Return to site

 

 

 

Prvé turnaje sezóny

 

 

Družstvá detí do 8 rokov

Počas víkendu sme organizovali turnaj družstiev detí do 8 rokov, skupina D. Zúčastnilo sa 6 tímov. TK Žilina "A" obsadili prvé miesto, druhí skončili Benet LTC Bytča a tretí skončili TK Žilina "B". 

broken image

TK Žilina "A": kap. Dalibor Novotný, Bruno Podhradský, Nikol Novotná, Amália Podhradská, Lukáš Holinec 

TK Žilina "B" : Richard Hančin, Michal Hanuliak, Viliam Vrábel, Anabel Šimová a kap. p. Vrábel. 

broken image

Turnaj detí do 10 rokov

Riško Paluga bojoval na turnaji v Banskej Bystrici, prebojoval sa do semifinále a obsadil pekné tretie miesto. 

broken image

Majstrovstvá regiónu starších žiakov

V Banskej Bystrici sa odohral aj región starších žiakov. Najďalej sa prebojoval Matúš Petráško, ktorý je ešte posledný rok mladší žiak. Matúš sa prebojoval do semifinále, kde prehral vo vyrovnanom zápase proti prvému nasadenému.  Richard Pleško vyhral jedno kolo, potom narazil na druhého nasadeného. Kristián Žikla prehral v prvom kole turnaja. Matúš spolu so svojim štvorhrovým parťákom obsadil 2. miesto. 

broken image
broken image

Majstrovstvá regiónu starších žiačok

Lujza Zimenová sa ešte ako posledný rok mladšia žiačka prebojovala až do štvrťfinále. Elizabeth Madarová, Júlia Májková a Kristína Kubalová  sa prebojovali do osemfinále turnaja. Alenka Uherčiková prehrala v úvodnom kole turnaja s prvou nasadenou a Miriam Morháčová takisto prehrala v úvodnom kole turnaja. 

Majstrovstvá regiónu mužov

V Prievidzi na mužskom regióne bojovali Ivo Verčík a Michal Čurlej. Ivo sa dostal do osemfinále a Michal prehral v prvom kole. Vo štvorhre sa spolu stali majstrami regiónu. 

broken image

J3 Sierre, Švajčiarsko

Mia Chudejová odohrala medzinárodný juniorský turnaj J3 vo Švajčiarsku. V hlavnej súťaži sa Mii podarilo vyhrať nad Nórkou, potom Češkou a vo štvrťfinále nestačila na švajčiarsku hráčku a prehrala vo vyrovnanom zápase 4/6 6/4 5/7. Vo štvorhre prehrala so svojou spoluhráčkou v úvodnom kole. 

W15 Monastir, Tunis

Ingrid Vojčináková odohrala aj štvrtý ženský medzinárodný turnaj v Tunise. Cez kvalifikáciu a tri víťazné zápasy sa prebojovala do hlavnej súťaže, tam v úvodnom kole prehrala s japonskou hráčkou 0/6 3/6. 

J5 Skopje a Nis, Srbsko

Zuzana Vancelová bojovala na ďalších dvoch turnajoch v Srbsku. Na oboch turnajoch nestačila na svoje súperky v úvodnom kole turnaja. 

Zajtra odohrá naše ženské extraligové družstvo  zápas o tretie a štvrté miesto proti TK Kúpele Piešťany. Zápas sa odohrá na domácej pôde. V sobotu začíname s turnajom Majstrovstvá Regiónu dorasteniek a v nedeľu odohráme turnaj družstiev detí do 10 rokov.