Return to site

J4 ŽILINA OPEN 2021

DORAST

MEDZINÁRODNÝ JUNIORSKÝ TURNAJ J4 ŽILINA OPEN 2021

Minulý týždeň sme organizovali medzinárodný juniorský turnaj. Turnaja sa zúčastnili hráči z Poľska, Česka, Maďarska, Rumunska, Rakúska, Ukrajiny, Ruska, Indie, Švajčiarska a Slovenska. Slovenská účasť bola asi 40 percentná a už v prvom kole bola väčšina hráčov Slovákov. Nakoniec boli aj obi dve dvojhrové finále aj dievčenské štvorhrové čisto slovenské. Chlapcov vyhral Alfréd Almasi (TK Love 4 tennis Bratislava) vo finále s Norbertom Marošíkom (LTC Lieskovský). Dievčatá vyhrala Sára Šarinová (TK Profitennis Academy Prešov) vo finále s Natáliou Koppovou (TK Tennis Fun Banská Bystrica). Štvorhru vyhrali Petra Janigova a Nina Kyseľová a chlapcov Radovan Michalik a Michal Krajčí. Najďalej sa z našich hráčov prebojovala Mia Chudejová, ktorá sa umiestnila na treťom mieste vo dvojhre. Ivo Verčík a Zuzana Vancelová sa prebojovali do štvrťfinále. Michal Čurlej vyhral jedno kolo. Barbora Garguláková prehrala v prvom kole kvalifikácie.

broken image

Vítazi a finalisti ITF J4 Žilina Open 2021

broken image

PIEŠŤANY "B"

V Piešťanoch sa najďalej prebojoval Michal Čurlej, dostal sa do finále turnaja. Ivo Verčík skončil vo štvrťfinále. Bratia Kompišovci prehrali v prvom kole. Ivo s Michalom obsadili tretie miesto vo štvorhre. 

NITRA "A"

Michal Čurlej sa prebojoval do semifinále. Andrej Kompiš a Zuzana Vancelová prehrali v úvodnom kole. Zuzana spolu so svojou spoluhráčkou vyhrali celú štvorhru. 

SPIŠSKÁ NOVÁ VES "C"

Andrej Kompiš sa prebojoval do semifinále. Tomáš Kompiš prehral v prvom kole. Spolu sa bratia prebojovali do finále štvorhry. 

DOSPELÍ

W60 OLOMOUC

Ingrid Vojčináková bojovala na 60 tisícovom medzinárodnom ženskom turnaji. Vyhrala dve kolá v kvalifikácii nad Slovinkou a Holanďankou, vo finále kvalifikácie nestačila na Američanku a prehrala 0/6 3/6.

W15 VEJLE, DÁNSKO

Na ďalšom ženskom turnaji v Dánsku bojovala Ingrid Vojčináková. Cez kvalifikáciu sa dostala cez dve dánske hráčky. V hlavnej súťaži prehrala na tri sety s Nemkou. 

W15 FREDERIKSENBERG, DÁNSKO

Na ďalšom ženskom turnaji sa Ingrid dostala do druhého kola kvalifikácie, potom prehrala s Nemkou. 

W25 RADOM, POĽSKO

V Poľsku prehrala Ingrid Vojčináková v prvom kole s gréckou hráčkou na dva sety. 

TRENČÍN "D"

V Trenčíne bojoval Filip Fajth, prehral v prvom kole. Tomáš Pacera sa dostal do štvrťfinále. 

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ "D"

V Liptovsom Mikuláši bojoval len Peter Uherčik, prehral v prvom kole. 

SKALICA "B"

Filip Fajth bojoval v Skalici, prehral v prvom kole. 

SLIAČ "C"

V Sliačo bojovali niektorí naši muži. Matej Federič vyhral jedno kolo. Tomáš Pacera a Peter Uherčik prehrali v úvodnom kole turnaja. 

STARŠIE ŽIACTVO

PÚCHOV "C"

V Púchove bojoval Richard Pleško, dvojhru prehral v úvodnom kole. Vo štvorhre obsadil spolu so svojim spoluhráčom tretie miesto. Júlia Májkova sa prebojovala do semifinále.  Elizabeth Madarová a Alenka Uherčiková prehrali vo štvrťfinále. Miriam Morháčová prehrala v úvodnom kole.  Alenka s Miriam obsadili druhé miesto vo štvorhre. Elizabeth s Júliou obsadili tretie miesto vo štvorhre.

broken image
broken image

BRATISLAVA "C"

V Bratislave bojovala Kristína Kubalová. Vo dvojhre vyhrala celý turnaj. Vo štvorhre obsadili tretie miesto spolu so spoluhráčkou. 

broken image
broken image

BRATISLAVA "A"

Kristína Kubalová vyhrala jedno kolo vo dvojhre. 

BRATISLAVA "B" 

Kristína Kubalová sa prebojovala do semifinále dvojhry. 

broken image

MLADŠIE ŽIACTVO

RUŽOMBEROK "D"

V Ružomberku sa Alenka Uherčiková prebojovala do finále. Rebeka Mikuličková obsadila tretie miesto a Peter Uherčik prehral v prvom kolo hlavného pavúka. Potom vyhral jeden zápas v úteche. 

broken image
broken image

BANSKÁ BYSTRICA "D"

Rebeka Mikuličková vyhrala jedno kolo. Alexandra Capandová sa prebojovala do štvrťfinále. 

PREŠOV "A"

V Prešove bojovala len Simonka Novotná, v prvom kole prehrala svoj zápas proti druhej nasadenej.

LEVOČA "B"

V Levoči bojovala len Simonka Novotná, prehrala v prvom kole turnaja. 

DETI DO 10 ROKOV

RUŽOMBEROK

V Ružomberku bojovalo niekoľko našich hráčok. Do finále sa prebojovala Nina Čaplovičová, tam prehrala 2/6.  Sára La Rosa, Zoe Janáková a Amia Holienková prehrali v prvom kole. 

broken image

PIEŠŤANY

V Piešťanoch bojovala len Zoe Janáková, prebojovala sa do druhého kola.