Return to site

Medzinárodné a slovenské turnaje

TURNAJE ODOHRATÉ U NÁS:

ŽILINA JUNIOR OPEN 2022

Na začiatku augusta sme organizovali medzinárodný turnaj Žilina Junior Open 2022. Turnaja sa zúčastnili hráči a hráčky zo Slovenska, Česka, Poľska, Nemecka, Talianska, Španielska, Maďarska, Ukrajiny, Ruska, USA, Austrálie, Indie, Izraela, Grécka. Víťazom juniorského pavúka sa stal Maďar Patrik Meszaros, ktorý porazil vo vyrovnanom finále Čecha Šimona Myslivca. Medzi juniorkami získala titul Slovenka Salma Drugdová, keď tiež vo vyrovnanom finále porazila českú hráčku Amy Suchú. Vo štvorhre sa najviac darilo maďarskému páru Trisztan Gub a Patrik Meszaros. Medzi juniorkami sa turnaj podarilo vyhrať Slovenkám Salme Drugdovej a Kataríne Pavlechovej. Z našich hráčov sa turnaja zúčastnili niektorí hráči. Michal Čurlej aj Andrej Kompiš prehrali v úvodnom kole hlavnej súťaže. Miriam Morháčová vyhrala jedno kolo v kvalifikácii.

broken image

 

STARŠIE ŽIACTVO "B"

Ďalší turnaj, ktorý sme organizovali hneď po medzinárodnom turnaji, bol turnaj staršieho žiactva kategórie B. Medzi chlapcami sa najviac darilo našemu Matúšovi Petráškovi, ktorý vyhral celý turnaj. Vo finále porazil T. Glosa (TK AS Trenčín). Medzi dievčatami vyhrala D.Petrášová (TA M. Ryšavého Bojnice) vo finále s Paukovou Sofiou (TK Rajec). Z našich hráčok sa najďalej prebojovala Alenka Uherčiková a Kristína Kubalová, obe sa dostali do štvrťfinále. Lilien Kubalová, Simonka Novotná, Richard Pleško a Kirril Kovnir vyhrali jedno kolo vo dvojhre. V prvom kole nestačili na svojho súpera Miriam Morháčova, Elizabeth Madarová, Alexandra Capandová, Nina Čaplovičová a Richard Paluga. Miriam sa spolu so svojou spoluhráčkou prebojovali do semifinále štvorhry. Richard Pleško sa tiež prebojoval do semifinále štvorhry spolu so svojim spoluhráčom.

broken image
broken image
broken image
broken image

MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA DRUŽSTIEV MLADŠIE ŽIAČKY

Naše mladšie žiačky bojovali na turnaji v Topoľčanoch na MSR družstiev. Podarilo sa im obsadiť pekné 5. miesto. V prvom kole tesne prehrali so Slovanom Bratislava 3/4, v druhom kole porazili Prešov 5/2 a v boji o 5. a 6. miesto porazili Lieskovský tenisový klub 6/1.

broken image

DOSPELÍ

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ "D"

Matej Federič sa prebojoval do semifinále a Peter Uherčik skončil v štvrťfinále.

SLIAČ "C"

Peter Uherčik prehral v prvom kole turnaja.

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ "B"

Peter Bača obsadil tretie miesto. Ivo Verčik sa dostal do štvrťfinále. Peter Uherčik vyhral jedno kolo a Matúš Dubeň prehral v prvom kole.

RUŽOMBEROK "A"

Ivo Verčik vyhral celý turnaj kategórie A v Ružomberku vo dvojhre. Matúš Dubeň prehral v prvom kole.

ZLATÉ MORAVCE "C"

Na turnaji bojoval Peter Uherčik a Matej Federič. Peter vyhral jedno kolo, Matej prehral v úvodnom kole turnaja. Spoločne sa dostali do finále štvorhry.

INGRID VOJČINÁKOVÁ

Ingrid bojovala na niekoľkých ženských medzinárodných turnajoch. Na poslednom bola v maďarskom Mogyorode (25 000 dolárový), prešla kvalifikáciou a následne prehrala v prvom kole v hlavnej súťaže proti Grékyni 0/6 3/6. Na ďalšom turnaj v Nemecku (25 000 dolárový), prehrala v prvom kole hlavnej súťaže. V nemeckom Hechingene (60 000 dolárový), Inga tiež prehrala v prvom kole kvalifikácie. V Maďarsku aj v Nemecku sa Ingrid podarilo prebojovať do štvrťfinále vo štvorhre.

MIA CHUDEJOVÁ

Mia Chudejová tiež bojovala na niekoľkých medzinárodných ženských turnajoch. Momentálne bojuje na turnaji vo Švédsku. Na predošlom turnaji bola v Poľsku na 15 000 dolárovom turnaji. Vyhrala dva zápasy v kvalifikácii a prebojovala sa do hlavnej súťaže. Tam vyhrala jedno kole a v druhom kole prehrala v tesnom zápase 6/7 7/6 3/6. Ešte pred tým bojovala na turnaji v Leipzigu, Nemecko. Vyhrala jedno kolo v kvalifikácii, potom prehrala.

IVO VERČÍK

Ivo bojoval na turnaji v Poľsku, v Poznani. Prvé kolo v kvalifikácii vyhral, porazil Nemca 6/4, 6/1. V druhom kole nestačil na českého hráča a po vyrovnanom zápase prehral 2/6 6/2 9/11.

DORAST

NITRA "A"

Michal Čurlej aj Andrej Kompiš sa prebojovali do osemfinále. Michal obsadil tretie miesto vo štvorhre spolu so svojim spoluhráčom.

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ "D"

Kristína Kubalová vyhrala celý turnaj vo dvojhre.

