.

broken image

Rebeka Mikuličková získala pekné tretie miesto. 

broken image

Mladšie žiactvo "D"

V Zlatých Moravciach organizovali turnaj mladšieho žiactva kategórie "D". Naše dievčatá priam dominovali turnajom. Prvé miesto vo dvojhre získala Kristínka Kubalová, keď porazila vo finále Elizabeth Madarovú. Tretie miesto obsadila Nina Švábiková. Mirka Morháčová sa prebojovala do osemfinále. Eli s Kristínkou vyhrali turnaj vo štvorhre. Ninka s Mirkou získali tretie miesto, keď v semifinále narazili na víťazky turnaja.

broken image
broken image

Majstrovstvá Európy do 16 rokov

V Rivne na Ukrajine organizovali Majstrovstvá Európy družstiev do 16 rokov. Mia Chudejová reprezentovala Slovensko spolu s B. Behúlovou a S. Suchánkovou. Hneď v prvom kole narazili na druhé nasadené Francúzsky. Nakoniec prehrali po veľmi vyrovnanom boji 1:2. V prvom kole útechy porazili Španielky 3:0. O piate a šieste miesto porazili Estónsko. Takže nakoniec obsadili pekné 5. miesto.

broken image

Dorast "C"

Barborka Gargulákovala bojovala na turnaji v Liptovskom Mikuláši. Vo dvojhre sa dostala do štvrťfinále a štvorhru vyhrala celý turnaj so svojou spoluhráčkou.

broken image

Dorast "C"

Barborka Garguláková absolvovala aj turnaj kategórie "C" v Topoľčanoch. Vo dvojhre sa prebojovala prvým kolom a štvorhru so svojou spoluhráčkou celú vyhrali.

broken image