Return to site

 

 

 

 

 

Turnaje jednotlivcov

 

 

Predošlý víkend sme organizovali turnaj detí do 10 rokov a posledný víkend turnaj detí do 8 rokov. Na oboch turnajoch sme mali veľa našich detí, čo nás veľmi teší. 

SÚŤAŽE JEDNOTLIVCOV

DETI DO 10 ROKOV

V chlapčenskej kategórií vyhral turnaj Richard Paluga. Medzi dievčatami vyhrala Alexandra Janošková (Sparta Považská Bystrica).Z našich hráčok  sa najďalej prebojovala Lilien Kubalová, obsadila pekné tretie miesto. Nina Čaplovičová a Petra Klieštiková sa prebojovali do štvrťfinále. Zoe Janáková a Sára La Rosa vyhrali jedno kolo. Sofia Ružičková a Nela Podhradská prehrali v úvodnom kole. Patrik Sádecký a Filip Jacura sa dostali do štvrťfinále chlapčenského pavúka. Lukáš Holinec a Bruno Podhradský vyhrali jedno kolo. Viliam Vrábel, Lukáš Fehér, Michael Šustek, Karol Orlovský a Jáchym Juríček prehrali v úvodnom kole turnaja a zahrali si útechu. V chlapčenskej úteche si finále zahrali dvaja Žilinčania Jáchym Juríček a Michael Šustek, víťazom sa stal Jáchym. 

broken image
broken image
broken image

DETI DO 8 ROKOV

Deti hrali zmiešaný turnaj, takže chlapci aj dievčatá hrali proti sebe. Najprv si deti odohrali skupiny, prví dvaja postupovali do hlavného pavúka. Druhí dvaja umiestnení v skupine postupovali do útechy. Celého hlavného pavúka sa podarilo vyhrať Brunovi Podhradskému. Dvaja semifinalisti boli tiež naši hráči Gregor Šlachta a Nikol Novotná. Útechu vyhrala Anabela Šimová. Do hlavného pavúka sa tiež prebojovali Stella Vnuková a Viliam Vrábel. V úteche bojoval aj Richard Hančin, ktorý sa umiestnil na treťom mieste. Lukáš Holínec nepostúpil cez skupiny. Z 5 možných výherných trofeji na turnaji, štyri išli našim hráčom. 

broken image
broken image
broken image
broken image

MLADŠIE ŽIACTVO

PIEŠTANY "A"

V Piešťanoch organizovali turnaj mladšieho žiactva kategórie "A". Matúš Petráško celým turnajom dominoval a vyhral aj dvojhru aj štvorhru. Sebastián Kostolný sa prebojoval do osemfinále. Lujza Zimenová sa prebojovala do finále a obsadila pekné druhé miesto vo dvojhre a prvé miesto vo štvorhre. Medzi dievčatami ďalej hrali Alenka Uherčiková, ktorá sa prebojovala do osemfinále. Simonka Novotná a Ružičková vyhrali jedno kolo. Alexandra Capandová prehrala v prvom kole. 

broken image
broken image
broken image
broken image

TRNAVA "B"

V Trnave mali turnaj mladšieho žiactva kategórie "B". Sebastián Kostolný sa prebojoval do osemfinále. Filip Reynolds prehral v úvodnom kole. Simonka Novotná vyhrala jedno kolo. Alenka Uherčiková sa prebojovala do osemfinále a obsadila spolu so svojou spoluhráčkou pekné tretie miesto vo štvorhre. 

broken image

KYSUCKÉ NOVÉ MESTO "D" 

V dievčenskom pavúku štartovalo viacero našich hráčok. Rebeka Mikuličková a Simonka Novotná obsadili pekne tretie miesto vo dvojhre. Alexandra Capandová, Lilien Šmáriková a Simona Ružičková prehrali v úvodnom kole turnaja. Medzi chlapcami štartoval len Filip Vilček, prehral v prvom kole. Vo štvorhre skončili na treťom mieste Alexandra s Rebekou a tiež Simonka Novotná spolu so svojou spoluhráčkou. 

broken image
broken image
broken image
broken image

SPIŠSKÁ NOVÁ VES "D"

V Spišskej Novej Vsi bojovala len Rebeka Mikuličková, ako druhá nasadená potvrdila svoju rolu favorita a obsadila pekné druhé miesto vo dvojhre. 

broken image

STARŠIE ŽIACTVO

BANSKÁ BYSTRICA "C"

V Bystrici odohrali turnaj staršieho žiactva kategórie "C". Richard Pleško vyhral jedno kolo, potom prehral so 4. nasadeným. Kristián Žikla prehral vyrovnaný zápas v úvodnom kole proti druhému nasadenému. Medzi dievčatami štartovali Kristína Kubalová a Elizabeth Madarová. Kristína vyhrala dve kolá, Elizabeth mala v prvom kole skreč, potom ďalší zápas prehrala. 

PETRŽALKA "C"

V Petržalke bojovali len Kristían Žikla a Kristína Kubalová. Kristína obsadila pekné tretie miesto vo dvojhre a prvé miesto vo štvorhre, Kristián sa prebojoval do osemfinále. 

DORAST

POPRAD "A"

V Poprade sa odohral turnaj dorastu kategórie "A". Ivo Verčík sa prebojoval do osemfinále. Michal Čurlej a Maxim Mazák vyhrali jedno kolo. Andrej a Tomáš Kompišovci prehrali v prvom kole turnaja. Ivo s Michalom spolu obsadili tretie miesto vo štvorhre. 

LEVOČA "B"

V Levoči štartoval len Michal Čurlej. Prebojoval sa do štvrťfinále vo dvojhre. 

J4 AARHUS, DÁNSKO

Zuzana Vancelová bojovala na medzinárodnom juniorskom turnaji v Dánsku. Prvé kolo v hlavnej súťaži porazila dánsku hráčku v troch setoch, potom v druhom kole nestačila na nemeckú hráčku a prehrala 3/6 6/7

J4 EINDHOVEN, HOLANDSKO

Zuzana Vancelová pokračovala ďalej na juniorskom turnaji v Holandsku. Dostala sa cez tri zápasy v kvalifikácii do hlavnej súťaže. Tam nestačila na holandskú hráčku v prvom kole hlavnej súťaže, prehrala v troch setoch. 

DOSPELÍ

W15 L´AQUILLA, TALIANSKO

Mia Chudejová bojovala na ženskom medzinárodnom 15 000 dolárovom turnaji v Taliansku. V prvom kole kvalifikácie prehrala s talianskou hráčkou 3/6 1/6. 

W15, WROCLAW, POĽSKO

Ingrid Vojčináková odohrala ženský medzinárodný 25 000 dolárový turnaj v poľskom Wroclawe. V prvom kole kvalifikácie porazila poľskú hráčku, potom prehrala s ruskou hráčkou v dvoch setoch. 

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ "C"

V Liptovskom Mikuláši štartovalo niekoľko našich mužov. Matej Federič obsadil tretie miesto vo dvojhre. Tomáš Pacera sa prebojoval do štvrťfinále. Pavola Ozaniak, Peter Uherčik a Maroš Muráň prehrali v úvodnom kole turnaja. Peter s Marošom obsadili tretie miesto vo štvorhre. 

broken image
broken image