Return to site

 

 

 

 

 

 

Sezóna pokračuje

 

 

 

 

 

 

Za posledné dva týždne sme v našom klube organizovali turnaj dorastu kategórie "B" a prvé letné sústredenie.

DORAST "B" YONEX CUP

Medzi dorastencami sa najďalej podarilo prebojovať Ivovi Verčíkovi, ktorý obsadil pekné druhé miesto vo dvojhre. Michal Čurlej a Andrej Kompiš sa prebojovali do osemfinále. Maxim Mazák a Tomáš Kompiš sa prebojovali cez prvé kolo turnaja. Ivo s Michalom vyhrali celý turnaj vo štvorhre. Medzi dievčatami bojovali len Miriam Morháčová a Kristína Kubalová. Kristína sa prebojovala do osemfinále ešte len ako prvý rok staršia žiačka. Miriam prehrala v prvom kole. 

broken image
broken image
broken image

J4 ROTTERDAM, HOLANDSKO

Mia Chudejová odohrala turnaj v Holandsku. Vo dvojhre sa prebojovala do štvrťfinále a vo štvorhre sa jej podarilo vyhrať celý turnaj spolu s holandskou spoluhráčkou. 

broken image

J5 ALT ELTRAA, RAKÚSKO

Zuzana Vancelová bojovala na medzinárodnom juniorskom turnaji v Rakúsku. V hlavnej súťaži sa jej podarilo prebojovať do štvrťfinále cez dve rakúske hráčky, potom nestačila na Poľku a prehrala v dvoch setoch. 

STARŠIE ŽIACTVO

PREŠOV "A"

V Prešove bojoval len Richard Pleško, prehral v prvom kole turnaja. 

SKALICA "B"

Na turnaji v Skalici bojovala Kristína Kubalová. Vo dvojhre sa prebojovala do štvrťfinále a vo štvorhre vyhrala celý turnaj so svojou spoluhráčkou. 

broken image

RUŽOMBEROK "D"

V Ružomberku vyhrala celý turnaj Kristína Kubalová. Do semifinále sa prebojovala Elizabeth Madarová. Miriam Morháčová a Júlia Májková sa prebojovali do štvrťfinále. Júlia spolu s Kristínou vyhrali celý turnaj vo štvorhre. Miriam so svojou spoluhráčkou a Elizabeth so spoluhráčkou, obsadili tretie miesto. 

broken image
broken image

NOVÁ DUBNICA "D"

V Dubnici potvrdila svoju rolu favoritky, ako prvá nasadená, Kristína Kubalová, celý turnaj opäť vyhrala aj vo dvojhre aj štvorhre. Miriam Morháčová vyhrala jedno kolo. Júlia Májková prehrala v prvom kole. 

broken image
broken image

LEVOČA "C"

Na turnaji v Levoči bojovali Jela Čerňanová, ktorá prehrala v prvom kole a Júlia Májková, ktorá jedno kolo na turnaji vyhrala. 

MLADŠIE ŽIACTVO

KVALIFIKAČNÉ SKUPINY NA MAJSTROVSTVÁ EURÓPY DRUŽSTIEV

Matúš Petráško a Lujza Zimenová sa zúčastnili reprezentačných kvalifikačných zápasov družstiev na Majstrovstvá Európe. Chlapci do 12 rokov bojovali v Česku. Prvý zápas proti Turecku vyhrali, potom dva zápasy proti Poľsku a Česku prehrali a nekvalifikovali sa do finálovej skupiny ME. Dievčatá vyhrali všetky zápasy a postupujú medzi 8 najlepších tímov. Dievčatá odohrali kvalifikačné zápasy v Taliansku a porazili Talianky, Portugalky a Fínky. 

broken image
broken image

LIESKOVEC "B"

Na turnaji v Lieskovskom bojovalo niekoľko našich hráčov. Alenka Uherčiková sa prebojovala do štvrťfinále. Sebastián Kostolný, Simona Novotná, Rebeka Mikuličková a Alexandra Capandová, všetci prehrali v prvom kole turnaja. 

PRIEVIDZA "C"

Rebeka Mikuličková sa dostala do štvrťfinále a Alexandra Capandová prehrala v prvom kole. 

DETI DO 10 ROKOV

TOPOĽČANY

V Topolčanoch odohrali turnaj detí do 10 rokov. Nina Čaplovičová skončila tretia v tabuĺke a bojovala o 9-16. miesto, prehrala v prvom kole. Zoe Janáková skončila 4 v tabuľke. 

BRATISLAVA

V Bratislave bojovala len Sofia Ružičková, prehrala v prvom kole hlavného pavúka aj útechy. 

ZLATÉ MORAVCE

V Zlatých Moravciach sa Lilien Kubalová, Sofia Koščová a Richard Paluga prebojovali do štvrťfinále. Sára La Rosa prehrala v prvom kole a následne vyhrala súťaž útechy. 

broken image

BOHUNICE

V Bohuniciach bojovala Zoe Janáková, prehrala v prvom kole. 

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM

Na turnaji bojoval len Jáchym Juríček. Cez skupiny sa prebojoval do hlavného pavúka, kde vyhral jedno kolo. 

LETNÉ SÚSTREDENIE

Prvý turnus letného detského sústredenia dopadol opäť na výbornú. Spolu s detičkami sme si užili kopec zábavy, odmakali niekoľko tréningov, zapotili sa pri zápasoch, vyjazdili sa na tobogáne, zacvičili si na pilatese a súťažili v baseballe a mnoho ďalších aktivít. 

broken image

V nedeľu začíname s medzinárodným turnajom do 18 rokov, J4 Žilina Open 2021

broken image