Return to site

Turnaje za posledné týždne

Deti do 10 rokov

Piešťany

V Piešťanoch bojovali Filip Reynolds, ktorý skončil na peknom treťom mieste a Alexandra Capandová, ktorá prehrala v úvodnom kole. 

broken image

Lieskovec

V Lieskovci bojovalo hneď niekoľko našich zverencov. Medzi dievčatami bojovalo až 9 našich hráčok, medzi chlapcami bol len Richard Paluga, ktorý obsadil pekné druhé miesto. Spomedzi dievčat sa cez skupiny do hlavnej súťaže prebojovali Lilien Kubalová, ktorá skončila na výbornom treťom mieste. Simona Novotná, ktorá sa prebojovala do štvrťfinále a Nina Čaplovičová, ktorá skončila na peknom druhom mieste. Simona Ružičková, Sofia Koščová a Alexandra Capandová po prebojovaní do hlavnej súťaže prehrali v úvodnom kole. V úteche bojovali Lilien Šmáriková, ktorá prvé kolo skrečovala, Sofia Ružičková, ktorá narazila v prvom kole na Petru Klieštikovú a tá obsadila tretie miesto v úteche. 

broken image
broken image
broken image

Banská Bystrica

V Banskej Bystrici bojovali len dievčatá. Do hlavnej súťaže sa neprebojovali ale získali hneď dve tretie miesta v úteche a to Alexandra Capandová a Sofia Koščová. Lilien Kubalová vyhrala jedno kolo v úteche. Simona a Sofia Ružičkové prehrali v prvom kole útechy. 

Ostrava

Na turnaji deti do 9 rokov v Ostrave bojovali Richard Paluga a Nina Čaplovičová. Riško celý turnaj vyhral a Ninku porazil v semifinále. Takže Riško získal pekné prvé miesto a Ninka tretie miesto.

broken image

Mladšie žiačky , Levoča "B"

V Levoči na turnaji kategórie "B" bojovali Rebeka Mikuličková a Alena Uherčiková, obe prehrali v úvodnom kole. Lujza Zimenová sa prebojovala na tretie miesto vo dvojhre aj vo štvorhre. 

Mladší žiaci, Malinovo "D"

Adam Frátrik a Richard Pleško bojovali na turnaji v Malinove. Adam sa prebojoval do štvrťfinále. Richard prehral v úvodnom kole

Mladšie žiactvo, Petržalka "A"

Medzi dievčatami bojovala len Kristína Kubalová, ktorá prehrala v prvom kole dvojhry a obsadila tretie miesto vo štvorhre. Kristián Žikla prehral takisto v prvom kole. Matúš Petráško sa prebojoval do štvrťfinále.

broken image

Mladšie žiačky, Jaslovské Bohunice "C"

Kristína Kubalová sa na turnaji umiestnila na treťom mieste vo dvojhre a získala spolu so svojou spoluhráčkou 2. miesto vo štvorhre. Na turnaji bola aj Elizabeth Madarová, ktorá sa prebojovala do štvrťfinále.

broken image
broken image

Mladšie žiačky, Spišská Nová Ves "D"

Alenka Uherčiková bojovala na turnaji v Spišskej Novej Vsi. Prvé kolo vyhrala, následný zápas však prehrala. 

Mladší žiači, Kysucké Nové Mesto "C"

V Kysuckom Novom Meste bojovalo niekoľko našich mladších žiakov. Matúšovi Petráškovi sa podarilo celý turnaj vyhrať aj vo dvojhre aj vo štvorhre.  Richard Pleško prešiel prvým kolom, potom prehral. Kristián Žikla sa prebojoval do štvrťfinále. Adam Frátrik prehral v prvom kole. Sebastián Kostolný prehral takisto v prvom kole. Richard s Adamom sa umiestnili na treťom mieste vo štvorhre. 

broken image
broken image

Staršie žiačky, Dúbravka "B"

Na turnaji bojovala len Nina Surovčíková, ktorá sa prebojovala do štvrťfinále. 

Dorastenci, Dúbravka "B"

Na turnaji sa najďalej prebojoval Ivo Verčík, ktorý obsadil pekné druhé miesto. Michal Čurlej sa prebojoval do štvrťfinále, následne prehral s neskorším víťazom. Maxim Mazák vyhral jedno kolo. 

Dorastenky, Bratislava "B"

Tereza Zelinová vyhrala jedno kolo a Zuzana Vancelová sa dostala do semifinále. 

Dorastenci, Banská Bystrica "C"

Na turnaji bojoval len Filip Fajth, ktorý prehral v úvodnom kole. 

Dorastenci, Púchov "C"

Na turnaji kategórie "C" bojovali Michal Čurlej, ktorý celý turnaj vyhral aj vo dvojhre aj vo štvorhre. Maxim Mazák vyhral jedno kolo, potom narazil na Michala. Vo štvorhre Maxim obsadil tretie miesto. Lukáš Kličimunka vyhral jedno kolo. Filip Fajth vyhral takisto jedno kolo a následne prehral s Andrejom Kompišom, ktorý sa prebojoval do štvrťfinále. 

broken image