Return to site

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Majstrovstvá Slovenska dorastu 2020

 

V uplynulých dňoch sme organizovali Majstrovstvá Slovenska dorastencov a dorasteniek. Mali sme možnosť vidieť množstvo kvalitných hráčov a veľa vyrovnaných zápasov. Majstrami Slovenska sa stali vo dvojhre Lukáš Pokorný a Nikola Daubnerová a vo štvorhre Bianca Behúlová s Radkou Zelníčkovou a Peter Naď s Radovanom Michalikom.

broken image
broken image
broken image

Vicemajstrami sa stali Peter Benjamín Privara, Eszter Méri vo dvojhre. A vo štvorhre Petra Janigová s Ninou a Kyseľovou a Michal Novanský s Tomášom Lánikom.

Na treťom mieste vo dvojhre skončili Sara Suchánková, Radka Zelníčková, Radovan Michalik a Michal Novanský.

broken image

Na treťom mieste sa vo štvorhre umiestnili Renáta Jamrichová s Luciou Hradeckou, Šimon Sedliak s Norbertom Marošíkom, Tamara Knapová s Martinou Marušinovou a Peter Kučera so Samuelom Kyjacim.

broken image
broken image
broken image
broken image

Z našich hráčov sa najviac darilo Mii Chudejovej, ktorá sa prebojovala do štvrťfinále, tam narazila na premožiteľku Eszter Méri, ktorá sa stala aj vicemajsterkou Slovenska. Dlhý a napínavý zápas, však skončil v rukách súperky. Zuzana Vancelová narazila v druhom kole na prvú nasadenú, takisto prehrala po veľmi vyrovnanom zápase. Michal Čurlej vyhral jedno kolo. Barbora Garguláková, Alexandra Barčíková, Andrej Kompiš, Maxim Mazák a Ivo Verčík prehrali v úvodnom kole turnaja.