Return to site

Prehľad turnajov a podujatí

Yonex Cup 2019 Dorast "B"

Minulý víkend sme organizovali turnaj kategórie "B" dorastencov. Medzi chlapcami štartovali traja naši hráči. Tomáš Kompiš prehral v úvodnom kole turnaja. Filip Fajth prešiel prvým kolom, potom však nestačil na svojho súpera. Ivo Verčík sa prepracoval do osemfinále, tam však nezvládol zápas a prehral. Medzi dievčatami štartovalo šesť dievčat. Tereza Zelinová, Sara Dudová, Barbora Garguláková a Nina Surovčíková prehrali v prvom kole. Alexandra Barčíková a Zuzana Vancelová sa vo dvojhre prebojovali do osemfinále. Turnaj Yonex Cup finančne podporil Žilinský samosprávny kraj.

broken image

Tereza Zelinová spolu so spoluhráčkou obsadili tretie miesto vo štvorhre.

broken image

Alexandra Barčíková sa vo štvorhre prebojovala do finále.

broken image

Dvojhra

Kvôli zlému počasiu sme museli finálové zápasy odohrať v hale. Vo dvojhre získal prvé miesto A. Arbet (TC Empire Trnava), kde vo finále zdolal N. Marošíka (Lieskovský tenisový klub LTC). V dievčenskej kategórii získala prvé miesto E. Baraniaková (TK Kúpele Piešťany) a finalistkou sa stala Z. Paveleková (Tenisová akadémia Prešov).

broken image

Štvorhra

A. Arbetovi (TC Empire Trnava) sa podarilo stať dvojnásobným víťazom, keď spolu so svojím spoluhráčom L. Bielikom (TC Empire Trnava) získali prvé miesto. Finalistami sa stali P. Keľo (TA Rimavská Sobota) a M. Gibala (Lieskovský tenisový klub LTC).

broken image

Medzi dievčatami sa stali víťazky sestri Baraniakové (TK Kúpele Piešťany). Vo finále zdolali pár Alexandra Barčíková (TK Žilina) a Z. Paveleková (Tenisová akadémia Prešov).

broken image

Letné tréningové sústredenie 2. turnus

Počas týždňa sme organizovali druhý turnus letného tréningového sústredenia. Za účasti 35 deti sa nám opäť podarilo absolvovať pekný spoločný týždeň plný hier, zábavy, tréningov a zápasov. Viac fotiek nájdete tu. Letné tréningové sústredenie finančne podporil Žilinský samosprávny kraj.

broken image
broken image

Mladší žiaci "D"

V Betliari organizovali turnaj mladších žiakov kategórie "D". Kristián Žikla sa prebojoval do semifinále. Adam Frátrik prehral s druhým nasadeným v prvom kole.

Mladší žiaci "C"

Richard Pleško bojoval na turnaji v Prievidzi kategórie "A", avšak nezdolal svojho súpera v úvodnom kole turnaja. Júlia Májkova vyhrala prvé kolo, potom však prehrala ďalší zápas. Mirka Morháčová, Nina Švábiková a Elizabeth Madarová prehrali úvodný zápas na turnaji. Kristína Kubalová sa prebojovala do semifinále a získala pekné tretie miesto.

broken image

Mladšie žiactvo "D"

V Nitre organizovali turnaj mladšieho žiactva kategórie "D". Na turnaji štartovalo päť našich dievčat. Nina Švábiková sa prebojovala najďalej, získala pekné tretie miesto. Kristína Kubalová a Elizabeth Madarová sa prebojovali do štvrťfinále. Miroslava Morháčová vyhrala prvé kolo. Júlia Májková nestačila na Elizabeth Madarovú v prvom kole turnaja.

Elizabeth a Kristínka získali tretie miesto vo štvorhre.

broken image

Dorast "A"

V Nitre organizovali turnaj najvyššej kategórie "A". Medzi dievčatami štartovali tri naše dievčatá. Alexandra Barčíková a Zuzana Vancelová sa prebojovali do osemfinále. Tereza Zelinová prehrala v prvom kole turnaja, ale získala pekné tretie miesto vo štvorhre. Medzi chlapcami štartoval Ivo Verčík, ktorý vyhral prvé kolo, potom nestačil na svojho súpera a Filip Fajth, ktorý prehral v prvom kole. Ivo Verčík takisto získal pekne tretie miesto vo štvorhre.

broken image

Medzinarodný turnaj ITF J5 San Marino

Mia Chudejová bojovala na medzinárodnom turnaji v San Marine. Cez kvalifikáciu sa prebojovala do osemfinále v hlavnej súťaži, tam však nestačila na talianskú súperku a prehrala v troch setoch.

Európske univerzitné tenisové hry

Ingrid Vojčináková bojovala na Európskych univerzitných hrách v Čiernej Hore. Spolu so svojimi spoluhráčkami bojovali za University of Stirling, na ktorej Ingrid študuje. Medzi viacerými európskymi univerzitami sa umiestnili na peknom štvrtom mieste.

broken image

25 000 dolárový ženský turnaj

Ingrid Vojčináková bojovala na turnaji v Grodzisk Mazowiecki v Poľsku. V prvom kole kvalifikácie nestačila na svoju súperku a prehrala 1/6 1/6.