Return to site

 

 

 

 

 

 

 

 

Sústredenie dopadlo opäť na výbornú

 

Letné sústredenie august

Ďakujeme všetkým detičkám za pekný týždeň. Síce horúci ale plný zábavy a nasadenia. Všetci ste boli super a tešíme sa na Vás znova. Všetky fotky nájdete tu. Nižšie si pozrite video zo záverečného dňa.

Turnaje

Deti do 8 rokov

Michael Šustek bojoval na turnaji detí do 8 rokov v Ružomberku. Podarilo sa mu získať pekné tretie miesto.

broken image

Deti do 8 rokov

V Lieskovci organizovali turnaj detí do 8 rokov, kde sa víťazkou stala Zoe Janáková.

broken image

Deti do 10 rokov

Richard Paluga bojoval na turnaji v Piešťanoch. Prebojoval sa do štvrťfinále.

Deti do 10 rokov

V Bojniciach bojovalo až 9 našich dievčat. Najviac sa darilo Ninke Čaplovičovej, ktorá skončila vo finále. Simonka Novotná obsadila tretie miesto. Ninka so Simonkou spolu vyhrali aj pavúka štvorhry. Alexandra Capandová skončila druhá vo štvorhre so svojou spoluhráčkou a prebojovala sa do štvrťfinále dvojhry. Lilien Kubalová sa dostala do štvrťfinále. Sofia Koščová vyhrala jedno kolo. Sestry Ružičkové, Lilien Šmáriková a Nela Podhradská prehrali v úvodnom kole.

broken image
broken image

Mladšie žiactvo "C"

V Liptovskom Mikuláši bojoval len Richard Pleško, ktorý sa prebojoval do štvrťfinále dvojhry a semifinále štvorhry.

Mladšie žiactvo "D"

Na turnaji v Štúrove sa darilo Richardovi Pleškovi, ktorý celý turnaj vo dvojhre vyhral.

broken image

Mladšie žiactvo "B"

V Ružomberku organizovali turnaj mladšieho žiactva kategórie "B". Najviac sa darilo Matúšovi Petráškovi, ktorý celý turnaj vo dvojhre vyhral. Elizabeth Madarová sa prebojoval do štvrťfinále. Kristián Žikla , Richard Pleško, Miriam Morháčová a Alenka Uherčiková prehrali v úvodnom kole turnaja. Sebastián Kostolný vyhral jedno kolo.

broken image

Staršie žiačky "D"

V Bratislave na turnaji starších žiačok bojovala Jela Čerňanová. Prehrala však v prvom kole.

Staršie žiačky "D"

Na turnaji v Kysuckom Novom Meste bojovali Júlia Májková, Sofia Portašíková a Jela Čerňanová. Všetky narazili na premožiteľku v úvodnom zápase turnaja. Sofia obsadila tretie miesto vo štvorhre.

Dorastenky "A"

V Nitre bojovali dve naše dorastenky. Mia Chudejová prehrala vo štvrťfinále a Zuzana Vancelová v druhom kole. Maxim Mazák a Andrej Kompiš prehrali v úvodnom kole. Michal Čurlej sa prebojoval do osemfinále.

Dorast "C"

V Novej Dubnici bojovali traja naši dorastenci. Andrej Kompiš a Tomáš Kompiš prehrali v úvodnom kole turnaja. Matúš Dubeň vyhral dve kolá.

Dorast "C"

V Piešťanoch organizovali turnaj dorasteniek. Barborka Garguláková vyhrala jedno kolo dvojhry. Vo štvorhre obsadila pekné druhé miesto spolu so svojou spoluhráčkou.

broken image

Dorast "B"

V Poprade bojovalo niekoľko našich zverencov. Mia Chudejová vyhrala celý turnaj vo dvojhre. Mia obsadila aj druhé miesto vo štvorhre. Zuzana Vancelová prehrala v úvodnom kole turnaja. Andrej Kompiš, Maxim Mazák prehrali v úvodnom kole turnaja. Michal Čurlej sa prebojoval do osemfinále.

broken image
broken image

Dorast "D"

V Trenčianských Tepliciach bojovali dvaja naši dorastenci. Matúš Dubeň vyhral jedno kolo. Filip Fajth prehral v prvom kole. Matuš Dubeň obsadil tretie miesto vo štvorhre.