Return to site

Ďalšie turnaje sezóny za nami

Minulý víkend sme organizovali turnaj detí do 10 rokov. Turnaja sa zúčastnilo 8 našich chlapcov a 6 dievčat. Na stupeň víťazov sa dostali dvaja chlapci, Michael Šustek a Jáchym Juríček, ktorí obsadili tretie miesto vo dvojhre hlavného pavúka. Bruno Podhradský vyhral jedno kolo. Lukáš Majcher, Richard Hančin, Lukáš Holinec, Edo Fabrici a Viliam Vrábel prehrali v úvodnom kole turnaja hlavného pavúka. Títo chlapci si následne zahrali ešte pavúka útechy, všetci prehrali v prvom kole okrem Lukáša Holinca, ktorý obsadil tretie miesto v úteche.

broken image
broken image
broken image

Medzi dievčatami sa najďalej prebojovala len osemročná Nikol Novotná, ktorá sa dostala do štvrťfinále. Do osemfinále sa dostala Sara La Rosa. Ukropová Nina, Vnuková Stella, Šimová Anabela a Janáková Zoe prehrali v úvodnom kole turnaja a tak si zahrali súťaž útechy. Anabela obsadila druhé miesto, Zoe sa prebojovala do štvrťfinále, Stella prehrala v prvom kole.

broken image

MLADŠIE ŽIACTVO

PIEŠŤANY "A"

V Piešťanoch bojovali 4 naši hráči. Lilien Kubalová sa prebojovala do osemfinále vo dvojhre a Richard Paluga vyhral jedno kolo. Simonka Novotná, Filip Reynolds prehrali v úvodnom kole v dvojhrovom pavúku. Simonke Novotnej sa podarilo získať tretie miesto vo štvorhre spolu so svojou spoluhráčkou.

broken image

TRNAVA "B"

V Trnave bojovali traja naši hráči. Medzi chlapcami bojoval len Richard Paluga, ktorý obsadil pekné tretie miesto vo dvojhre a vyhral celý turnaj vo štvorhre. Simonka Novotná obsadila tretie miesto vo dvojhre a druhé miesto vo štvorhre. Lilien Kubalová vyhrala jedno kolo vo dvojhre a obsadila tretie miesto vo štvorhre a Alexandra Capandová prehrala v prvom kole turnaja vo dvojhre.

broken image

 

broken image
broken image
broken image

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ "D"

V Liptovskom Mikuláši bojovali štyria naši hráči. Sofia Koščová, Peter Uherčik a Lilien Šmáriková prehrali v úvodnom kole turnaja. Amia Holienková vyhrala jedno kolo.

STARŠIE ŽIACTVO

OBERPULLENDORF

Matúš Petráško a Lujza Zimenová bojovali na medzinárodnom turnaji v Rakúsku. Matúš prehral v prvom kole v hlavnej súťaži proti Rakúšanovi 2/6 1/6. Lujze sa podarilo obsadiť pekné druhé miesto vo dvojhre hlavného pavúka. Vo finále prehrala s českou hráčkou 4/6 0/6. Matúš aj Lujza sa prebojovali do štvrťfinále vo štvorhre. Matúšovi patrí momentálne 256. priečka medzinárodného rebríčka do 14 rokov a Lujze 134.

NOVÁ BAŇA "C"

Na turnaji hrali 4 Žilinčanky a tri z nich sa vylosovali hneď na seba. Alenka Uherčiková porazila v prvom kole Simonku Ružičkovú a potom prehrala s Miriam Morháčovou. Mirka potom ďalšie kolo tiež prehrala. Rebeka Mikuličková prehrala v prvom kole. Mirka spolu so svojou spoluhráčkou celý turnaj vo štvorhre vyhrala. Alenka so svojou spoluhráčkou skončili tretie.

PÚCHOV "C"

V Púchove bojoval len Richard Pleško, obsadil tretie miesto aj vo dvojhre aj vo štvorhre.

POPRAD "D"

V Poprade odohrali turnaj Alenka Uherčiková a Simonka Ružičková. Simonka vyhrala jedno kolo a potom prehrala s Alenkou. Alenka sa prebojovala do štvrťfinále. Vo štvorhre obsadili spolu tretie miesto.

broken image

DORAST

PREŠOV "A"

Andrej Kompiš prehral v úvodnom kole. Maxim Mazák vyhral jedno kolo potom prehral.

RUŽOMBEROK "B"

Na turnaji v Ružomberku bojovali len Michal Čurlej a Andrej Kompiš. Michal vyhral jedno kolo, následne zápas skrečoval. Andrej sa dostal do osemfinále.