Return to site

Nabitý turnajový víkend

Majstrovstvá Slovenska dorastencov, Banská Bystrica

Z majstrovstiev regiónu sa na MSR dorastencov prebojoval len Ivo Verčík. Vo dvojhre vypadol hneď v prvom kole s neskorším majstrom SR. Vo štvorhre sa umiestnil na treťom mieste spolu so svojim spoluhráčom.

broken image

Majstrovstvá Slovenska dorasteniek, Púchov

Medzi dorastenkami bojovali tri naše hráčky. Najďalej sa prebojovala Mia Chudejová, ktorá skončila na peknom treťom mieste, keď sa na konci svojho semifinálového zápasu zranila a musela skrečovať. Alexandra Barčíková a Tereza Zelinová prehrali v prvom kole turnaja.

Chlapci do 10 rokov, KnM

V Kysuckom Novom Meste sa odohral turnaj detí do 10 rokov. Náš klub reprezentovalo až 14 chlapcov a dievčat. Finále chlapčenského pavúka bolo žilinské. Nakoniec sa víťazom stal Richard Paluga, ktorý vo finále zdolal Filipa Reynoldsa. Karol Orlovský, Patrik Sádecky, Peter Uherčík a Alex Šlachta prehrali v prvom kole turnaja a zahrali si útechu. Vo finále útechy sa stretli Peťo a Alex, nakoniec vyhral Alex 4/3.

broken image
broken image

Dievčatá do 10 rokov, KnM

V dievčenskom pavúku sme mali 8 dievčat. Najďalej sa prebojovala Simonka Novotná, ktorá sa nakoniec umiestnila na peknom druhom mieste. Lili Šmáriková a Nina Čaplovičová sa prebojovali do štvrťfinále. Lili Kubalová, Amia Holienková, Sofia Koščová, Petra Klieštiková, Nela Podhradská prehrali v prvom kole a zahrali si pavúka útechy. Sofi skončila na treťom mieste v úteche a Lili Kubalová na druhom mieste.

broken image

Mladšie žiačky "C", Bratislava

Eli Madarová a Kika Kubalová odohrali turnaj v Bratislave. Eli jedno kolo vyhrala, potom skrečovala. Kika sa prebojovala do štvrťfinále dvojhry a vyhrala štvorhru so svojou spoluhráčkou.

broken image