Return to site

 

 

Naši zverenci získavajú ďalsie body

 

 

 

Dorastenky "A", Žilina

Cez víkend sme v našom klube organizovali turnaj dorasteniek, najvyššej kategórie "A". Na turnaji štartovalo až sedem našich dievčat. Najúspešnejšou z nich sa stala Mia Chudejová, ktorá celý turnaj vyhrala aj vo dvojhre aj vo štvorhre. Alexandra Barčíková sa prebojovala do štvrťfinále dvojhry a do finále štvorhry. Nina Surovčíková a Tereza Zelinová vyhrali jedno kolo. Barbora Garguláková a Sofia Svitková prehrali v prvom kole turnaja. Zuzana Vancelová svoj úvodný zápas skrečovala. 

broken image
broken image

Dorastenci "A", Piešťany

V Piešťanoch bojovali traja naši chlapci. Ivo Verčík sa prebojoval do štvrťfinále, kde prehral s neskorším víťazom. Michal Čurlej a Filip Fajth skončili v úvodnom kole turnaja. Michal Čurlej obsadil so svojim spoluhráčom tretie miesto vo štvorhre. 

broken image

Mladšie žiačky "C", Spišská Nová Ves

Alenka Uherčíková bojovala na turnaji v Spišskej Novej Vsi. Podarilo sa jej vyhrať dve kolá. Vo štvrťfinále podľahla siedmej nasadenej. 

Turnaj detí do 10 rokov, Banská Bystrica

Štyri naše dievčatá bojovali na turnaji v Banskej Bystrici. Simonka Novotná vyhrala svoju skupina a postúpila z prvého miesta do hlavného pavúka. Simonke sa ako jedinému dievčaťu na celom turnaji podarilo prebojovať do druhého kola. V tej iste skupine ako Simonka bojovala aj Sofia Koščová, v skupine skončila druhá a postúpila taktiež do hlavného pavúka. Tam však v prvom kole hneď prehrala. Simonka a Sofia Ružičková sa prebojovali do pavúka útechy. Sofi prehrala v prvom kole a Simonka v druhom kole.