Return to site

Naši hráči s ďalšími cennými trofejami

Naposledy sme organizovali turnaj dorastu Yonex Cup 2022. Medzi dorastencami sa podarilo turnaj vyhrať Oliverovi Pivníkovi (Tenisová akadémia Prešov) a medzi dorastenkami sa víťazkou stala Perháčová Terézia (TK MŠK Žiar nad Hronom). Z našich hráčov sa najďalej prebojoval Michal Čurlej, obsadil tretie miesto vo dvojhre. Andrej Kompiš sa prebojoval do osemfinále. Matúš Dubeň vyhral jedno kolo. Richard Pleško prehral v prvom kole. Z dorasteniek sa turnaja zúčastnili Mirian Morháčová a Kristína Kubalová, obe prehrali v úvodnom kole turnaja.

broken image
broken image

MLADŠIE ŽIACTVO

SPLIT, CHORVÁTSKO

V Chorvátsku bojovali tri naše hráčky. Simonke Novotnej sa podarilo dostať cez kvalifikáciu a vyhrala dva zápasy v skupine. Porazila Slovinku a Izraelčanku, potom prehrala s Chorvátkou a tak sa neprebojovala do hlavného pavúka. Lilien Kubalová sa takisto prebojovala cez kvalifikáciu a v skupine vyhrala dva zápasy proti Chorvátke a Talianke a prehrala proti Nemke. Takisto sa neprebojovala do hlavného pavúka. Sofia Koščová prehrala v kvalifikácii.

BANSKÁ BYSTRICA "C"

V Banskej Bystrici sa podarilo vyhrať turnaj Nine Čaplovičovej vo dvojhre. Lilien Kubalová sa dostala do štvrťfinále. Jáchym Juríček, vyhral jedno kolo. Sofia Koščová a Amia Holienková prehrali v prvom kole. Sofia Koščová a Nina Čaplovičová spolu so svojimi spoluhráčkami obsadili tretie miesto vo štvorhre.

broken image
broken image

PETRŽALKA "B"

Na turnaji v Petržalke bojoval Richard Paluga, prehral v prvom kole vo dvojhre. Simonka Novotná obsadila pekné tretie miesto vo dvojhre. Lilien Kubalová sa prebojovala do osemfinále a Nina Čaplovičová vyhrala jedno kolo.

broken image

KYSUCKÉ NOVÉ MESTO "D"

V Kysuckom Novom Meste bojovalo niekoľko našich hráčov. Simonka Ružičková si podržala rolu prvej nasadenej a celý turnaj vo dvojhre vyhrala. Do semifinále a tretie miesto obsadili Lilien Šmáriková a Zoe Janáková. Gabriela Purašíková a Amia Holienková prehrali v prvom kole turnaja. Peťo Uherčik obsadil tretie miesto vo dvojhre. Jáchym Juríček vyhral jedno kolo.

broken image

PREŠOV "A"

Richard Paluga sa na turnaji v Prešove prebojoval do štvrťfinále. Nina Čaplovičová obsadila pekné tretie miesto vo dvojhre. Simonka Novotná sa dostala do štvrťfinále a Lilien Kubalová sa dostala do osemfinále.

broken image

POPRAD "D"

Janáková Zoe ako jediná bojovala na turnaji v Poprade, prehrala v prvom kole turnaja.

BRATISLAVA "C"

Jedinou zástupkyňou nášho klubu bola Nina Čaplovičová, ktorá sa prebojovala do štvrťfinále.

PRIEVIDZA "C"

Zoe Janáková prehrala v troch setoch v prvom kole turnaja.

STARŠIE ŽIACTVO

DUBNICA "D"

Na turnaji v Dubnici bojovali Simonka Ružičková a Alexandra Capandová, obe prehrali v úvodnom kole turnaja.

TOPOĽČANY "C"

Miriam Morháčová sa na turnaji prebojovala do štvrťfinále.

DORAST

PIEŠŤANY "B"

V Piešťanoch sa do osemfinále prebojoval Andrej Kompiš a Matúš Dubeň prehral v prvom kole.

DETI DO 10 ROKOV

PRIEVIDZA

Na turnaji v Prievdzi sa podarilo umiestniť na priečke víťazov Zoe Janákovej, ktorá obsadila tretie miesto. Nina Ukropová prehrala v prvom kole turnaja.

TOPOĽČANY

V Topoľčanoch odhrala turnaj Anabela Šimová. Zo skupiny do hlavného pavúka postúpila z druhého miesta. V hlavnom pavúku prehrala v prvom kole a zahrala si tak o 5. - 8.miesto. Skončila na 7. mieste.

broken image

DETI DO 8 ROKOV

KREMNICA

V Kremnici odohrali svoj prvý turnaj Lianka Maloviková a Nela Šváňová. Prehrali obidve svoje zápasy v skupine.

KOŠICE

Radku Paluga mal zase priemeru na turnaji v Košiciach. V skupinách skončil na treťom mieste a tak si zahral turnaj útechy, ktorý celý aj vyhral.

broken image