Return to site

 

 

 

 

Opäť zbierka cenných kovov pre našich zverencov

Staršie žiactvo "B"

Od soboty sme organizovali turnaj staršieho žiactva kategórie "B". Z našich zverencov štartovali traja. Najúspešnejšie sa prebojoval Andrej Kompiš, ktorý sa dostal do štvrťfinále dvojhry a semifinále štvorhry. Tomáš Kucharčík a Nina Surovčíková prehrali zápas v úvodnom kole turnaja.

broken image

Dvojhra

Víťazmi turnaja chlapčenskej kategórie sa stali S. Minich (TK Slovan Bratislava) a druhé miesto získal S. J. Safko (TC Slávia UPJŠ Košice). Tretie miesto obsadili S. Melaga (Fresh Club ZVolen), B. Tóth (TKM Betliar).

broken image

V dievčenskej kategórii dominovala ešte mladšia žiačka R. Jamrichová (OZ Slávia Trnava), ktorá vyhrala turnaj bez straty setu. Druhá skončila K. Krajmer (Slávia ŽU Žilina).

broken image

Tretie miesto obsadili L. Cíleková (TK Slovan Bratislava), B. Michalčíková (TC Topoľčany).

broken image

Štvorhra

Víťazmi štvorhry sa stali S. Minich (TK Slovan Bratislava) a B. Tóth (TKM Betliar) a na druhom mieste skončili S.J. Safko (TC Slávia UPJŠ Košice) a M. Kido (TC BASELINE Banská Bystrica).

broken image

Víťazkami štvorhry sa stali R. Jamrichová (OZ Slávia Trnava) a L. Hradecká (TK Slávia SPU Nitra) a druhé skončili T. Šramková (TK Jednotka Bratislava) a E. Mravcová (TK Jednotka Bratislava).

broken image

Dorast "C"

V Piešťanoch sa odohral turnaj dorastencov kategórie "C". Medzi našimi hráčmi štartovali traja. Barborka Garguláková, ktorá získala tretie miesto vo dvojhre a prvé miesto vo štvorhre. Filip Fajth vyradil v úvodnom kole turnaja Tomáša Kompiša, potom však prehral.

broken image

Dorast "D"

V Púchove organizovali turnaj dorastu kategórie "D". Dominik Filipek vyhral celý turnaj. Lukáš Kličimunka nestačil na svojho súpera v prvom kole turnaja.

broken image

Mladšie žiactvo "C"

Turnaj mladšieho žiactva kategórie "C" organizovali v Skalici. Elizabeth Madarová sa dostala do štvrťfinále a Kristína Kubalová prešla úvodným kolom, potom však nestačila na silnejšiu súperku. Vo štvorhre sa Kristíne spolu so spoluhráčkou podarilo získať tretie miesto.

broken image

Deti do 10 rokov

V Kysuci organizovali turnaj deti do 10 rokov. V hlavnej súťaži hralo sesť deti. Najďalej sa v hlavnej súťaži dostala Lilien Šmáriková, ktorá získala pekné tretie miesto. Nina Čaplovičová sa prebojovala cez Alenku Uherčikovú v prvom kole, potom však prehrala. Rebeka Mikuličková vyhrala úvodné kolo, v druhom však nestačila na svoju súperku. Simonka Novotná a Peter Uherčik neprešli prvým kolom turnaja. Alenka Uherčiková nakoniec vyhrala turnaj útechy vo finále so Simonkou Novotnou.

broken image
broken image