Return to site

 

 

 

 

 

Letná sezóna v plnom prúde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minulý týždeň sme organizovali turnaj mladšieho žiactva kategórie "A" DERMAPOINT CUP 2022. Turnaja sa zúčastnilo najlepších 33 chlapcov a 43 dievčat do 12 rokov. Víťazmi sa stali Juraj Kováčik a Nina Košická (obaja TK Slávia STU Bratislava). Vo štvorhre sa víťazmi stali Nina Košičká s Ellou Balážovou (TK Slovan Bratislava) a Max Lorinčík s Andrejom Adamovičom (obaja TK Petržalka). Najúspešnejší z našich hráčov bol Richard Paluga, ktorý obsadil pekné tretie miesto vo dvojhre. Simonka Ružičková sa prebojovala do osemfinále. Filip Reynolds, Simonka Novotná, Amia Holienková, Lilien Šmáriková, Lilien Kubalová, Alexandra Capandová a Sofia Koščová všetci prehrali v úvodnom kole turnaja. Ďakujeme manželom Petrášovcom za opäť krásne ceny.

broken image
broken image

DETI DO 10 ROKOV

LEVICE

Na turnaji v Leviciach bojovali tri naše dievčatá. Všetky tri sa stretli v jednej skupine. Sara La Rosa a Zoe Janáková sa cez skupinu prebojovali do hlavného pavúka. Sara skončila na peknom druhom mieste. Zoe prehrala v prvom kole. Anabela Šimová vyhrala jeden zápas v skupine ale neprebojovala sa do hlavného pavúka.

broken image

SLOVAN

Sara La Rosa bojovala ako jediná na turnaji v Bratislave. Prebojovala sa do štvrťfinále vo dvojhre a do finále vo štvorhre.

broken image

TRNAVA

V Trnave bojovala len Zoe Janáková, prebojovala sa do štvrťfinále a Jáchym Juríček, ktorý obsadil tretie miesto.

broken image

LIESKOVEC

Jáchym Juríček bojoval ako jediný na turnaji v Lieskovci. Podarilo sa mu vyhrať celý turnaj vo dvojhre.

broken image

KYSUCKÉ NOVÉ MESTO

Na turnaji detí do 10 rokov bojovali 4 naše hráčky. Najviac sa darilo Zoe Janákovej, ktorá obsadila druhé miesto. Sara La Rosa sa umiestnila na treťom mieste. Nina Ukropová a Nikolka Novotná prehrali v prvom kole. Následne si zahrali útechu. Nikolka obsadila druhé miesto v úteche.

broken image

STARŠIE ŽIACTVO

KYSUCKÉ NOVÉ MESTO "D"

Simonka Ružičková sa na turnaji prebojovala najďalej. Skončila na peknom treťom mieste vo dvojhre. Alexandra Capandová a Lilien Šmáriková vyhrali jedno kolo. Simonka Novotná prvý zápas skrečovala.

TRNAVA "B"

V Trnave bojovali dve naše hráčky. Kristína Kubalová vyhrala jedno kolo a Alenka Uherčiková prehrala v prvom kole turnaja. Kristína so svojou spoluhráčkou obsadili tretie miesto vo štvorhre. V chlapčenskom pavúku bojoval len Richard Pleško, vyhral jedno kolo.

PÚCHOV "D"

V Púchove bojovali 3 naše hráčky. Turnaj sa podarilo vyhrať Simonke Novotnej. Simonka Ružičková obsadila tretie miesto. Alexandra Capandová sa prebojovala do štvrťfinále. Simonka Novotná obsadila druhé miesto vo štvorhre spolu so svojou spoluhráčkou. Medzi chlapcami sa darilo Richardovi Pleškovi, ktorý obsadil druhé miesto vo dvojhre aj štvorhre. Filip Reynolds vyhral jedno kolo.

broken image
broken image
broken image

SKALICA "A"

V Skalici bojoval len Matúš Petráško, vo dvojhre sa prebojoval do štvrťfinále.

DORAST

PETRŽALKA "B"

Michal Čurlej vyhral jedno kolo vo dvojhre, následne prehral. Vo štvorhre obsadil tretie miesto so svojim spoluhráčom.

NOVÁ DUBNICA "C"

V Novej Dubnici bojovali na turnaji medzi dorastencami Andrej Kompiš a Matúš Dubeň. Andrej sa prebojoval do štvrťfinále. Matúš vyhral jedno kolo. Vo štvorhre Andrej obsadil tretie miesto spolu so svojim spoluhráčom. Medzi dorastenkami bojovali Kristína Kubalová, ktorá obsadila tretie miesto a Miriam Morháčová, ktorá sa prebojovala do štvrťfinále. Miriam s Barborkou Gargulákovou obsadili druhé miesto vo štvorhre a Kristína spolu so svojou spoluhráčkou obsadili tretie miesto.

broken image

NOVÁ BAŇA "D"

Na dorasteneckom turnaji v Novej Bani sa darilo Miriam Morháčovej. Obsadila pekné druhé miesto vo dvojhre a tretie miesto vo štvorhre.

DOSPELÍ

LIPTOVSKÉ SLIAČE "C"

Tomáš Pacera ako jediný vyhral jedno kolo vo dvojhre. Peter Uherčik, Tomáš Kompiš a Maroš Muráň prehrali v prvom kole.

LEVOČA "A"

V Levoči bojoval len Ivo Verčík, prehral v prvom kole.

STUTTGART-VAIHINGEN

V Nemecku bojovala Ingrid Vojčináková na 25 000 dolárovom turnaji. Nepodarilo sa jej prejsť prvým kolom kvalifikácie. Vo štvorhre tiež neuspela v prvom kole.