Return to site

 

 

 

DERMAPOINT CUP 2021

 

 

 

DERMAPOINT CUP 2021

Počas týždňa sme organizovali turnaj mladšieho žiactva kategórie "A", DERMAPOINT CUP 2021. Turnaja sa zúčastnilo niekoľko našich hráčov. Víťazom chlapčenskej dvojhry sa stal Matúš Petráško, vo finále zdolal Mateja liptáka (TK Love 4 tennis)  a dievčatá vyhrala Lujza Zimenová vo finále s Nikolou Farkašovou (TA Edmund Pavlík) . Vo štvorhre sa darilo opäť našim hráčom. Matúš Petráško spolu so svojim spoluhráčom Jozefom Karasom (TC Baseline Banská Bystrica)  vyhrali štvorhru. Lujza Zimenová takisto vyhrala štvorhru spolu s Deanou Tatierskou(TK Sparta Považská Bystrica). Alenka Uherčiková sa prebojovala do osemfinále dvojhry. Simonka Novotná a Rebeka Mikuličková vyhrali jedno kolo vo dvojhre. Alexandra Capandová, Simona Ružičková, Lilien Šmáriková, Peter Uherčik a Filip Reynolds prehrali v prvom kole. Ďakujeme Dermapointu za krásne trofeje, ktoré si chodil každý obzerať. Veľmi nás teší, že práve tie najväčšie trofeje putovali práve našim hráčom. 

broken image
broken image
broken image
broken image
broken image

MLADŠIE ŽIACTVO

BANSKÁ BYSTRICA "B"

V Banskej Bystrici bojovala len Simonka Novotná, prehrala v prvom kole turnaja. 

PEZINOK "D"

Filip Reynolds bojoval na turnaji v Pezinku, prvé kolo mu súper skrečoval a druhé kolo prehral. 

STARŠIE ŽIACTVO

KYSUCKÉ NOVÉ MESTO "D"

V Kysuckom Novom Meste bojovali v chlapčenskom pavúku Richard Pleško a Kristián Žikla. Richard prehral v prvom kole, Kristián jedno kolo vyhral. Medzi dievčatami vyhrala celý turnaj Miriam Morháčova. Júlia Májková obsadila tretie miesto. Alenka Uherčiková a Rebeka Mikuličková prehrali v prvom kole. Vo štvorhre sa darilo Alenke Uherčikovej, ktorá štvorhrového pavúka vyhrala spolu so svojou spoluhráčkou. 

broken image
broken image

TRNAVA "A"

V Trnave na staršom žiactve kategórie "B" bojoval Matúš Petráško. Podarilo sa mu vyhrať dve kolá a potom narazil na prvého nasadeného. Kristína Kubalová vyhrala jedno kolo. Elizabeth Madarová prehrala v úvodnom kole turnaja. 

DORAST

PETRŽALKA "B"

Michal Čurlej sa prebojoval do semifinále dvojhry a vyhral celú štvorhru so svojim spoluhráčom. Tomáš Kompiš vyhral jedno kolo a Andrej Kompiš prehral v prvom kole.

KYSUCKÉ NOVÉ MESTO "D"

V Kysuckom Novom Meste si bratia Kompišovci zahrali finále turnaja. Víťazom sa stal mladší Andrej. Júlia Májková prehrala v prvom kole. 

broken image

J5 SARAJEVO, BOSNA A HERCEGOVINA

Zuzana Vancelová bojovala na medzinárodnom juniorskom turnaji v Sarajeve. Vo dvojhre sa prebojovala do finále, kde nestačila na poľskú hráčku. Vo štvorhre obsadila taktiež pekné druhé miesto spolu so svojou spoluhráčkou Petrou Janigovou. 

broken image
broken image

J3 LVIV, Ukrajina

Mia Chudejová odohrala medzinárodný juniorský turnaj na Ukrajine. Vo dvojhre sa prebojovala do štvrťfinále vo dvojhre a semifinále vo štvorhre. 

DETI DO 10 rokov

LEVICE

Zoe Janáková bojovala na turnaji v Leviciach. Prehrala v prvom kole hlavnej súťaže aj útechy. 

PRIEVIDZA

V Prievidzi bojoval Michael Šustek , vyhral jedno kolo. Janáková Zoe vyhrala jedno kolo. Sofia Ružičková sa prebojovala do štvrťfinále. 

BRATISLAVA

V Bratislave bojovala Sofia Koščová a Lilien Kubalová. Lilien vyhrala jedno kolo. Sofia sa prebojovala do štvrťfinále. Medzi chlapcami bojoval Richard Paluga a Michael Šustek. Richard sa prebojoval do štvrťfinále a Michael prehral v prvom kole a podarilo sa mu vyhrať pavúka útechy. 

BRATISLAVA

Na turnaji v Bratislave bojovala Sofia Ružičková a Jáchym Juríček. Obaja prehrali v prvom kole hlavného pavúka.