POPRAD "B"

Andrej Kompiš sa prebojoval do osemfinále vo dvojhre. Lujza Zimenová ešte ako prvý rok staršia žiačka sa prebojovala až do semifinále vo dvojhre.

KYSUCKÉ NOVĚ MESTO "C"

Na turnaji bojovali dvaja naši hráči. Andrej Kompiš prvý zápas skrečoval a Richard Pleško vyhral jedno kolo. Medzi dievčatami bojovala len Miriam Morháčová, prehrala v úvodnom kole turnaja.

SLOVENSKÁ ĽUPČA

V Slovenskej Ľupči organizovali medzinárodný juniorský turnaj J5, ktorého sa zúčastnil len Michal Čurlej vyhral jedno kolo v hlavnej súťaži. Potom prehral s Ukrajincom 1/6 5/7.

KRAKOW, Poľsko J3

V Poľsku bojoval Michal Čurlej. V prvom kole hlavnej súťaže porazil poľského hráča. A v druhom kole prehral v troch setoch.

STARŠIE ŽIACTVO

BRATISLAVA "A"

Matúš Petráško bojoval na turnaji v Bratislave. Prehral v prvom kole.

PREŠOV "D"

V Prešove odohral turnaj len Sebastián Kostolný, prehral v prvom kole.

LIESKOVEC "D"

Peter Uherčik, Simonka Novotná a Alenka Uherčiková všetci prehrali v prvom kole turnaja.

PRIEVIDZA "A"

V Prievidzi bojovali tri naše hráčky, Miriam Morháčová a Alenka Uherčiková prehrali v úvodnom kole turnaja. Kristínka Kubalová vyhrala jedno kolo a dostala sa do osemfinále. Takisto na turnaji bojovali aj traja naši hráči. Matúš Petráško a Richard Pleško sa dostali do osemfinále a Sebastián Kostolný prehral v úvodnom kole turnaja.

PEZINOK "D"

Alexandra Capandová sa na turnaji v Pezinku prebojovala do semifinále.

broken image

Poprad "D"

V Poprade bojovala Alenka Uherčiková, ktorá sa prebojovala do finále dvojhry a Simonka Ružičková, ktorá prehrala v prvom kole. Spolu obsadili tretie miesto vo štvorhre.

BANSKÁ BYSTRICA "B"

V Bystrici odohral turnaj Richard Pleško, vyhral jedno kolo vo dvojhre a obsadil tretie miesto vo štvorhre.

MLADŠIE ŽIACTVO

ZLATÉ MORAVCE "D"

Zoe Janáková bojovala ako jediná na turnaji v Zlatých Moravciach, prehrala v prvom kole.

ŽIAR NAD HRONOM "D"

Sofia Koščová sa prebojovala do semifinále a Zoe Janáková sa dostala do štvrťfinále. Spolu sa dievčatá umiestnili na treťom mieste vo štvorhre.

SPIŠSKÁ NOVÁ VES "C"

V Spišskej bojovali opäť Sofia Koščová a Zoe Janákova. Zoe prehrala v prvom kole, Sofia v prvom kole skrečovala.

NITRA "D"

Gabriela Purašiková bojovala na turnaji v Nitre. Prehrala v prvom kole turnaja.

BRATISLAVA "B"

Richard Paluga bojoval na turnaji v Bratislave. Vo dvojhre sa mu nepodarilo prejsť cez úvodné kolo, prehral tesne na tri sety. Vo štvorhre sa mu podarilo obsadiť tretie miesto spolu so svojim spoluhráčom. Na turnaji bojovali aj dve naše dievčatá. Lilien Kubalová aj Nina Čaplovičová sa prebojovali do osemfinále.

broken image

DUBNICA "C"

Jáchym Juríček na turnaji v Novej Dubnici vyhral jedno kolo.

DETI DO 10 ROKOV

POPRAD

Viliam Vrábel prehral v prvom kole hlavného pavúka, aj v prvom kole útechy.

BANSKÁ BYSTRICA

Jáchymovi Juríčkovi sa podarilo vyhrať turnaj v Banskej Bystrici. Cez skupinu sa z prvého miesta prebojoval do hlavnej súťaze a zápas o celkové prvé miesto vyhral 6/1. Zoe Janáková prehrala v prvom kole a obsadila tretie miesto v úteche. Nikol Novotná sa prebojovala do štvrťfinále.

ZVOLEN

Na turnaji bojoval Jáchym Juríček, v zápasoch v skupine obsadil tretie miesto a tak sa neprebojoval do hlavného pavúka. Sarka La Rosa sa prebojovala do semifinále vo dvojhre.

SLOVENSKÁ ĽUPČA

V Slovenskej Ľupči bojovala len Nina Ukropová, prehrala v prvom kole.

PEZINOK

V Pezinku sa Sarke La Rose opäť podarilo prebojovať do semifinále turnaja.

DETI DO 8 ROKOV

RUŽOMBEROK

Nikol Novotnej sa darilo na turnaji v Ružomberku. Suverénne prešla svojou skupinou, keď vyhrala každý zápas. V tom pokračovala aj v hlavnom pavúku a vyhrala celý turnaj. Nela Švaňová odohrala tri zápasy v skupine, všetky prehrala. Na turnaji bojoval aj Daniel Kholodnyak, v skupine vyhral jeden zápas a skončil na konečnom 8. mieste.

broken image

PIEŠŤANY

V Piešťanoch bojoval na turnaji Daniel Kholodnyak vyhral jeden zápas v skupine a na ďalších troch, ktoré prehral, zbieral skúsenosti.

BYTČA

V Bytči odohrali turnaj traja naši hráči. Nikolke Novotnej sa podarilo získať druhé miesto, Radko Paluga obsadil celkové piate miesto a Nela Šváňová skončila na štvrtom mieste v tabuľke.

broken image
broken image