Return to site

Ďalšie turnaje sezóny za nami

Cez víkend sa na našich dvorcoch odohrali Majstrovstvá regiónu dorasteniek a družstvá detí do 10 rokov. 

MAJSTROVSTVÁ REGIÓNU DORASTENIEK

Majsterkou stredoslovenského regiónu sa stala Terézia Perháčová (TK MŠK ŽIAR NAD HRONOM), ktorá vo finále zdolala Natáliu Koppovú (TENNis FUN BASKÁ BYSTRICA).  Z našich hráčok sa najďalej prebojovala Barbora Garguláková a Sofia Svitková, obe sa prebojovali do štvrťfinále. Na turnaji hrala aj Kristína Kubalová, ktorá vyhrala jedno kolo. Barbora sa stala vice - majsterkou regiónu so svojou spoluhráčkou vo štvorhre. 

broken image

DRUŽSTVÁ DETÍ DO 10 ROKOV

Skupina A zmiešaných družstiev mala 5 tímov: TK Žilina "A", TK Žilina "B", TK Sparta Považská Bystrica, TK Nová Dubnica a TK Púchov. Tabuľku vyhrali TK Žilina "A". Druhí skončili TK Sparta Považská Bystrica a tretí skončili TK Žilina "B". 

broken image

TK ŽILINA "A": Nina Ukropová, Lilien Kubalová , Nina Čaplovičová, Michael Šustek a Richard paluga

CHLAPCI DO 10 ROKOV

V Kysuckom Novom meste hrali chlapci do 10 rokov. Všetky zápasy takisto vyhrali a skončili prví v tabuľke. S prehľadom porazili TK Kysucké Nové Mesto "A" aj "B". 

broken image

DIEVČATÁ DO 10 ROKOV

Dievčatá takisto dominovali vo svojej skupine. Porazili všetky tímy a získali prvé miesto v tabuľke. 

Foto: Dievčatá TK Žilina: Zoe Janáková, Lujza Zahorcová, kap. p. Holienka, Sára La Rosa a Amia Holienková

broken image

MAJSTROVSTVÁ REGIÓNU MLADŠÍCH ŽIAKOV

V Ružomberku odohrali turnaj len dvaja naši chlapci. Sebastián Kostolný sa prebojoval do štvrťfinále. Filip Reynolds prehral v prvom kole. 

MAJSTROVSTVÁ REGIÓNU MLADŠÍCH ŽIAČOK

V Dubnici odohrali mladšie žiačky región. Najďalej sa prebojovala Lujza Zimenová, obsadila pekné tretie miesto vo dvojhre a stala sa majsterkou regiónu vo štvorhre. Alenka Uherčiková, Alexandra Capandová, Rebeka Mikuličková, Alenka Uherčiková a Simona Novotná prehrali v úvodnom kole turnaja. 

broken image

MAJSTROVSTVÁ REGIÓNU DORASTENCOV

V Púchove odohrali región dorastencov viacerí naši hráči. Najďalej sa prebojovali Michal Čurlej a Ivo Verčík, obaja skončili na peknom treťom mieste vo dvojhre a spoločne sa stali vice majstrami vo štvorhre. Andy Kompiš vyhral jedno kolo. Matúš Dubeň a Tomáš Kompiš prehrali v úvodnom kole turnaja.  

broken image

 T1 Piešťany

Matúš Petráško bojoval na medzinárodnom turnaji do 14 rokov v Piešťanoch. V prvom kole kvalifikácie si poradil s ruským hráčkom a v druhom kole prehral s Čechom 4/6 2/6. 

J4 DUNAKESZI, MAĎARSKO

Zuzana Vancelová bojovala na medzinárodnom juniorskom turnaji v Maďarsku. V hlavnej súťaži sa jej podarilo vyhrať nad francúzskou hráčkou 6/2, 6/1. Potom prehrala s českou hráčkou. Vo štvorhre sa Zuzke a jej spoluhráčke podarilo obsadiť tretie miesto. 

broken image

W15 Sibenik Chorvátsko

Ingrid Vojčináková odohrala medzinárodný ženský turnaj v chorvátskom Šibeniku. V prvom kole kvalifikácie porazila švajčiarskú hráčku v dvoch setoch, potom prehrala s českou hráčkou 0/6 3/6. Štvorhru prehrali v úvodnom kole. 

V pondelok 31.5. začíname s Majstrovstvámi Slovenská dorastu. 

broken image